Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava i marketing

Ilyasova

Forumski bard
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
5.415
Reaction score
13.108
Sutra, Efes i Alba :D

A, logicno je i u sledecem kolu protiv Katalunje.

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.813
Reaction score
5.203
Локација
Beograd
@Стојанче Ристевски da ne pisem u fudbalskoj temi pa ovde da nastavim.

Ti si poslao prihod neke firme pretpostavljam TV Partizan i racunas to kao Tegijevu platu? Kakve veze ima prihod firme sa platom zaposlenog?
Inace rashod je takav da TV Partizan je bio u plusu tek 2023. tj. dobit mu je bila te godine 9000 evra.

Iz bilansa uspeha TV Partizan jedino se moze zakljuciti da Tegi i junior imaju ugovore na minimalac posto je bruto zarada zaposlenih iz 2023. 78000, a da verovatno dobijaju koverte mimo toga da bi manje klub platio poreza na doprinose posto ne verujem da rade za minimalac.

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
4.444
Reaction score
25.754
Ne znam koliku platu ima niti me nešto zanima, verovatno je velika za ovo što radi. To što je zaposlio i sina koji nas blamira svojim engleskim jezikom pa sad igrači beže od dva lika prezimena Tegeltija to je pa tek sramota. Plus ne verujem da plaćaju karte za utakmice, avionske karte, hranu itd dakle ŠTETOČINE.

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.707
Reaction score
13.704
U eri u kojoj su Tegeltije jedina barijera totalnom medijskom mraku prema Partizanu, mislim da je najblaže rečeno glupo njih targetirati.
Jedva čekam taj dan kada će nam njihov tarzan-engleski biti nas najveći problem, ali prvo da oslobodimo Srbiju...

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
4.444
Reaction score
25.754
Mislim da niko nije rekao da su oni najveći problem. Takođe, mislim da uopšte nije glupo targetirati ih pošto taj isti Tegeltija selektivno targetira SNS-ovce ali mu zato šef ne smeta i šef je dobar. Uvek su mi bili gori ti naši koji odjednom više nisu toliko naši kad kapne neka lova nego govna kao Ostoja od kojih uvek znaš šta možeš da očekuješ.

A i da stavimo sve to na stranu, nek se jebe s Ostojom ne zanima me ali da je bar dobar u svom poslu. On ajde što je mamlaz nego što ubaci i svog sina pa sad imamo dvojicu istih.

Последња измена:

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.707
Reaction score
13.704
Svako ima pravo na svoje mišljenje.
Složimo se da se ne slažemo oko ovoga da ne privatizujemo temu.

Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
15.253
Reaction score
63.859
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
@Стојанче Ристевски da ne pisem u fudbalskoj temi pa ovde da nastavim.

Ti si poslao prihod neke firme pretpostavljam TV Partizan i racunas to kao Tegijevu platu? Kakve veze ima prihod firme sa platom zaposlenog?
Inace rashod je takav da TV Partizan je bio u plusu tek 2023. tj. dobit mu je bila te godine 9000 evra.

Iz bilansa uspeha TV Partizan jedino se moze zakljuciti da Tegi i junior imaju ugovore na minimalac posto je bruto zarada zaposlenih iz 2023. 78000, a da verovatno dobijaju koverte mimo toga da bi manje klub platio poreza na doprinose posto ne verujem da rade za minimalac.
Ne znam dal se sprdaš da stvarno pričamo o dobiti u Srbiji.
Najbolje sad još da im češljamo fakture na koje paušalne firme oni vade pare.
Uostalom što je u pitanju odvojena firma a ne deo kkp?
Na šta se troši 10k mesečno, na film za kameru i ketering za tegeltiju?
I naravno da je problem ko god da je preplaćen u mom klubu za šta god da radi, bio igrač ili domar.
Pri tome ovo mu je samo jedan od izvora zarade.
Eno i Bilja radi samo radi svoj posao…

manager23

Grobar
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
760
Reaction score
3.936
Локација
Čačak
Zbog čega se ovde citira još jedan propali političar to mi samo nije jasno. Šta god mislio o Ostoji teško da je ovaj nešto bolji od njega. Ali ni to nije bitno, već ne kapiram kakve on veze ima sa Partizanom?

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.813
Reaction score
5.203
Локација
Beograd
Ne znam dal se sprdaš da stvarno pričamo o dobiti u Srbiji.
Najbolje sad još da im češljamo fakture na koje paušalne firme oni vade pare.
Uostalom što je u pitanju odvojena firma a ne deo kkp?
Na šta se troši 10k mesečno, na film za kameru i ketering za tegeltiju?
I naravno da je problem ko god da je preplaćen u mom klubu za šta god da radi, bio igrač ili domar.
Pri tome ovo mu je samo jedan od izvora zarade.
Eno i Bilja radi samo radi svoj posao…

Informacija koju si izneo je u rangu onih ukrao Djilas 619 miliona.

Postavljas sliku prihoda kompanije sa informacijom da on uzima 10000 evra mesecno. Znas li sta znaci prihod, a sta znaci rashod?

Svaka televizija kreira sadrzaj i prodaje ga. Uz reklame to predstavlja osnovni prihod svake televizije. Iz bilansa uspeha se vidi da je prihod od tog dela 10000 evra mesecno, a ne plata radnika.

Rashod predstavlja troskove kompanije. Troskovi TV Partizan su 5000 evra mesecno na kreiranje sadrzaja. Na plate za 4 zaposlena ide 2500 evra (svi na ugovoru minimalac). Na gorivo i ostale materijale 450 evra mesecno. 1800 evra ide na nematerijalne troskove. U nematerijalne troskove spadaju troskovi koji pomazu kreiranju sadrzaja ako se ne varam. Neko ko radi u knjigivodstvu ce bolje objasniti.

Znaci ovo se jedino vidi iz bilansa uspeha kojim se pozivas da diskreditujes Tegeltiju.
Ako imas neke druge informacije koje znas podeli pa da onda znamo da je to sto si rekao istina i da ih svi osudimo za to, ali bilans uspeha to svakako nije.

Takodje KKP i jeste 100% vlasnik TV Partizan.

Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
15.253
Reaction score
63.859
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Ti mene zajebavaš. Kakvi rashodi. Osnovali su ćerku firmu iz koje na troškove i paušalne firme izvlače sitan novac Tegeltiji za dzeparac. Dobijaju svaki mesec istu sumu novca , da imaju operativne troškove suma bi se razlikovala od meseca do meseca. I koje to troškove imaju van sezone van priprema.
Čovek nema televiziju, pri tom nije formalno ni direktor televizije, nego 3 kamere i sebe i svog sina koji intervjuišu igrače, neću čak ni da komentarišem kako to rade.
Zajebi me kurseva Nemanje Antića.
Ako je moje u rangu da je Djilas ukrao 619 miliona, tvoje je u rangu da Andrej Vucic nema nista na sebi.
I ta logika, "ako je Tegeltija najveći problem", ne naravno da nije, to ne znači da je ok.

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.813
Reaction score
5.203
Локација
Beograd
Pa covece na moje pitanje odakle ti da dobija 10000 evra mesecno odgovorio si mi slikom bilansa uspeha i to dela "prihodi". Ja ti postupno objasnim sve delove bilansa uspeha i sta koja brojka znaci, a ti sada odgovoras sa drugim informacijama ali opet bez ikakvih dokaza. Sad kazes razlikovala bi se suma troskova od meseca do meseca. Imas li ti negde te informacije troskova svakog meseca posto bilans uspeha prikazuje godisnje, a ne mesecne brojke?
Osnovali su cerku firmu? TV Partizan je osnovao Videonet 2016. godine a KKP je kupio TV Partizan 2019. god. Nije nista osnovao nego kupio i to iz razloga sto FK nije odgovarao uopste na kontakte ljudi iz Videoneta koji su pokusali da nastave saradnju.
Kapiram ja tebe da imas neko svoje misljenje o ovome, ali je bezveze da targetiras coveka bez ikakvih dokaza.

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
2.404
Reaction score
10.706
Tegeltija je mozda ovakav ili onakav sto se tice posla, svako ima neko svoje misljenje ali da jebe cigane jako, jebe ih i svi oni pizde zbog toga. I ne vidim da se iko drugi od velikih grobara koji imaju neki medijski pristup, bavi time ili sme da kaze bilo sta pa makar i u nekom blazem obliku. Pritom, nije nikada kao ovi njihovi kvazi novinari i "voditelji" koji imaju emisije po televizijama, prozivao nekog njihovog nekog trenera, igraca itd... samo odgovara na lazi i propagandu funckionera i svih njihovih sledbenika kojih trenutno ima koliko hoces. Kao neki novinari, voditelji emisija,analiticari, podkasteri. A realno dok je on nekada pratio reprezentaciju i ulazio im u svlacionice dok se tusiraju oni nisu znali sta je kosarka.