Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava i marketing

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.901
Reaction score
21.557
Sad kad razmislim nisu losi oni PRTZN dresovi. I posle sto kunem media day-ove i sl. Svaki put kad se odrzava neka ovakva manifestacija pukne merac neprijatnosti.
Od pocetka sam za to da se ne prenose pripremne utakmice, da Tegeltija ne kaci svaku glupost tipa je l ga siljis Tristane na yt kanal, da pustis ljude da rade i treniraju i da se generalno ne pravi fama svaki bozji dan. Umesto toga dosli smo do trenutka da malo sta ovde ima veze sa sportom, jos i imas stotine strucnjaka online da ti objasne kako je ovo sve u redu.
 
Последња измена:

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.061
Reaction score
14.225
Локација
Kipar
Mnogo kritika oko svake teme vezane za kosarkaski klub. Zajebancija na sve strane kao da je tudj klub a ne nas. Znam da ce sada mnogi skociti I traziti svoje zakonsko pravo da iznesu misljenje I kritiku na forumu ali morao sam ovo da napisem jer mi se cini da vecina trazi perfekciju u zemlji u kojoj je sve unisteno do temelja u svakoj oblasti. Malo objektivnosti I suzdrzanosti nije na odmet.
U kosarkaskom klubu, u sportskom delu, ipak rade majstori svog zanata kojima treba nasa podrska I malo pozitivnih vibracija.
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Iskreno me boli uvo za dresove, sve dok ne budu roze, zeleni ili bilo šta što nije crno ili belo.

Ali ne razumem zašto je tajna koliko je sponzorstvo? I što bih ja verovao osvedočenom lažovu da je to stvarno tako? A reče ovaj drugi gazda iz Čačka da su i bonusi tajna.
 

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.675
Reaction score
22.500
Локација
Beograd

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.359
Reaction score
6.447
Локација
Novi Sad
Na dres će se naviknemo, kao što smo se navikli na to da nas sns finansira podjednako kao i one mutavdžiće.

Dabogda nam žuti logo na dresu bio najveći problem.
Koliko god da je iznos sponzorstva, te pare su uveliko potrošene.

Cilj ove sezone je osvajanje ABA lige i od toga nam zavisi budućnost, evroliga je onako, za uzivanje pa tu smo između 8 i 13 mesta, isti nam džavo.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.925
Reaction score
26.693
:buhaha jer je Ostoja tako rekao, samo što je po običaju izbegao da kaže konkretno kolika je suma.
Ovo je pranje državnih para malo manje blamantno nego cigani onomad sa laki betom kako se već zvao.

Zaboravio je da doda da mi prvi put u istoriji imamo najveci sponzorski ugovor ikada, i da u stvari, mi zapravo nikad i nismo imali sponzora do sada, i da sada ubiramo plodove visegodisnje borbe kroz institucije...
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Meni na dresu smetaju samo 2 stvari: 1. Na dresu nigde ne piše Partizan /osim u grbu; 2. Brojevi su oivičeni žutom bojom.

Beli dres je nešto što posebno "bode oči" i po meni je toliko loš da ga ne treba komentarisati. Crni je skoro pa lep da nije žute linije oko brojeva i da su makar negde stavili ime kluba.

To što su u ime stavili Mozzart i ta žuta reklametina mi uopšte ne smeta. Dres može da bude lep i sa odvratno ružnim reklamama po sebi. Ovaj naš nije ispunio nikakav standard. Recimo beli je morao da ima ovu "bočnu traku" crne boje, istu onakvu kakvu ima crni dres /samo bele boje/. Mozzart govnjivi može da ostane al da se negde doda i ime kluba - Valjda smo PARTIZAN Mozzart a ne samo "Mozzart".

Ovi dresovi su VEOMA VREDNI iako su ružni. Ima svaka serija "ono nešto". Za mene je "Simod" dres večan! Neobjašnjivo ali je tako. Ovo je dres povratka u EL i po tome će biti upamćen dugo. Posebno ako bi se napravilo neko veliko iznenađenje.

Utisak je nekako "bljutav" - trebali su više da se potrude i Mozzart se mogao mnogo lepše uklopiti da je iko samo malo mozak uključio.
 

Micun

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
837
Reaction score
3.308
Локација
Beograd
Meni je dres dobar. Prosligodisnji mi je bolji, ali taj mi jedan od najboljih kojih se secam. Imali smo mnoooogoooo gorih dresova od ovogdišnjeg kroz istoriju.
 

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.300
Reaction score
10.812
Локација
Beograd
^ pobogu, gde napred piše ime kluba?! Grb izuzimajući. Puritanka
 

najgori

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
1.932
Reaction score
7.302
Локација
Banja Luka
Pa nije bas da nam je misko raznatovic dizajnirao dresove
 
Top