Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava i marketing

Steff

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2022
Порука
130
Reaction score
478
Локација
Beograd
Majko moja isti je Vučić,kolika doza egoizma,ok uradio si odlične stvari, ali oladi malo.
 

KoOkaDva

Grobar
Учлањен(а)
27.06.2022
Порука
653
Reaction score
5.195
Локација
Nis
Ostoja o dovodjenju Zeljka:

„Videli smo se sa Željkom i ja mu kažem: „Željko, odlučili smo da ti budeš trener i mi nemamo drugu opciju. Ako ti nećeš da prihvatiš, mi smo potonuli kao klub i ja prihvatam činjenicu da sam upropastio Partizan. Jednostavno, nemam drugog izbora, nemam koga." Željko je spustio glavu i rekao: „To nije realno, neću da pričam o tome." Kada smo poduže sedeli i razgovarali, osetio sam da ima šanse. Zoran i ja odlazimo i Zoran mi kaže: „Stekao sam utisak da ima šanse. Nisi baš lupio toliku glupost, ja vidim da ovde ima šanse." Potom su se desili mnogi sastanci… Rizikovali smo sa tom odlukom, pošto smo Željka imenovali u julu mesecu, a tada je morala da bude spremna ekipa. Čekali i rizikovali smo, Željko je otišao na odmor… kada je došao seli smo u kancelariju i rekao mi je: „Hajmo prvi put da ozbiljno razgovaramo. Kaži mi tvoje iskrene namere i šta možeš da mi kažeš." Razgovarali smo tri sata, pokušao sam i uspeo da mu ostavim utisak da ćemo se zajedno boriti, da ćemo deliti sudbinu, da se štitimo… Volim svoj posao, ne volim da se bavim tuđim poslom, ali i da volim da imam pod kontrolom. Na tom sastanku nije prihvatio ništa, ali sam video da je saslušao. Tražio je da prođe nekoliko dana i tokom tog perioda živ nisam bio. Nisam smeo nikome ni da pričam, ali je vest procurela… Niko nije verovao da će on biti trener Partizana. Potom je došao trenutak gde je on meni pružio ruku i rekao: „Želim da se vratim u Partizan". Usledio je muk, ni sam nisam verovao šta čujem. Prvi nisam verovao šta mi je rekao, ćutao sam, zatečen sam… očekivao sam da će reći, ali ne i tako jednostavno. Pitao me je da li sam se predomislio, odgovorio sam da nisam, ali i nisam mogao da poverujem. Pozitivno sam se izgubio… Kada je usledila konferencija za medije, tog trenutka sam shvatio da je trener Partizana."
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.200
Reaction score
36.711
Nisam imao stomak da slušam, pročitao sam ovaj deo sa "dovođenjem" Željka i vratio me u detinjstvo, samo što su se ovakve priče nalazile u delima braće Grim, mada kad vidim kakav nam majmun vodi klub ni Lafontenove basne ga se ne bi postidele.
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Čovek ima retoriku koja je svojstvena ljudima koji znaju kako da jedu govna a da pričaju da usled izumiranja mnogih prirodnih vrsta i staništa jer se oko 46 procenata globalnog otpada odlaže na neodrživ način čovek spašava planetu jedenjem govna i radi u interesu svih nas.

Druga stvar je kada isključiš njegov manirizam, prečistiti deratizacijom nepotrebne stvari... ipak mora se mora odati priznanje za dovođenje Željka Obradovića.
Na kraju krajeva Željko nije marioneta i ne bi dozvolio da se njegovo ime koristi kao instrument za ličnu promociju te vrlo lako može demantovati.
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.565
Reaction score
3.352
Ne mogu sebi da priznam vec ceo dan, ali ja sam pozitivno, ne iznenadjen, nego zaprepascen nastupom, tokom misli, govorom, pa i nekim delima za koje se moze zakljuciti da stvarno ne moze da laze.

E, sad, moja ocekivanja, jer ga nikad ranije nisam gledao i slusao, a i prema govoru tela dok sedi u "svojoj" hali kao jebeni kip slobode, su bila da ovaj ne zna da zavrsi zapocetu recenicu, da prica suvoparno, neinteresantno bez cinjenica i da jedva ceka da zavrsi intervju.

Da ne ulazim u detaljnu analizu izrecenog i mojih zakljucaka na bazi toga, a i da dam disclaimer da svakako smatram da je sns kadar generalno kancer cele zemlje, ipak danas imam bolje misljenje o Ostoji nego juce, i to je dovoljno za pocetak.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.200
Reaction score
36.711
Ja čak i ako dobijem bolesnu potrebu da razmišljam o dotičnom, prestanem istog momenta kada se setim da je SNS kadar. Tako da cela misaona akcija traje sekund-dva max.
 

Micun

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
837
Reaction score
3.308
Локација
Beograd
Nekad se onakvo gostovanje zvalo 'placeni termin'. Nije ostoja neki rečit čovek, jbg, al ruku na srce, ništa posebno pogrešno ili na štetu kluba nije rekao sinoć. Ono što je meni nejasno, odakle sad potreba da se onako gostuje, usred vučićevih prozivki i covicevih sranja. Nije se bavio tim napadima, nego se3 sata hvalio kako je smeker. Cak i da jeste, niko mu ne veruje... Nepotrebno bacenih 2 ipo sata i njemu i men i svima zainteresovanima za Partizan. jedino su ona dva renta jutjubera imala neku korist od toga.
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
@Micun
Mogu probati da ti odgovorim odakle mu potreba.
Stavi se na njegovom mestu. Na trenutak uđi u horor fantazi gde si vime SNS sistema.
Šta ti je bitno?
Potenciranje tvoje žrtve za Partizan koji neko mora prepoznati. Nažalost otupeo i izabrao kancerogene kanale da se to sprovede na taktičan način pa se to odrazilo ipak na obo što kolega iznad oseća - momentalno štelovanje frekvencije mozga na SNsovanje... I na dobar dan ne samo da mu ne veruješ da ti iskreno misli već sebe ubediš da je sada noć samo da slučajno ne složiš i oko te jedne stvari sa jednim mozgom SNSa.

Tako da čovek iskorišćava trenutak sreće i mira da akcentuje sebe ...
Kao što rekoh sve to radi na nivou desetogodišnjaka.
Bitno mu je... Mnogo mu je bitno da utopi sebe u veličinu Partizana.Pre nekoliko i o običnim funkcionerima Partizana koji ispunjavaju tikete u kladionici pričalo se sa poštovanjem i neosporivim delom jednog velikog sistema koji čini Partizan. Sve dok ne krenuše kola nizbrdo.
Ostoja to želi doživeti više nego leba da jede. To se moglo videti i između redova pri početku njegovog vođenja Partizana.
Kada Tegi pravi klipove... U montaži se moralo secirati njegovo druženje sa nekom velikom legendom.
Nuđenje pomoći Vujoševiću...
Desetine sitnih stvari koje govore u pravcu osobe koja ima ne više ni potrebu da se pojavi na ovakvim emisijama već se to pretvorilo u nagon.
I šta ga znam... Za nekog funkcionera to nije loša osobina, ali brate ko mu pravi strategiju taj ga zajebao mnogo.
 
Top