milance032
Grobarčina
Šta bi bio veći uspeh kod navijača da isti produže/kupe sezonske za KK? Po paprenim cenama.
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Sto je vjerovatno i bio cilj od pocetka. Manje prodatih sezonskih uz istu ili vecu zaradu na njima, a istovremeno vise prostora za prodaju dnevnih ulaznica i jos vecu zaradu.
Mozda imamo vise sponzora sad pa ce ici njima umesto na dnevne.Sto je vjerovatno i bio cilj od pocetka. Manje prodatih sezonskih uz istu ili vecu zaradu na njima, a istovremeno vise prostora za prodaju dnevnih ulaznica i jos vecu zaradu.

Treba ti samo mail, taj neko da tvoju mail adresu, a bolje poneti keš da ne pravi pitanje zbog različitih imena, mail - kartica. Verovatno neće ali za svaki slučaj, ja platila kešom, nikakav dokaz nije tražio da sam to baš ja.Jel znate da li moze neko u moje ime da obnovi sezonsku na blagajni? Koliko se secam trebalo bi da prihvataju placanje karticom
Za obnovu sezonske ulaznice, potrebno je posedovati prošlogodišnje mesto na istom profilu kao i člansku kartu za 2025. godinu na registrovanom profilu koji je korišćen i za kupovinu sezonske ulaznice u sezoni 2024-25.