Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Hoće li biti naših navijača u Dubai zna li se šta?
Katastrofa,ja sam ozbiljno mislio da je ovo foto šop.Napadaj, napadaj slavno ime večno živi napadaj!
Dok slavno ime večno živi bitke bije hej hej hej..!
Погледајте прилог 33176
Možda pravi neku sliku da će Željko ostati samo ako on bude reizabran.Key takeaways:
1. Ostoja je bogami dobrano poboljsao javni nastup otkako je postao predsednik KKP. Izgurao je sat vremena u jednom dahu, uz puno pitanja, sa svim problemima (bolestan i vidljivo umoran), jasnim poentama (za neke od njih da mu jebem mater) i sve boljom dikcijom.
2. 27 meleona budzet, a 5 od drzave, hvala na jebenih 17%, dve u jedno: em hvala AV, em duvaj kurac cigansko smrdlje koje misli da nas vucic finansira.
3. Dolaze centar i bek... i to ovako po skrivenoj najavi, bar centar bi trebao da bude neko koga smo ciljali (nece se valjda kurciti pred Zeljkom sa ciljem za top 6 ako mu dovede Lovernja ili Tanaskovica).
4. Kad smo kod ciljeva, paranoik u meni ili njuh za kvarne pojave mi kaze da je ovo sa ciljem za top 6, uz 150 puta pomenute odgovornosti svih koji su u klubu pod ugovorom, i da svako radi svoj posao, uz opasku da i njemu i Zeljku isticu ugovori sledece godine, a pri tom da je posle 10 godina malo i umoran ovog "posla", zvuci kao alibi prica raskida sa Zeljkom i najava za fajront na kraju ove godine.
Ili ako je tolika faca, tako samo pokusava da na mufte "progura" jos godinu milosti kod gospodara za ovu sezonu, taman da ovaj padne sa vlasti u tom roku, pa da nas ostavi na miru u usta ga jebem zvalava. U tom slucaju imamo vec NBA- Ostoju.
Bilo je jos po nesto, ali ovo je uslo u moj zapisnik.
Možda pravi neku sliku da će Željko ostati samo ako on bude reizabran.
Mada lično ne bih imao ništa protiv da Ostoja uzme još jedan mandat u klubu.
Ne bih rekao da je što se tiče rada u klubu loše radio.
Druga stvar,ljigav je i ima dosta love a to će voleti i oni koji dođu posle žvalavog.