Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava i marketing

Лабуд ПФК

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2022
Порука
3
Reaction score
16
Локација
Исток
Željko je rekao i više nego dovoljno i srećom nije ispunio slutnje da će se u obraćanju više-manje zahvaliti navijačima, već je u tih 20 minuta sažeo sve saboterske poteze i okolnosti koje su ga snašle i sa kojima se stojički borio sve dok nije odlučio da je vreme da razdrma (pre svega) grobarsku javnost.

Posebno mi je drago što je sada oborio cigansku konstrukciju podobnosti Partizana i svesrdne podrške države klubu, u šta su ih ubedile vođe velikosrba i obelodanio pravu ulogu OM.

Mislim da bi napuštanje hale u četvrtak bio pogrešan potez, koji pre njima ide na ruku, pored svega drugog čega se pribojavaju da sledi.

Takođe, moramo biti svesni da ovo nije samo borba protiv OM i da se ne rešava sve njegovim isterivanjem iz kluba, s obzirom da verujem da njihov krizni menadžment može biti i upravo kozmetička promena u vidu pomenute izmene OM-Milšped ili slično. Ubeđen sam da je tu logika pustiti obračun sa OM, jer je sve dopustivo dok se ne ratuje protiv prve usne Srbije.

Zato pamet u glavu i ne zavaravati se oslobođenjem koje bi stalo na odlasku limara iz kluba.

OBRADOVIĆ ŽELJKO!

LAMPAŠ

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.349
Reaction score
4.338
Локација
Beograd
Ja bih predlozio da se sastavi x broj poruka/transparenata, sa sadrzajem koji pogadaju sustinu sve ove price i da se po svim sektorima u hali podignu.

Vjerujem da umijemo biti i duhoviti i dovoljno mudri.

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
13.380
Reaction score
37.852
Локација
Beograd
Као прво:

ХВАЛА ТИ, ЖЕЉКО!

Као друго...
Ne znam stvarno zasto bi neko otkrivao izvore ovakvih informacija. Kao da je bitno ko je izvor. Bitno je da su informacije POUZDANE.
Naravno da se izvori informacija iz mnogih (i često sasvim opravdanih i časnih razloga) ne otkrivaju baš uvek, ali, red je bar navesti da li je neko neku informaciju samo negde pročitao (i onda da nam kaže gde), ili je čuo od nekoga, ili je sam došao do nekog saznanja, itd...čisto da možemo da bar koliko-toliko procenimo da li je ta informacija POUZDANA, verovatna, validna, moguća, ili samo tek neki trač...

Ima članova foruma koji više pišu, i koje bolje poznajemo, i znamo im oblasti interesovanja, pa im onda više i verujemo (posebno ako se drže oblasti koje bolje poznaju), ali ako je neko ili nov, ili retko piše, ili ga slabo poznajemo, mora malo da se potrudi pa da mu poverujemo...

Ja, inače, ne verujem ni samome sebi (sa razlogom!), a kamoli nekom drugom, bar ne 100% i dok se ne uverim da nešto zaista jeste tako kako jeste! I baš mi je čudno kako ljudi tako lako ,,gutaju,, sve što im se servira, i veruju u sve i svašta, iako su imali priliku da se već po 100 (ili i po 1000) puta uvere kako je veliki broj informacija u ovom jebenom 21. veku, a kojima smo neprestano bombardovani, zapravo napisano samo kao neki klikbejt, ili samo namenjeno porastu gledanosti ili tiraža, ili daljnjem zaglupljivanju masa, propagandi, raspirivanju međunacionalne i razne druge netrpeljivosti, itd, itd, itd...

A vidite...mnogi (ili bar neki) od nas znaju (ili su znali) nekog iz Partizana, ili u Partizanu, ili neke koji imaju nekoga u Partizanu, ili znaju nekog u Partizanu...pa opet ne saopštavamo uvek baš sve što čujemo (ili smo nekada čuli)...jer to što čujemo možda i ne mora baš biti 100% tačno, ili možda nemamo način da proverimo informaciju, ili ćemo ionako uskoro to videti ili čuti kad se javno objavi, ili je nekad i bolje za klub da ne objavljujemo, itd...

Jbg, ne moramo baš svi da budemo insajderi...

Evo, 100 tona postova je ovde ispisano, 100 teorija se pojavljivalo, ali dok Željko nije seo i rekao šta je rekao...nismo baš mogli da razlučimo precizno šta je istina, a šta ne.
E, sad znamo. A zašto?
E pa zato što se Željku veruje!!!

Smrt fašizmu - živeo Partizan!

Veliki si, Željko!

Учлањен(а)
22.10.2019
Порука
912
Reaction score
4.982
Локација
Панчево
Odlično izvučeno sve što treba, svaka čast autoru.
Vezati budućeg bivšeg predsednika za stolicu, pa redom da odgovori na svako od ovih pitanja.
I ključna stvar, koje se nismo dotakli, a takođe je ovde izvučena: još na samom početku je Željko tražio od ovog smeća da zaštiti klub, dakle, od početka ga buše, na razne načine, i njega i klub, i Željko je to jasno video. Sam kaže, da je u bilo kom drugom klubu, odmah bi otišao. Što njegov povratak čini još većim, i hvala mu na tome doživotno.
Na stranu što je ovo ni deset posto, bog sveti zna čega je sve tu bilo. Svega je bilo, osim 27 miliona. Jbg, moram i ovo pomenem, zlopamtilo sam.

StankoSubotica

Početnik
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
45
Reaction score
338
Локација
Subotica
Ko je poverovao u budzet od 27 miliona je vrlo upitan kao saborac za pocetak- nastavak ove borbe.Hvala ti Zeljko za svaki izlazak na teren,za svaku emociju koju smo doziveli i budni sanjali ove 4 godine.Ako Bog da uskoro cemo opet sanjati.

malicovek

Grobar
Учлањен(а)
26.06.2022
Порука
422
Reaction score
4.176
Локација
Beograd
Sve se poklapa sa tim da se limar povampirio nakon događaja 1.11. i da Žocu nije mogao da oprosti onaj intervju na N1 i onu KZN. To se poklapa i sa onime što je neko pisao, da su planirali da Žoc bude bivši već pre početka ove sezone. Mogu misliti koliko se preznojavao smrad dok je čekao Željkovo obraćanje, kapiram da su mu otpale i one dve dlake što ima na glavi. Zamišljam da se ceo dan vrteo i ponavljao sebi "ma ne bi on smeo to" i kapiram da Željko nije izneo ni 2%, ali je potpuno pogodio suštinu i rekao apsolutno dovoljno.

Što je neko napisao, limar je mogao da ćuti još koju godinu, da pusti Željka, da se ne meša i da se negde skloni, a ovako će ostati upamćen kao najgori predsednik JSD Partizan ili bilo koje sekcije (a znamo ko je još bio). Ne bi bio glupa limarčina da je razmislio i rekao svom žvalavom šefu "neka, ne diraj im Željka, napravićemo još veće sranje nego što jeste". Ovako ne samo da im nećemo zaboraviti Željka, nego ćemo vratiti sa kamatom i za Duleta. Od današnjeg dana ja živim samo za povratak Željka u KK Partizan i ništa drugo me ne zanima oko tog kluba dok se to ne desi.

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
11.005
Reaction score
42.796
Локација
vaginamandibularia

Bandit

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.460
Reaction score
1.392
Локација
Niš
Сећате ли се како нам је изгледао ЈНА против Апоела? Свако има пара за парче крпе и један спреј. И свако уме да напише Обрадовић Жељко.

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.794
Reaction score
8.431
Локација
vezenemam
Trinkijeri je iz agencije zalizanog govneta!!! Ne treba nam iako mi je bio drag. Ja cu mu zvizdati!!! Nema sanse da im oprostim Zeljkove suze.
Paljo brate sta ti treba da sad sa djavolima tikve sadis!!! posumljeno govno te predlozilo?????????? To ti treba???
Bezi glavom bez obzira dok i tebe kao nasu legendu nisu potrosili!
Nije li i Dule isto? A i dosta drugih....Svima zviždati, nego šta, to je tako smrdski!!
I da ugasimo klub, pa možda nekad i "vaskrsnemo" kao KKPBG ili nešto slično, šta nam teško.

U ovoj situaciji Trinki je najbolji izbor za trenera, daleko bolji od nekih drugih imena koja se provlače (čak i da su spremni da dođu, kao što nisu).
Puna podrška Paspalju, a i Trinkiju, ako dođe! I samo malo pameti u glavu, uz što manje međusobnih ratova/sukoba.

acaca1

Početnik
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
61
Reaction score
236
Локација
Lazarevac
Ajde dajte predlog kako igrače dočekati.
Za govedo iz Prislonice i njegovog šefa je svima jasno.
Ali cirkus na terenu što smo gledali već duže vreme nije govedo pravilo,nije on bio u igri na terenu.
Tako da treba se i prema njima postaviti tačno onako kako su zaslužili.

Batigol

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
1.755
Reaction score
8.154
Nisi trebao da podnosis ostavku, makar gorelo sve.

Ne verujem da su ikoga iznenadile sve ove stvari ali imaju pravu tezinu kad ih iznese Zeljko Obradovic.

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.349
Reaction score
2.428
podrška Paspalju, a i Trinkiju, ako dođe! I samo malo pameti u glavu, uz što manje međusobnih ratova/sukoba.
Samo da ne budu kao Pedja Mijatovic i Stanoje iz drugog mandata, e onda moze podrska, mada sve mi se cini da ide tim stopama kao u fk...

Ljudi se vrlo lako prodaju i kupuju, vreme ce pokazati sve...