Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Imao sam clansku kartu i prosle godine, tako da sam za uzimanje nove samo unio email i bukvalno imao jedan klik da izaberem clansku za ovu godinu i to je to. Nisam ni gledao koje su korake oni napisali, islo je jednostavno skroz. Sad ne znam kako je kada se prvi put uzima, da li je to nesto komplikovanije nego sto je bilo.Mozes li molim te da mi kazes kako? Posto kada odem preko sajta da kupim i ispratim ove korake sto su dali, traze fotografiju sezonske... Ocigledno sam glup za ove stvari.
Zašto sada da kupim člansku KK Partizan za 2025?
Od 01. marta, uslov za prioritetnu kupovinu dnevne karte za utakmice će biti članska za 2025. Efes, Alba, Real, kao i plej-of... praktično neće moći da se gledaju bez članske!
Do kraja ferbuara, članske karte se prodaju po povlašćenoj (prošlogodišnjoj) ceni.
Iskoristi priliku, pokaži podršku Željku i momcima!
Klub juce objavio da nase sezonske ne vaze danas. Dobio je kop odredjeni kontigent (za nivo 400 istok)Haos sa sezoncima sa navijačke tribine,nigde nas ne puštaju u halu,
Pa ja ti pricam al neces da slusas.Gde je klub objavio tu informaciju,ja je nigde ne pročitah?
Elem,ušli smo na ulaz od auto puta (400 jug).
ruzno i tuzno!Velika sramota je sto klub danas nije cestitao rodjendan Duletu Vujosevicu.
OSTOJA MAJMUNE!