Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava i marketing

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
800
Reaction score
4.230
Локација
Beograd

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.408
Reaction score
40.493
Локација
Žrnov
Kao prvo, večna će mi biti misterija šta nekome ko navija za Partizan treba da bude u glavi i da KUPI crveni duks, a da ne pričamo o tome da ga OBUČE za utakmicu???!!!!!
A druga stvar, jel to ovaj dileja sedi na sponzorskim mestima? Ako jeste, i od sponzora naplatiti penale za duševni bol, ukaljani ugled, nakalemiti sve i svašta ... bar za jednog igrača još za sledeću sezonu :p
 

zubac

Grobar
Учлањен(а)
01.03.2007
Порука
488
Reaction score
1.731
BEZ TOLERANCIJE ZA IZGREDNIKE!

#KKPartizan je pokrenuo proceduru pokretanja tužbe protiv lica S. G. koje je na utakmici Partizan Mozzart Bet - Baskonia pljunulo sudiju, što se u priloženom snimku vidi.

Lice S. G. je od strane policije legitimisano i njemu je od sada doživotno zabranjen ulazak u halu gde god da Partizan Mozzart Bet igra kao domaćin.

Kao što se na snimku vidi, S. G. je ničim izazvan, pri ubedljivom vođstvu Partizana i bez ikakve sumnje u bilo koju odluku arbitara učinio ovo delo.

Klub će od počinioca sudskim putem potraživati naknadu štete za izrečenu kaznu Evrolige u iznosu od 5.000 evra, uvećanu za dodatne troškove.

MORAMO ZAJEDNO STATI NA PUT IZGREDNICIMA U NAŠIM DVORANAMA!

Mislim da je ovo dobar potez i, bez obzira na to šta ko, pa i ja, naravno, misli o Ostoji i ostalima iz uprave Kluba ovakve stvari treba iskoreniti. Zašto pojedinac da šteti Klubu i svima nama?! Ovo je Ivča objavio na Viber nalogu KKP tako da je zvanična informacija. A da ne pominjem crveni duks kojim je sakrivena Partizanova majica, smrdi i previše...
Treba biti dosledan pa isto primjeniti na one koji su se tukli na jugu protiv Baskonije. KK nije kaznjen zbog toga ovog puta, ali ne mjenja cijenicu da je bilo sranja.
 

Juzna pruga

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
400
Reaction score
2.204
Локација
Gde god on da igra
^ U principu ne možeš da zabraniš judima šta će da obuku ali da dođeš na Partizanovu utakmicu obučen u crveno e to je posebna dijagnoza. Ja sam viđao davno likove u crvenoj majici na Jugu i nisam mogao da shvatim to nikako.

Da je Lj. Aličič pa i da ga razumem.
Ja to analiziram psihološki. " Daj bolje daobučem crveno na dan utakmice da slučajno neko ne pomisli da sam krenuo na utakmicu."
Meni je sa druge strane šal juče kao i svaki put landarao kroz prozor svih 600 km puta na utakmicu i nazad.
Elem trebalo bi klub da tuži maloumnika za odštetu i da on plati tih 5000 e kazne.
 

rkeu

Grobarčina
Учлањен(а)
15.10.2006
Порука
1.558
Reaction score
919
Podrzavam kaznu donekle,pogotovo zbog ovog crvenog,meni je to a p s o l u t n o n e s h v a t lj i v o ! ! !
Ipak je mozda malo drasticna kazna,pogotovo jer je prva u istoriji zabrane ulaska u halu.
Druga stvar sto lagano moze da je izbegne i ponovo da dolazi na tekme bez da ga iko provali,doduse ne sa svojim imenom
Edit:
Elem trebalo bi klub da tuži maloumnika za odštetu i da on plati tih 5000 e kazne.
Pa oni su i najavili tuzbu da sve plati + zabranu
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
A da ne pominjem crveni duks kojim je sakrivena Partizanova majica, smrdi i previše...
Da nema crveni duks isto bih podržao. Taman da ima Žoca tetoviranog na čelu... Ili si za elitu ili si svinja. Posebno ako si navijač Partizana, treba da si dostojanstven a svinje su na onoj drugoj strani. Ova svinja konkretno, teško da voli FMP i da je samo provokator.... Ali dobro, ja polazim od sebe. Ni zbog kakve provokacije ne bih obukao na sebe ništa u znaku FMP-a...
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.408
Reaction score
40.493
Локација
Žrnov
lik osteti klub za pare, našteti ugledu kluba u EL, a ono sto najvise bode oci je boja duksa.... :buhahagrobari su vazda bili sampioni sveta da postave prioritete i odvoje bitno od nebitnog :D
to su ti sve indikatori sta od nekoga mozes da ocekujes :) pokazuje metalni sklop.. ne bih bas rekla da je nebitno
 

Micun

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
837
Reaction score
3.308
Локација
Beograd
@JasminaT
kad bi se na osnovu analize mentalnog sklopa davalo pravo pristupa sportstkom događaju, hala bi nam bila prazna :D ja sam sistemataki za vozačku jedva prošo, jer mi je psiholg na testu rekao da delujem nervozno, a mogu misliti šta još u masi vreba.
 

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
3.185
Reaction score
15.719
Локација
Beograd
Jebiga, meni nije svejedno kada je neko od naših igrača imao crvene patike, bila je retkost, možda se desilo jednom ili dva puta, srećom već sledeću utakmicu ih nije nosio, ne mogu da se setim o kome se radilo.
 
Top