Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava napolje!!!

I opet na YouTube i na part+ nikakav materijal iz Dubajia, npr na sportskoj centrali ima 20 i nešto minuta materijala. E to su razlozi zbog kojih ću ja otkazati taj part+. Hteo sam da plaćam i 10 evra pretplatu ali da imam šta i da pogledam. Ovako sasvim je isto da li podkast sa Pokuševskim odgledam danas ili za tri dana. Dok nije bilo part+ prilozi na YouTube su bili redovni a ovo sad je sramota. Još na onoj konferenciji reče Ostoja part+ je napravljen da ne bi materijal tražili na drugim mestima. Ja evo sad platih part+ i gledam na jebenoj sportskoj centrali.

Slazem se i mislim da se treba skrenuti paznja u klubu za to. Nema svrhu pretplata tamo ako neke stvari koje smo nekad imali gratis na nasem youtube kanalu danas moramo ganjati po nekim drugim kanalima...

Slažem se za Part+. Pretplatio sam se jer sam očekivao mnogo više. Možda i bude u narednom periodu ali ovo trenutno je smiješno. Ispadoh Tegijev advokat ali dok je on pravio neke priloge, bilo je po nekoliko svakodnevno, pogotovo sa gostovanja, njegovi izvještaji sa utakmica i analize su išle isti dan, nekoliko sati nakon završetka utakmica. Ovde bukvalno ništa nemamo sem podkasta. Nadam se da će se popraviti i voljan sam da podržim sa tih nekoliko eura, ali mi ne pada na pamet da plaćam za ništa.

Očekujemo nešto ovog tipa: "Zbog velikog interesovanja, najbolja uprava na svetu je odlučila da umesto pretplate prihvata Patreon donacije, a da svi klipovi od sutra budu na YT - to niko normalan na ovom svetu ne bi uradio i po tome je KKP od danas jedinstven"

Jebem ih u biznis priče i održivo poslovanje.

platforma je veliko razocarenje... ovo veze sa mozgom nema, jos ti naplacuju... da se razumemo tegi i njegov vot iz jor impresns je isto daleko od nekog nivoa ali je bar besplatno, na vreme i redovno...

Ali zasto je zatvoren zapad za ulaz grobara kada je opet kop na zapadu. Pakao su napravili sa tim

Drugu polovinu atmosfere je sjebao jug . Ovim redom… kretenska pesma o ciganskoj deci koju bukvalno niko sem njih ne peva. Onda ide na 5min do kraja mrzim zvezdu ofku rad… a tu pesmu zakonom treba zabraniti na kosarci jer uvek ali uvek ubija navijanje. I na kraju kad se bukvalno lomi dva minuta pre kraja kreće mars na drinu :pop
Voimja oca

Nek sisa kurac pošumljeni govnar. Nek sisaju kurac svi oni koji su odgovorni da ti ljudi u 2025. bleje ispred hale po kiši i ne mogu 45 minuta da uđu. Da ljude teraš u neke torove ograđene. Da kao marva idemo na klanje. Da nas jebu.

Sisaj kurac govedo limarsko. Serem ti se u tvoje milijarde. Serem ti se po sred praziluka koje ti iz kenjare i dalje viri.

Skandalozno, užasno, nemam drugih reči za ovako očajnu organizaciju i ophođenje prema sopstvenim navijačima.
Svoju sopstvenu nesposobnost, jebena limarčina pokušava da prebaci na neku priču sa falsifikovanim kartama.
I neka mu je skoro cela hala jebala mater, mnogo sam žalosna.

Degenirici su zatvorili zapad, gde je prosle godine ulazio kop i sad su sve prebacili na jug. Sto je najveca fora samo dva ulaza otvorena za jug i to i za nivo 200 i nivo 400. Bruka i sramota.
Mene zanima zašto?
Šta su dobili time?
Kisnemo i guramo se kao indijanci 45minuta, kornjače guraju...
Nije problem kiša, problem je odnos.
Ako neko zna zašto je zatvoren zapad neka javi