Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava napolje!!!

Vrlo zanimljive stvari mogu da se čuju...

Recimo, negde oko 42. min kaže lik koji se javio da više KK nije u onoj Partizanovoj kući na Senjaku,, nego smo prešli u Savograd?! Jel čuo neko nešto o tome ili sam ja propustila tu informaciju?!

Dali sam ja mozda sanjao preko leta ili je pricao limar kako ce Partizan ove sezone da ima "poseban" odnosno najmoderniji parket?
Koliko se meni cini, nista na parketu nije promenjeno iz prosle sezone.
Mozda i ja haluciniram, ali sam bio ubedjen da je takvu pricu imao.

Spominjao se novi parket, ali juce smo igrali na starom parketu. Ne znam sta se desava... :D

A i da pusi kurac uprava koja ljude od 2 i kusur metra gura u ekonomsku klasu. Ajde, nema cartera, pa nisu mogli bar prvu klasu da im zavrse. Jebenih 7 sati, ali dali su im da sede do prolaza. Vidi komfora i benefita. Danasnje avio kompanije prave ta sedista kao za liliputance, zbog profita. Za ljude preko 185 cm to je pakao, a tek za ove preko 2m mogu da zamislim.

I onda gde je energija, 27 miliona plesu, manekeni i slicno, Zeljko gubi kompas, realne kritike igre itd. Kakva gomila nebuloza.

Pusi kurac Ostoja.

A i da pusi kurac uprava koja ljude od 2 i kusur metra gura u ekonomsku klasu. Ajde, nema cartera, pa nisu mogli bar prvu klasu da im zavrse. Jebenih 7 sati, ali dali su im da sede do prolaza. Vidi komfora i benefita. Danasnje avio kompanije prave ta sedista kao za liliputance, zbog profita. Za ljude preko 185 cm to je pakao, a tek za ove preko 2m mogu da zamislim.

I onda gde je energija, 27 miliona plesu, manekeni i slicno, Zeljko gubi kompas, realne kritike igre itd. Kakva gomila nebuloza.

Pusi kurac Ostoja.
А имали су енергију да се зајебавају на тренингу, да не заборавимо и то :puke:

Vrlo zanimljive stvari mogu da se čuju...

Recimo, negde oko 42. min kaže lik koji se javio da više KK nije u onoj Partizanovoj kući na Senjaku,, nego smo prešli u Savograd?! Jel čuo neko nešto o tome ili sam ja propustila tu informaciju?!
Ima smisla s obzirom da je ostoja postao vlasnik te zgrade. Mada nisam primjetio nikakav znak ili tablu da piše da smo tamo...

Evo bliži se i druga utakmica u Areni. Prvo Milano, pa sad Efes. Može se reći vrlo atraktivni protivnici, a hala nije ni približno raspordata.

Ideja o preskupim kartama polako gubi smisla? Ili se nadaju nekom hajpu i loženju na F4, kad vežemo par pobeda, pa da Sergej Trifunović povede grobare dnevna karta sa sobom? I napuni halu.