Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava i marketing

pfc__

Grobar
Учлањен(а)
20.09.2019
Порука
284
Reaction score
1.903
Локација
Jug
Mozes li molim te da mi kazes kako? Posto kada odem preko sajta da kupim i ispratim ove korake sto su dali, traze fotografiju sezonske... Ocigledno sam glup za ove stvari.
Imao sam clansku kartu i prosle godine, tako da sam za uzimanje nove samo unio email i bukvalno imao jedan klik da izaberem clansku za ovu godinu i to je to. Nisam ni gledao koje su korake oni napisali, islo je jednostavno skroz. Sad ne znam kako je kada se prvi put uzima, da li je to nesto komplikovanije nego sto je bilo.

pfc__

Grobar
Учлањен(а)
20.09.2019
Порука
284
Reaction score
1.903
Локација
Jug
Bravo Ostoja!

(jbt sta sam upravo napisao)

GR88ĆU

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
915
Reaction score
3.492
Локација
Ušće Ravanice u Veliku Moravu
Moj predlog upravi .U buduće za kup i turnir Srbije u košarci tražiti Grčke sudije i samo tako pristati da se igra .Mogu i iz neke druge zemlje ali nijedan iz bivše Jugoslavije.

bistro_NANA

Početnik
Учлањен(а)
09.08.2009
Порука
126
Reaction score
790
Zašto sada da kupim člansku KK Partizan za 2025?

Od 01. marta, uslov za prioritetnu kupovinu dnevne karte za utakmice će biti članska za 2025. Efes, Alba, Real, kao i plej-of... praktično neće moći da se gledaju bez članske!

Do kraja ferbuara, članske karte se prodaju po povlašćenoj (prošlogodišnjoj) ceni.

Iskoristi priliku, pokaži podršku Željku i momcima!

Jel imate vi članske kad kažnjavate čoveka?

T.N.T.1970

Grobar
Учлањен(а)
15.07.2008
Порука
991
Reaction score
358
Sada ovih 20% mesta u hali koje ne možemo da prodajemo za meč sa Baskonijom neka klubu refundira Ostoja, j.... ga njegovih 1000 gostujućih navijača!

Pankoz

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
299
Reaction score
867
Локација
Vojvodina
Haos sa sezoncima sa navijačke tribine,nigde nas ne puštaju u halu,

Borac NBGD