Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava napolje!!!

Budemo li koristili ovo govno od dizajna kao grb povodom 80 godina kluba nabijem i ostoju i marketing na Parkerov k*rac!
Meni izlazi Džabari, reklama šopa za novu majicu, gde je taj grb o kome pričate?

Последња измена:
9277.jpg
Ovo je slika Parkera kada je predstavljen u Bostonu.
Treba proveriti da li su i možda Lesorovu majicu pravili dok je bio u FMPu pa prelepili dres Partizana preko.
Logike nema zašto kaljati obraz sa ovakvim stvarima.
Ovo mic po mic menjanje grba je nešto što se radi u NBA jer su oni privatne prćije ali raditi to sa Partizanovim grbom bez 100 % saglasnosti navijača je za kamenovanje osobe koja se to usudila da uradi.

Kad već se sprdamo:
9308.jpg

Ne znam da li je neko kačio, novi marketing menadžer u klubu, posle iskustva sa EL.

Kada kažete nova ulaganja, da li govorite o igračima ili o još nečemu?
"Nije tajna, mi smo budžet za prvi tim povećali gotovo 35% u odnosu na prošlu sezonu. Ne krijemo ni sportske ambicije, ciljamo plej-of, a želimo i fajnal-for. Naravno, da se nadovežem čuvenu izjavu legendarnog Johana Krojfa – 'Nikada nisam video vreću novca da postiže gol' – tako i ovde smo svesni da novac nije garancija za sportski rezultat, ali vam i te kako pomaže da stvorite neophodne preduslove kako bi se rezultat ostvario".

:kokice

Po meni, nabijanje pritiska je kad imas mlad tim, neafirmisanog trenera, a u situaciji u kojoj je nas KK, ovo je, realno, cilj kome se tezi u nadolazecoj sezoni.
Na stranu sta svi mislimo o preCedniku KK-a i njegovim "saborcima", ovo je legitimna izjava normalnog predsednika kluba koji je obezbedio budzet.

I opet debil nabija pritisak pričom oko ciljeva ili visokog plasmana, i stavlja teret na tim i trenera.
Nisam saglasan sa ovim. Pa šta treba da kaže predsednik kluba koji ima najboljeg trenera ikad, uvek rasprodatu halu, ogroman hajp i sasvim dobar roster? Da nam je cilj da posetimo sva mesta u ligi, divimo se novoj hali u Valensiji i nemamo sportske motive?
Naravno da se napada F8 i svi do jednog ovde potajno želimo F4 i ko je šampion, kao i Željko, to treba da mu bude motiv.
Da li ćemo to uspeti, pa videli smo u prošloj sezoni da zavisi od milion faktora, ali da imamo ambicije, izvinite, ali imamo...

Svake godine je budzet evroligsskim klubovima u proseku veci. A ove godine sa pojavom dva nova kluba sa jacim budzetom i trecim koji ce biti znatno konkurentniji od Albe , verovatno da je za 30% veci prosecni budzet. Tako da ovo nije nista spektakularno u odnosu na konkurenciju.

Novac danas i u kosarci odredjuje ciljeve.Ne mozemo reci,vazno je ucestvovati da bi pritisak skinuli sa igraca i Zoca.Ne znam gdje smo u odnosu na budzete ostalih evroligasa,ali ako je ova izjava tacna, budzet je sasvim respektabilan .Posebno sto smo glavni dio tima nadogradili Parkerom,Miltonom i centra trazimo u NBA.I sama ta cinjenica ukazuje na sportski cilj u smislu plej ofa.Konacno to nam treba i jeste uvijek cilj a ove godine imamo i osnov.Ovaj govori o dva,tri igraca na koje se ne racuna,vjerovatno su i Ntilikina i Majk medju tim.Takodje po predsjedniku trazimo jos jednog spoljnjeg,ili prenosi pritisak na navijace.

I opet debil nabija pritisak pričom oko ciljeva ili visokog plasmana, i stavlja teret na tim i trenera.
Nabija pritisak samo navijačima koji se pale ko šibice i rezervišu godisnji odmor u firmi i hotel u F4 gradu i kad se to ne ostvari jebu svima majku i oca uz parole Željko izlapeo,Željko odlazi....