Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava napolje!!!

Сад сам на некој гробарској страници на Инстаграму прочитао један занимљив предлог за утакмицу с Бајерном. Да сви оштампамо на формату А4 лик Жељка обрадовића и понесемо на текму и направимо феноменалну кореографију.
Toza Nervoza predložio, znam čoeka :navijac

Последња измена:
Ovaj polupismeni dripac ce da leti svakako, i to svi znamo, naravno ispracaj dripcu treba biti prigodan. Lose obavio gazdin zadatak sa velikom stetom i flekama koje ovaj mora da vadi
Sad je zvala na potezu. Da li ce ici u otvoreni frontalni sukob posle cetvrtka i rizikuje da se ovo rabukta ili ce ici na smirivanje tenzija ali svakako kog god da dovede je drugo govno u drugacijem pakovanju.
Da pokusa dripca da ostavi na silu ne verujem jer bi obojca najebali

Nije bilo potrebno mnogo mozga da se zaključi koliko je šuplja priča o 27 miliona. Ali kada ste ovde mnogi poverovali u to "na keca", meni je mnogo jasnije što psihopata vlada ovoliko dugo. Džabe vam sad izvinjavanje - nikome to ništa ne znači. Možda, vama bude kao lakše i kajete se, ali iskreno - jebe mi se baš da vama bude lakše. Večno treba da vas bude sramota i grize krivica.

Želimire, hvala ti na ovome! Hvala ti na prethodnim godinama. Nije bilo lako, nije uvek bilo lepo, ali je uvek bilo na ponos! Nismo te zaslužili, ovakvi kakvi smo!

E moj Zelimire…izbija Partizanstina iz tebe. Covjeku su pune oci suza bile tokom ovog obracanja.

Ako mi, navijaci, ne izbacimo ovu bagru naprednjacku iz kluba, nisamo te zasluzili.

Ljudi, dajte neke konkretne predloge da napravimo u vezi naredne utakmice sa Bajernom.

У толики буџет смо сви сумњали. На крају је Жоц то и потврдио с обзиром да нису имали паре за чартер. А колико је ђубре пошумљени, показао је кад није хтео Жељку да се јави на телефон.

Od dolaska pedera na vlast mi imamo samo jednog neprijatelja... Govno odvratno buljasko...

Kada njega resimo, vraticemo Zeljka... Cilj plemenit, ne i neostvariv...

A ostoji zelim da ga sef natera da paradira kroz besnu masu kao ove svoje lokalce sto je slao na kajganijade.... ooo ostoja, tebi smo duzni mnogo za sve... neki ce da beze uskoro, ali ti, nadam se, neces stici... jer sad je drugo svetlo i na onoj "neodloznoj" utakmici koja je morala biti odlozena...

Velicina Zeljka je nedostizna... Ne verujem da je mogao odmerenije da kaze sta se desava, a da ne osteti klub.

Nemoj da gubimo vreme, nije Zeljko mlad... Valja pozuriti... Dogodine u Beogradu!

Samo puni trio: psiho, posumljeni i zalizani. Svaka dobija.

Raduje me sto su ovo momenti kada organizacija i nije toliko bitna. Svaki grobar treba da odluci po svom srcu i tu nema greske. Siguran sam da su svi nasi planovi tu negdje.
Mozda je vrijeme i da se nasa literalna sekcija koja ne zeli da se bavi politikom, jednostavno zaobidje. Ne da se proziva, vec da se ignorise. Pa neka budu slikari naivci koji su misle da su vjerni i odani.
Nekako mislim da smo ih mi, kao Grobari, jednostavno prerasli.

U mom sistemu vrijednosti: trpanje bolesnika i limara su pod moranje. Sada da li pjesma, papir, zastava.. nije ni vazno.

Igracima i ostatku strucnog staba ne mogu oprostiti. Necu svima psovati, ali Tajrik, Vasington, Parker, Vanja, Pokusevski.. mogu da se jebu iz mjesta iz raznih razloga.

Najmanje zamjeram Paspalju i Trinkijeriju. Nisu nista uradili a i Zeljko savjetuje da sacuvamo klub. Jbg, ako imaju integriteta mozda uspiju sacuvati klub od propadanja jer me rezultatski uspjeh vise ne zanima.

Ostoja Mijailovic je sebi i svojima napravio pakao od zivota. I dok je mozda do danas, samo mozda, mogao proci ispod radara kada uskoro pravosudje bude radilo svoj posao, od danas je sebe pozicionirao vrlo visoko na listi buducih robijasa. Nema teorije da nece biti pomenut, sudjen i osudjen. Uz kompletnu konfiskaciju celokupne imovine. Praunuci ce mu vracati dugove. A to ce biti vrlo tesko, jer nikad niko od Mijailovica vise nece prici drzavnim parama.

Postoji veoma velika sansa da sledecu Zeljkovu utakmicu na klupi Partizana posmatra iz zatvora, ako bude dobra kuckica i bude imao pristup televizoru.

Bio sam na forumu kad su od Duleta pravili ludaka. Otjerao ga je zvanično Andreja Mladenović, da li se sjecate ko je on, zato što Saša to nije htio da uradi. Malo nas je tada ustalo protiv toga. Brisali su pod sa nama dok se Željko nije vratio
Kad sam vidio sta se sprema Željku, upozoravao sam, ali džaba, bio sam sektaš.
Grobari #kritičari, grobari #sirotinja, grobari #imam pravo na mišljenje, grobari #preuzimanje, grobari #odgovornost žao mi je sto niste cigani, sve bi mi lakše palo, a ovako kad vas vidim da lijete suze za Željkom, kažem sebi, Željko dobro je da si otišao, ovi ti se sjete, tek kad su isporučili tonu govana u znak zahvalnosti što si uradio za Partizan.
Neću više uznemiravati ove tanane grobarske duše, ali ovo je bilo jače od mene.