Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava napolje!!!

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.990
Reaction score
5.043
Локација
Humska ulica
Sve više liči da Tajrik nije hteo ni da ide nego ga Ostoja namestio tipa spremi se ti odlaziš zbog mira . Liči da ga je Ostoja žrtvovao da bi sa sebe skinuo haos. Meni nije žao što je otišao jer je debil u glavi,ono što ne valja ko god sada došao nećemo biti jači jer je Jones realno ove godine bio najkorisniji igrač. Teško ćemo mi naći zamenu za 20ak index poena po meču. Ono gde se nadam da ćemo biti bolji to je svlačionica,mada vidim da Carlic već negoduje na Tajrikov odlazak. Na kraju biće kako reče Nikola Simić u Lajanju na zvezde , "ovi će nam otići,ali će nam ovaj ostati"

Vanjor

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2023
Порука
819
Reaction score
4.622
Локација
Novi Sad
Uf kamo srece da uskoro stigne neka ovakva ponuda i za Karlika.

Ilyasova

Forumski bard
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
6.375
Reaction score
17.209
Sve ovo sa Zeljkom, otkazima, "povredama", dolascima, bolom u kurcu, lici na jedan cirkus MEDRANO.

Partizan je danas petog januara 2026 godine, verovatno najnepozeljniji klub za igrati u njemu, a do pre samo mesec ipo ili ako se vratimo malo ranije bio potpuni HIT i to samo zbog jednog coveka, a sada je krs i lom zbog jednog drugog coveka.

Odlazi posumljeni!

Maks778

Dežurni spam majstor
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
453
Reaction score
2.395
Локација
Vasiona
Dres sa brojem 88 bi trebalo povući iz upotrebe.
Ne zbog načina ili izražavanja poštovanja, kao što se praktikuje, kada je reč o Legendama klubova, koji su ostavili neizbrisivi trag u klubu.

Trebalo bi povući ovaj broj. Zbog malera, koji bi dres sa ovim brojem, eventualno mogao da vuče sa sobom.
Kako nam se nikada više, nekim čudom, ne bi desilo, da ponovo ovakva neka njuška dodje u klub i razjebe sve živo, kao što je ovaj lik uradio.
Zbog podsećanja, da je nekada u klubu, postojao lik , koji je nosio dres sa brojem 88.

Nikada do sada mi nije bilo draže, kada je neki lik odlazio iz kluba, kao što je reč o ovome liku.

Biće zanimljivo videti, dal će i u novom klubu, hvatati se za medjunožje i imati sličan odnos prema treneru, navijačima..dal će saigrače ostavljati na cedilu zbog "misterioznih" povreda.

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.239
Reaction score
9.207
Znaš šta je zanimljivo.
5.1.2026
I dalje se svodi sve na komentarisanje igrača.
-Ko je izneo plate javno?
Ništa od toga se ne piše... Da li je neko kažnjen zbog nemira koji je unet?... Ne, ništa se ne piše?
-Zašto predsednik nije reagovao sastankom kada je saznao za "nemir" I neposlušnost u svlačionici?
Gde su tekstovi o tome? Priča li se ovde o tome?
-Zašto je moglo Penjeroji i Paspalju ugovori a ne Željku i Saviću?
Piše li nešto o tome ispod pasusa o Tajriku?
-Zašto 27 miliona je značilo da se nije imalo za 12 igrača već se moralo prodavati postojeći? Zašto se samo od para od navijača raspolagalo?
Ima li negde neko da piše o tome, interesuje me... Jebe mi se šta radi Tajrik po instagramu.
-Zašto se dovodili igrači koje su bili "sugerisani" jer su samo oni ostali a neki i bez znanja trenera dovedeni?
Gde se jebeno piše o tome?

Koliko vidim piše se samo o Tajriku, Vašingtonu, Braunu ,Parkeru, Miltonu,Kalatesu,
O ovim poslednjih 2 jer su ih Ostoja i Paspalj prozvali javno.
Dok ovi ostali su se samoubili reakcijom posle Bajerna.

Maks778

Dežurni spam majstor
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
453
Reaction score
2.395
Локација
Vasiona

Ilyasova

Forumski bard
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
6.375
Reaction score
17.209
Jekiri izgleda normalno ( takvo je vreme doslo da gledam kako izgleda, a ne njegov ucinak ), nije nabedjen lik, vazi za nekog koji ce da cuti i radi zadatak na parketu, samo sto je dosao u pogresno vreme na losu adresu.

Moze jos dva kata i limar da ode, pa da podrzimo ostatak tima do kraja ove sezone.

Maks778

Dežurni spam majstor
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
453
Reaction score
2.395
Локација
Vasiona
Izvinjavam se svakome ko će morati kao i ja, da pročita bljuvitine ove smradine.
Ali, iz izjava ovog smrada.
Da se zaključiti, da ON planira pojačanja i za narednu godinu.
Iz izjave, da se zaključiti "Ja nisam ni za šta kriv, ja sam doneo pare, JA...Kriv je sportski sektor") U prevodu, "kriv je Željko a i Zoran"
"Ja ću...."
Taj će sve, samo neće sam otići nikada

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
4.257
Reaction score
17.436
ovo sto ovi monstrumi rade sa klubom ja to ne bi radio ni najvecem neprijatelju...

Za mesec dana je sruseno sve, tj sad se vidi da je sve pocivalo na jednom coveku, koji vise to nije mogao da nosi

Dovodjenje Pejna, Jakiria, u uslovima kad si poslednji u EL, ugovori do kraja sezone gde si bacio sigurno 1.5 mil eura ako ne i vise, za4-5 meseci kosarke, potpuno nebitnih takmicenja i svega...

Sramota me je iskreno...

Znaš šta je zanimljivo.
5.1.2026
I dalje se svodi sve na komentarisanje igrača.
-Ko je izneo plate javno?
Ništa od toga se ne piše... Da li je neko kažnjen zbog nemira koji je unet?... Ne, ništa se ne piše?
-Zašto predsednik nije reagovao sastankom kada je saznao za "nemir" I neposlušnost u svlačionici?
Gde su tekstovi o tome? Priča li se ovde o tome?
-Zašto je moglo Penjeroji i Paspalju ugovori a ne Željku i Saviću?
Piše li nešto o tome ispod pasusa o Tajriku?
-Zašto 27 miliona je značilo da se nije imalo za 12 igrača već se moralo prodavati postojeći? Zašto se samo od para od navijača raspolagalo?
Ima li negde neko da piše o tome, interesuje me... Jebe mi se šta radi Tajrik po instagramu.
-Zašto se dovodili igrači koje su bili "sugerisani" jer su samo oni ostali a neki i bez znanja trenera dovedeni?
Gde se jebeno piše o tome?

Koliko vidim piše se samo o Tajriku, Vašingtonu, Braunu ,Parkeru, Miltonu,Kalatesu,
O ovim poslednjih 2 jer su ih Ostoja i Paspalj prozvali javno.
Dok ovi ostali su se samoubili reakcijom posle Bajerna.
Eno ti intervju koji sam okacio... pise i mozzart...

Ali moras da shvatis da evo npr on danas ne daje intrvju, on pise kolumnu za blic...

Ovo je bolesna zemlja i dno je jako duboko, sto cemo se brzo uveriti

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.239
Reaction score
9.207
Zašto ja da to da shvatim?
Ja vam i pričam da svirate kurcu više sa pominjanjem igrača.
Isplatili su porez na talasu euforije navijača, ugurali cigane na ime Željka... Pokušali da uzimaju titule i da budu bolji od Partizana -uspeli su samo da uzmu pobedu kada se vrate posle ponoći na teren...
Oprali pare kroz Partizan i vreme je bilo da Željka ostave samog sa igračima koje su razjarili otkrivanjem plata, bez kazna za lelemudanje, bez odbrane od raznih menadzera i novinara sve dok Željko nije samoinicijativno otišao.
Sa njim i Partizan i sve ono što je trebalo biti.
Vratili smo se da budemo kurve sistema... I ono što najviše boli je što i dalje razmatramo šta je ovaj ili onaj napisao na instagram, koliko daske ima u glavi,koju statistiku ima Dzakiri.
Svaki post treba da počinje sa Ostojom i Vučićem ,svako navijanje treba da počinje i završava sa prozivanjem njih dvojice.

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
4.257
Reaction score
17.436
Zašto ja da to da shvatim?
Ja vam i pričam da svirate kurcu više sa pominjanjem igrača.
Isplatili su porez na talasu euforije navijača, ugurali cigane na ime Željka... Pokušali da uzimaju titule i da budu bolji od Partizana -uspeli su samo da uzmu pobedu kada se vrate posle ponoći na teren...
Oprali pare kroz Partizan i vreme je bilo da Željka ostave samog sa igračima koje su razjarili otkrivanjem plata, bez kazna za lelemudanje, bez odbrane od raznih menadzera i novinara sve dok Željko nije samoinicijativno otišao.
Sa njim i Partizan i sve ono što je trebalo biti.
Vratili smo se da budemo kurve sistema... I ono što najviše boli je što i dalje razmatramo šta je ovaj ili onaj napisao na instagram, koliko daske ima u glavi,koju statistiku ima Dzakiri.
Svaki post treba da počinje sa Ostojom i Vučićem ,svako navijanje treba da počinje i završava sa prozivanjem njih dvojice.

Nemam sta da dodam... saglasan..

Count MP

Početnik
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
85
Reaction score
521
Локација
Beograd
Nece ovaj pre kraja sezone. Ne zanima njega nista, kao ni gazdu mu. Previse tragova je ostavio. Treba to da se zatre. Posto realno nemamo sposobnosti i mogucnosti za bilo sta sem legalno da ne bude reizabran(dokazano na odlasku Zeljka). Sve nase ambicije moraju da budu uperene u nekog od njegovih protivnika - Ikovic, cini mi se, najveci protivnik. E sad, vecito se juri neko protiv...

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.239
Reaction score
9.207
nista vi koji znate ko je problem verovatno znate i kako da ga resite posto smo mi svi ostali ludi ..
Preduslov je da se izdefiniše šta je Partizan za koga.

Ako je Partizan samo klub...
Rešenje se nameće - uživaš blagodetim sportskog kluba, uživaš u pobedama, nerviraš se u porazima, ipak je ovo samo sport.

Ako misliš da je Partizan nešto što determiniše ličnost a sinonim za ljubav i borbu je ono što su oterali :

Dodaš "Obradović Željko" x5 svakih 5 minuta.
Da je jedini krivac za degenerisanje Partizana i ono stanje : Ostoja..
"Puši kurac Ostoja" x5 u narednih 5 minuta.
Da je uzročnik svega ovoga -volja jednog čoveka.
"Vučiću-Pederu" x5 u narednih 5 minuta...
I posle 10 utakmica ti bude bolje.
I nadaš se da na izborima možeš smeniti bagru.
Dok na forumu, u priči sa kumovima, prijateljima, ciganima... Samo i isključivo O Ostoji , Vučiću kao uzročnicima problematike i njegovim pokušajima da politički preboji crno -belo.