Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Magma84

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
204
Reaction score
1.476
Локација
Beograd
Trojka je prioritet svih prioriteta. Da je Kurucs pružio ono sto se od njega očekivalo ove sezone mi bi osvojili sve bukvalno. Jednostavno čovek se ispostavio kao promašaj, siguran sam da mu mentalni sklop ne dozvoljava da igra ozbiljnu košarku. Moramo biti objektivni i reci da cele sezone igramo bez trojke (Rade i Trifa objektivno nisu na tom nivou). Mi ako dovedemo ozbiljnog igrača na 3. mi smo 20% jači u startu, da ne pričam ako dodje još jedan plej, centar itd…
 

Žoc_kralj

Grobar
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
375
Reaction score
2.171
Локација
Trstenik
Uhhh kako mi se svidja taj igrac... Odavno. Jos kad je igrao kod poluljudi. A svakako bi im bila jos jedna pleska da njega na kecu dovedemo.Mada, 32 godine...
Šta ima veze kad ima 32 godine? Pa to su najbolje godine. Stef Kari ima 34 godine, Durent ima 33 godine. Baš nam je i nekoliko iskusnih igrača neophodno za ovu ekipu ako želimo pobede. Mada ne znam koliko je Lorenzo uspeo da izbaci divljinu iz svoje igre i doprinese iskustvom.
 

MikiBL

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
361
Reaction score
963
Локација
Banja Luka
Hasan Martin. Možda je dobar košarkaš...al, faca..., ne uklapa se u lik za KKP. Mislim da mu je gdje je sad, prirodna destinacija.
... al, ako ipak dođe, sigurno ću ga gledati drugačijim očima.
 
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
324
Reaction score
709
Локација
Jugoslavije
Mi prvo da vidimo ko od sadašnjih igrača ostaje i na koga se računa.
Prvo to , pa tek onda dolasci.
Voleo bih da ostane Lesor.
Ostaju svi sem Mura Zagora i Dangubica. Lesor je jedino upitan. On po meni nije za startnog centers. Videcemo koliko moze Smajli. U kanalu je bas. Ne snalazi se nikako. Za sledecu sezonu morace 3 centra jer bice vise utakmica. Videcemo sta ce Zoc da dovede. Bice strasna ekipa. Ocekujem pobedu protiv pantera od 40 razlike. Evroliga bice malo slabija bez rusa. Mada i Virtus ima da bude jak. Bice zanimljivo videti koliko mozemo u el.
 

zoran mne

Grobarčina
Учлањен(а)
20.12.2007
Порука
1.147
Reaction score
1.454
Локација
Podgorica cijela, crno-bijela
Pitanje svih pitanja je olej. Madar je potencijal, Aleksa je kombi, ali se na mnogim utakmicama ta boljka vidjela i bez pleja ranga Pantera nema sto da trazimo i zna i Zoc to. Trojku nemamo. Lesor posebna prica, zavolio sam ga zbog srcanosti, ali osnovni problem mu je sto ima onret samo u jednu stranu i lako ga citaju. U EL, ako to nekiim cudom ne popravi, nema sto da trazi sa jacim centrima. Dakle pozicije, 1, 3 i 5 su prioritet
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.900
Reaction score
7.778
Baskonia,
Valensija,
Alba,
Bajern,
Zalgiris,
fmp,
Virtus,
Asvel,
Monako,
Pao,
Makabi,

Od ovih ekipa ocekujem da budemo jaci i bolje plasirani, sto znaci neko 7 mesto u regularnoj sezoni.

Real, Barsa, Fener, Efes, Milano i Olimpijakos mozda budu bolje plasirani.
 

zubac

Grobar
Учлањен(а)
01.03.2007
Порука
490
Reaction score
1.754
Neko ce da ide, ali nece to biti bas drasticna promjena. Da bi bili konkurentni u oba takmocenja treba nam 14-15 igraca pod ugovorom da bi se rotirali. Evroliga se igra svake sedmice, nerjetko i 2 puta plus ABA ako se bude igrala, to je previse za 12 igraca od kojih je 6-7 suvi prosjek. Znaci, Dangubic, Miletic, Kuruc mozda Trifunovic otpadaju, ostali ostaju sa dodatkom 2 vrhunska i 3 vrlo dobra igraca i to je to.
 

SilentKiller

Početnik
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
148
Reaction score
346
Локација
Srbija
Definitivno što reče član iznad, trebaju nam 3 centra i roster od 15 igrača.

Mi smo ove godine imali 12 igrača u rosteru i u 70 odsto igrali utakmice sa 8 igrača.

Ako nadjemo 12 kvalitetnih da se rotiraju cele utakmice, neće nam trebati duži roster od toga.
 

aleksandar011

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
209
Reaction score
1.310
Proslo je vec nekoliko dana od ozvanicenja naseg povratka u Evroligu i euforija jos uvek traje.
Odlukom o povratku Partizana u drustvo kojem je oduvek pripadao, nama nista nije poklonjeno. Naprotiv, samo nam je delimicno vraceno zbog svih zakidanja i loseg tretmana u Evroligi, jer da nije bilo tako Partizan bi odavno imao licencu i dugogodisnji ugovor sa Evroligom....
Osecaj posle povratka u EL je neopisiv, mesavina ogromne radosti i besa i zelje da se najebemo milosne majke svima koji su kinjili i gazili Partizan na svakom koraku u proteklih deset godina. " I kuso i repato, i ale i vrane", su se ostrvili na Partizan i klub je ipak opstao, a to je, prijatelji moji, sportski i poslovni podvig o kojem ce se tek pisati i koji ce se proucavati.
Zato sto smo veliki klub uspeli smo da prezivimo veliku sramotu, a to je progon Duleta Vujosevica.
Zato sto smo veliki klub, mi imamo jednog Zeljka Obradovica koji je dosao i zbog kojeg je, pre svega, sve ovo sto se sada desava postalo moguce.
Sa veelikim zadovoljstvom ocekujem skockavanje ekipe koja ce biti sposobna da se odmah umesa u borbu za vrh i izbori makar final 8 u svojoj povratnickoj godini.. Da pokazemo kako se igra Evroliga svima koji su uz svu mogucu pomoc drzave dogurali samo do pozicije wanabee evroligasa i wanabee sampiona, bez korena, bez identiteta...
Treba nam 12 do 15 igraca koji ce zaista imati doprinos i minutazu, za kvalitetan nastup na svim frontovima, treba nam i mladosti, a narocito iskustva na kljucnim pozicijama.
Ja navijam da Trifa ostane, ima on tu nadrkanost i bezobrazluk koji su odlike dobrih igraca i uz dobar rad mislim da ima mesta u 12.
Neko je u prethodnim postovima pomenuo Gegica, i potpisujem svaku rec tom prilikom napisanu. Mnogo mi je bilo zao kada je otisao iz Partizana i voleo bih da se vrati.
Takodje, i dalje smatram da je velika bruka kluba da Gagi Milosavljevic igra bilo gde sem u nasem Partizanu, i nadam se da se vise necemo brukati po tom pitanju.
 

GrobarSCG

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.131
Reaction score
1.878
Локација
На ЈУГУ Канаде!
jebem ti ta ja ugled lige gde vedre i, NAROČITO, oblače a.v. i n.č.! more mrš! a ova kazna za željka je OČIGLEDNI očajnički pokušaj da se isti otera iz Partizana! ali dušmani… „malo“ ste se ZAJEBALI!!! po cenu da NIKAD ne igramo tu LAKRDIJU, podržavam naš klub! a ostali… pa jednostavno, mogu da nam PLJUNU pod prozor :angry-smiley-002:
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top