Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava i marketing

StankoSubotica

Početnik
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
45
Reaction score
338
Локација
Subotica
Izvinjavam se na praznoj poruci.Prvo pricam iz mog okruzenja ko god da je pricao da veruje da je budzet 27m je ili cigan ili prikriveni sns.Drugo za odigravanje utakmice i dalje sam tog misljenja i jedva cekam da ovi izdajnici izadju na parket,da im zvizdim ceo mec pa makar i Zeljko rekao suprotno.

Van Der Berg

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
1.928
Reaction score
9.826
Локација
Slobodarska Skotska
Dopustam da je bilo navijaca koji nisu cigani, SNSovci ili budale i koji su povjerovali u pricu o projektovanom budzetu od 27 miliona, ponajvise zato sto ne znam da li se u istoriji igdje desilo da predsjednik nekog kluba masno javno laze da je budzet kluba mnogo veci nego sto jeste. Za to treba biti zaista specijalan moron. Skoro uvijek se desava upravo obrnuto, da se umanjuje budzet da bi se opravdali losiji rezultati ili se prikazalo kako se dobro radi sa malo para. Ali eto, "nas" Ostoja je i tu izuzetak.

Po meni je jos veci zlocin sastavljanje tima mimo sportskog direktora i trenera, od strane limara. Moram ovde da se izvinim Savicu, jer sam ja smatrao da je on glavni krivac za to, vodjen logikom da klub funkncionise makar relativno normalno.

manager23

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.197
Reaction score
5.829
Локација
Čačak
Sad kad još malo razmislim... nije slučajno Željko pomenuo Osetkovskog, jer sigurno je bilo još takvih slučajeva. Dilan je pomenut sa namerom da se ukaže na to da je on trebao biti suspendovan zbog korišćenja nedozvoljenih supstanci. Dakle ostoja je doveo Dilana kako bi Željko kasnije imao još jednog igrača manje nakon suspenzije koja se ipak nije dogodila! Možda paranoišem ali više me ništa ne čudi

Isak

Isak Neinsajder
Учлањен(а)
26.09.2019
Порука
137
Reaction score
1.242
Локација
Iza sedam gora i sedam mora
Kratka crtica o prisloničkom govedu i njegovim botovskim instagram stranicama (znate na koje mislim).
Završen transfer Bruna Fernanda , njegove botovske stranice slavodobitno objavljuju da smo čak i dali obeštećenje od 100 hiljada da bismo pobijedili konkurenciju za njegov potpis.
Kad ne lezi vraže , Real stopira posao , neće da pošalje papire.
Razlog ?
Traže 100 hiljada za obeštećenje (koje nam prije toga nijesu nikad ni tražili).
Fazon , kad se već kurčite da ste platili obeštećenje onda ćete ga stvarno i platiti.

tintin

Grobar
Учлањен(а)
07.08.2018
Порука
283
Reaction score
544
Локација
blizu
Остоја држи детонатор у рукама и немам сумње да ће га активирати чим крене да бежи. О правом пословању клуба ће моћи да се говори тек када финансије прочешља независна комисија. У оваквим околностима у држави, то се неће никада десити. Једина опција је да га замени неки други снс бизнисмен испрдак. Али то опет неће бити то. Треба нам ресет тотални.
Vesna Čović?

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
4.151
Reaction score
16.236
Trenira se redovno...

Ead da cujemo kako su se igraci odmorili, imali dovoljno vremena da razmisle o svemu, protivnik za postovanje i idemo dalje

E u usta vas jebem sve do jednog ako bude tako

tintin

Grobar
Учлањен(а)
07.08.2018
Порука
283
Reaction score
544
Локација
blizu
Šalu na stranu,

ovu priliku ne smamo da propustimo, odnosno pustimo klub niz vodu i one koji mu rade o glavi da zavrrše svoj prljavi posao.

Mislim da ni najzagriženiji ćaci grobar i obožavalac najvećeg košarkaškog stručnjaka kojeg je istorija upoznala, sa Andrićevog venca, nema nikakvu dilemu ko treba da ostane, a ko da se tornja iz kluba.

Kakva je to dilema, Željko ili Ostoja?

Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.602
Reaction score
3.045
Локација
Подгорица
Partizan nije ni projekat ni korporacija, već naš klub i svetinja. Partizan neće postati igračka u rukama zalizanih menadžera. Promenom statuta ККP, u turbulentnim vremenima dok se u državi svakodnevno krši Ustav Republike Srbije, predsednik Ostoja Miailović očekuje da će pravno osigurati svoje mesto. Podsećamo ga ovom prilikom da, po članu 64 stav 3 Zakona o sportu RS zakon propisuje „da se tužba za PONIŠTAJ odluke (o izmenama i dopunama statuta) može zahtevati u roku od 60 dana od saznanja za ništavost odluke…“

Molimo svakog navijača Partizana da se na sledećoj, kao i svakoj narednoj utakmici suzdrži od svakog vida nasilja o čemu ćemo se detaljno izjasniti u četvrtak 4.12.2025.

Takođe, kako smo obećali da ćemo svim pravno-legitimnim sredstvima krenuti u odlučnu borbu za očuvanje naših vrednosti, mi ćemo u petak 5.12.2025 krenuti sa peticijom prikupljanja potpisa za PONIŠTAJ STATUTA ККP, kao i za smenu predsednika Ostoje Mijailovića ukoliko do tada ne bude samovoljno napustio tu funkciju.
Конкретна акција је ово, можда овако некоме не дјелује али треба гурати ово.

Neni

Grobar
Учлањен(а)
30.03.2010
Порука
418
Reaction score
584
I kako posle navijati za ovu bandu. Zar nije bio skoro neki slucaj da je neki klub hteo da se smeni trenera, pa su igraci pretili protestom upravi, pa se klub predomislio?

Zamisli, kao kapiten ove ekipe, posle one izjave Zeljka, posle ociglednog sabotiranja limara, ti ne stanes uz najveceg nego se kao povlacis iz te cele diskusije, gledas samo sledecu utakmicu. I to nam je Kapiten... Ko sto je Zeljko reko, covek ima jedino cast i obraz. Ovi igraci, pocevsi od Vanje, nemaju ni jedno ni drugo.

Svi napolje.

tintin

Grobar
Учлањен(а)
07.08.2018
Порука
283
Reaction score
544
Локација
blizu
Ovaj otpor samovolji i rušenju Partizana treba uobličiti u neku vrstu zvanične organizacije.

Nisam pravnik i ne znam konkretno, ali znam da se u Srbiji organizacije registruju u vrlo kratkom roku.

Tako mislim da treba napraviti neku neprofitnu orghanizaciju i iskoristiti za pribavljanje svih podataka od javnog značaja u skladu sa zakonom i te podatke objavljivati i naše i ciganske.

Kako sam shvatio, podatak od javnog značaja je svaki podatak o trošenju državnog novca, makar bio jedan dinar.

vernijug1

Grobar
Учлањен(а)
01.04.2023
Порука
269
Reaction score
688
Локација
Zemun
Sto se mene tice za sutra zakazana Sa'rana,
za 3 vampira ( tela ( bez dusa ) nece biti prisutna ).

Pripremiti materijale i alat za kovcege i krst.

Pozvati sto veci broj zainteresovanih, da u skladu sa Caci-narod obicajima: uz muziku i pirotehniku iskazemo saucesce ozaloscenoj cacadi.

Opelo ispred Narodne skupstine.

Skup u/ispred Arene.

Uz sportski pozdrav predati mec sluzb rezultatom, jer ekipa je psihicki nespremna, bez sefa strucnog staba, a nisu ni trenirali pred mec.
Nema potrebe vise da glume neznalice, jednostavno potpisu poraz i telefon u ruke!

NuSknVP!