Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava i marketing

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.608
Reaction score
13.247
Локација
Beograd

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
4.647
Reaction score
13.936
Ja bih ovako.
Predsednik neki partizanovac, koji je stvarno napravio uspeh u privredi, bez muljanja i drzavnih tendera.
Zeljko UO, savetnik i lobista.
Trinkijeri ili Ataman treneri. Posle toga od mladjih moze Alimpijevic (jeres), a do tad da uci :D
Dule mladje kategorije, spram zdravstvene situacije i godina, da posadi sta treba u njih, posle toga i on savetovanje.
Vlade neka bude van kluba :D

GolmanRade

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
844
Reaction score
518
Ode Ostoja. U subotu zvanicno napusta i KK i JSD. Malverzacije oko kredita. Da li je politicka zrtva ili nesto dugo ostaje da se vidi

GolmanRade

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
844
Reaction score
518
Info bio pre par dana, kreiditi, picke materine. Covek koji je milioner ukrao neku sitnu lovu. I dalje se nadam da nije istina ali mi sve lici na prebijanje preko naseg kluba.

I navodno vec imamo zamenu Nebojsa Ivkovic -Milsped. Eskpo 2027. Bas me zanima u kojoj je stranci?

ivanra

Grobar
Учлањен(а)
14.02.2007
Порука
592
Reaction score
4.140
Локација
Pozega
Info bio pre par dana, kreiditi, picke materine. Covek koji je milioner ukrao neku sitnu lovu. I dalje se nadam da nije istina ali mi sve lici na prebijanje preko naseg kluba.

I navodno vec imamo zamenu Nebojsa Ivkovic -Milsped. Eskpo 2027. Bas me zanima u kojoj je stranci?
Neznam u kojoj je stranci, ali Milsped je firma stara 30 godina sigurno.

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.617
Reaction score
12.882
Dajte ljudi link ka takvoj informaciji, ili neki izvor..da ne pocne da nam forum liči na smrdski medijski prostor :sick:

mrboobs

Početnik
Учлањен(а)
29.08.2021
Порука
68
Reaction score
382
Локација
Austrija
Nisam nasao takav link i mislim da ga i nema. Ne znam da li je laz ili ne, jedino ako buljavi hoce, sto i cesto radi, da eksluzivno sam nesto objavi, pre nego sto bilo koji medij to sazna. Licno sumnjam da u ovom trenutku to zeli jer bi svi (iako velika vecina nas ne voli i ne podrzava Ostoju) navijaci Partizana to okarekterisali kao napad na klub a ne na Ostoju licno i time bi sebi stvorio jos veci problem.