kragujevcanin
Grobar
- Учлањен(а)
- 11.02.2007
- Порука
- 288
- Reaction score
- 591
Nije mi bas najjasnije gde u ovom tvitu pise da smo na korak od dobijanja licence. Stoji da nas vide kao dugorocnog partnera...
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Ne znam za minut ćutanja, da li treba dozvola od EL ili ne, ali veća bruka od minuta ćutanja je što su i navijači zaboravili, da je bio bar neki transparent ili skandiranje.Mislio sam da ne pisem, ali ipak moram...
Za mene licno, veca sramota od rezultata je sto nije bilo minut cutanja za prerano otisle Radisu Ilica i pogotovo Andriju Delibasica
Andrija je bio pre svega dobar covek, a onda i iskreno je voleo partizan, sahranjen je sa zastavom preko kovcega, i onda mi pricamo o nekom Panteru i ostalim glupostima.
Sram da ih bude zbog toga...
Ako očekuje sa istim igračima bolji rezultat...onda neka odjebe.
Tesko da ovaj tim moze vise od ovoga da pruzi, istina.Ako očekuje sa istim igračima bolji rezultat...onda neka odjebe.
Gde sam napisao da treba promeniti opet sve?A ne, nego treba promeniti opet sve igrace i to pod ugovorima? Uz doselekciju i promene 2-3 igraca ova ekipa moze mnogo. I ove sezone je to mogla da nije bilo starta 2-8 , a opet to se desilo zbog neuigranosti skroz nove ekipe. Godinu dana uigravanja kompletne ekipe je ogromna prednost. Pogledaj Monako kako igra jer su zajedno godinama i samo rade iz godine u godinu doselekciju. Isto se odnosi na Pariz.