Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava napolje!!!

Šta bi bio veći uspeh kod navijača da isti produže/kupe sezonske za KK? Po paprenim cenama.

Ako je Ostoja ove godine planirao da proda 14-15k sezonskih, a proda 10k, da li se to računa kao da nije zatvorio budžet?

Baš naprotiv, imam utiak da je cilj osloboditi prostor za više dnevnih ulaznica. Zapravo, ako se obnove sve sezonske - odlično, ako se oslobodi prostor za pojedinačne dnevne ulaznice, opet je dobro ako ne i bolje po klub....

Zoc je na klupi, klub ce prodati sve sezonske koje je planirao... samo ja znam brdo ljudi koji nemaju sezonsku i mole
boga da ih sto vise ljudi ne obnovi, kako bi mogli da uzmu...

Sto je vjerovatno i bio cilj od pocetka. Manje prodatih sezonskih uz istu ili vecu zaradu na njima, a istovremeno vise prostora za prodaju dnevnih ulaznica i jos vecu zaradu.

Jel znate da li moze neko u moje ime da obnovi sezonsku na blagajni? Koliko se secam trebalo bi da prihvataju placanje karticom

Jel znate da li moze neko u moje ime da obnovi sezonsku na blagajni? Koliko se secam trebalo bi da prihvataju placanje karticom
Treba ti samo mail, taj neko da tvoju mail adresu, a bolje poneti keš da ne pravi pitanje zbog različitih imena, mail - kartica. Verovatno neće ali za svaki slučaj, ja platila kešom, nikakav dokaz nije tražio da sam to baš ja.

Праштајте ако је већ било али пошто је последњи дан да пробам овде. Да ли је неко покушао да обнови сезонску преко сопственог налога а да је чланска карта на друго име, да није узета преко истог профила?

Покушавам другару да узмем преко своје старе сезонске а са његовом чланском и нигде ни не нуди опцију да је убацим, само да купим нову.

Mislim da je bilo reci ovde o tome. I clanska i sezonska moraju da budu vezane za isti profil.

Za obnovu sezonske ulaznice, potrebno je posedovati prošlogodišnje mesto na istom profilu kao i člansku kartu za 2025. godinu na registrovanom profilu koji je korišćen i za kupovinu sezonske ulaznice u sezoni 2024-25.

Nisu skupe karte za Taš i Pionir...

Прилози

• Screenshot_2025-09-03-09-48-04-015_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_2025-09-03-09-48-04-015_com.facebook.katana.jpg
    910,6 KB · Прегледа: 93
  • Screenshot_2025-09-03-09-48-35-876_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_2025-09-03-09-48-35-876_com.facebook.katana.jpg
    912,9 KB · Прегледа: 94