Oplenac
Retired witch Hunter
- Учлањен(а)
- 08.07.2014
- Порука
- 6.350
- Reaction score
- 33.830
Ne znam brate iskreno. Kao valjda to je protivpozarni izlaz.
Jel bio protivpozarni ulaz dva dana pre toga?
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Ne znam brate iskreno. Kao valjda to je protivpozarni izlaz.

А имали су енергију да се зајебавају на тренингу, да не заборавимо и тоA i da pusi kurac uprava koja ljude od 2 i kusur metra gura u ekonomsku klasu. Ajde, nema cartera, pa nisu mogli bar prvu klasu da im zavrse. Jebenih 7 sati, ali dali su im da sede do prolaza. Vidi komfora i benefita. Danasnje avio kompanije prave ta sedista kao za liliputance, zbog profita. Za ljude preko 185 cm to je pakao, a tek za ove preko 2m mogu da zamislim.
I onda gde je energija, 27 miliona plesu, manekeni i slicno, Zeljko gubi kompas, realne kritike igre itd. Kakva gomila nebuloza.
Pusi kurac Ostoja.

Ima smisla s obzirom da je ostoja postao vlasnik te zgrade. Mada nisam primjetio nikakav znak ili tablu da piše da smo tamo...Vrlo zanimljive stvari mogu da se čuju...
Recimo, negde oko 42. min kaže lik koji se javio da više KK nije u onoj Partizanovoj kući na Senjaku,, nego smo prešli u Savograd?! Jel čuo neko nešto o tome ili sam ja propustila tu informaciju?!
Nisu ga sklonili nego ga je stampedo srusio ,gurali su nas kao debile,redar jedan vice ajde ulazite,drugi gura ne ne karta karta... Najveca sramota ikada.Pritom na kraju mi niko kartu nije ni tražio, a čak su i onaj metal detektor sklonili. NEBULOZA
Fali ti jedno O na kraju, ali svakako podrzavamProdaja ide dosta sporije nego protiv Armanija. 5-6000 mjesta ce ostati prazno.
OOPK !!!!