Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava napolje!!!

Šta se dogadja sa obnovom sezonskih za drugi krug sada i promene mesta . Nemam opciju .
Zna li ko šta ?

11.500+ obnovljenih karata na kraju prve faze. Sutra oko 12h bi trebalo da pocne druga faza u kojoj se menjaju mesta.

Impresivna brojka obnovljenih karata u prvoj fazi zaista.

Jos jednom su se navijaci Partizana pokazali kao najbolja publika na svetu...ovakve cene, nivo standarda u Smrdiji, i mi kupimo 10.000 sezonskih(nisam racunao navijackih 1500)...i sasvim je moguce i vrv da ce brojka ici i do 15.000 prodatih sto je neverovatno

Jos jednom su se navijaci Partizana pokazali kao najbolja publika na svetu...ovakve cene, nivo standarda u Smrdiji, i mi kupimo 10.000 sezonskih(nisam racunao navijackih 1500)...i sasvim je moguce i vrv da ce brojka ici i do 15.000 prodatih sto je neverovatno
Ja Boga mi posle ove cifre, biranim recima o standardu u Srbiji. Ne zajebavam se.

Mene ne iznenađuje broj prodatih sezonskih bez obzira na cijenu, dok god je Željko tu i dok god pravimo konkurentan tim. Veliki broj sezonskih ide i na nas “sa strane”, nama iz Banjaluke ode po još 50-100e za svaki dolazak, zavisi koliko nas dolazi.

Mene ne iznenađuje broj prodatih sezonskih bez obzira na cijenu, dok god je Željko tu i dok god pravimo konkurentan tim. Veliki broj sezonskih ide i na nas “sa strane”, nama iz Banjaluke ode po još 50-100e za svaki dolazak, zavisi koliko nas dolazi.
Sve je to lepo, ljubav, Partizan, Zeljko, ali ti da bi kupio kartu moras da imas pare, pozajme dvojica-trojica, dvadeset dvojica, ukradu, isprose, krediti, ovo ono, ali ovo je 15.000 ljudi. Impesioniran sam i mnogo mi je drago da je tako.

Trebalo je od 12h, ali ja jos uvek nemam mogucnost da pristupim.

Naravno, nikakvo obavestenje o odlaganju, novo vreme pocetka itd., a kartama je ozbiljno umanjen broj. Na kraju ce jos ispasti i da su neki i pokupovali u ova dva sata.

Malo nam je.

Kakav smo klub to nema nigde…

Sad mi rekli da mora da se klikne na one tri tacke gde pise „izmeni ime“. I tu se otvara mapa sa mestima