Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava i marketing

Ilyasova

Forumski bard
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
6.017
Reaction score
14.893
mi zaista ne bi trebali da zatezemo za ovaj kls i da posaljemo juniore sa pomocnim trenerom i neka lagano igraju,a prvi tim neka se sprema za finale...igramo ispostujemo coravog i ne moze niko nista da nam prebaci...bukvalno posaljemo neki treci sastav sa klincima i neka se igraju
Ne slazem se, taj "treci" tim bi obrukao ime, recimo pukli bi od originalni zeleznik 120:44 rezultatom.
Prosto ne igrati KLS, ko ih jebe.

Nbg88nbg

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
811
Reaction score
1.290
Локација
Beograd
pa bas time bi pokazali besmislenost te lige i nas stav sta je nas prioritet...ovako se samo obrcemo kako oni hoce i cimamo sta ce biti kako ce biti...
uostalom mi bi to i radili za buducnost srpske kosarke na koju se toliko pozivaju jer bi razvijali mlade talente i unapredjivali srpsku kosarku bla bla bla...tako mozemo i da predstavimo

Sava93

Grobar
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
396
Reaction score
1.151
Локација
Ruma
Kad se vec spominju juniori...Jel to junior KK Partizan radije ide na more nego da ostane da isprati prvi tim do kraja???

Погледајте прилог 31607
Posle je na naknadnom postu ipak rekao da će se izaći sa klincima, ako ne dodje do promene termina. Sve u svemu ne znam koliko je tačno, ali eto na kraju ispada da se mora igrati, jer KSS može da stopira registraciju igrača za medjunarodna takmičenja.

manager23

Grobar
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
926
Reaction score
4.510
Локација
Čačak
Ja sam mislio da je pbg news tipsara page zabranjena ovde... dal da sačekamo zvanično klupsko obaveštenje?

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.295
Reaction score
2.055
Ako njih nije sramota da igraju protiv neke dece, zasto bi nas bilo... Pa i oni mucenici znaju da im taj trofej kls ne vredi nicemu... Zamislite te jadnike kad igraju finale fmp1 protiv fmp2, pa svaki taj kosarkas fmp1 se u malom mozgu pita, koji ja kurac igram ovde sad kad se sve unapred zna....

Svake godine igrati sa klincima kls, nikako ne davati na znacaju jednom cirkus takmicenju... Neka igraju sami sa sobom i neka "osvajaju" te lazne trofeje...

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.597
Reaction score
5.886
Pogresno posmatramo danasnje dogadjaje. ciganija poprilicna zeli da rezervise bar jedan trofej.
Kako se psiho ljulja, tako se i fmp trese. Moguce da im je ovo posljednja sezona u kojoj ce imati podrsku sa svih strana i hoce po svaku cijenu da smanje rizik.

Sada sam misljenja da treba igrati mamu im jebem da im jebem da im jebem. Onako, iz inata.
Kako pomenu @zdremon, mi smo cak i Zeljka na ovoj zavrsnici sto govori koliko su perfidni.