Zalosna Sova
Grobarčina
Nadam se da ce zamena stici iz nekog manastira po mogucstvu budistickog.
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Eno ti intervju koji sam okacio... pise i mozzart...Znaš šta je zanimljivo.
5.1.2026
I dalje se svodi sve na komentarisanje igrača.
-Ko je izneo plate javno?
Ništa od toga se ne piše... Da li je neko kažnjen zbog nemira koji je unet?... Ne, ništa se ne piše?
-Zašto predsednik nije reagovao sastankom kada je saznao za "nemir" I neposlušnost u svlačionici?
Gde su tekstovi o tome? Priča li se ovde o tome?
-Zašto je moglo Penjeroji i Paspalju ugovori a ne Željku i Saviću?
Piše li nešto o tome ispod pasusa o Tajriku?
-Zašto 27 miliona je značilo da se nije imalo za 12 igrača već se moralo prodavati postojeći? Zašto se samo od para od navijača raspolagalo?
Ima li negde neko da piše o tome, interesuje me... Jebe mi se šta radi Tajrik po instagramu.
-Zašto se dovodili igrači koje su bili "sugerisani" jer su samo oni ostali a neki i bez znanja trenera dovedeni?
Gde se jebeno piše o tome?
Koliko vidim piše se samo o Tajriku, Vašingtonu, Braunu ,Parkeru, Miltonu,Kalatesu,
O ovim poslednjih 2 jer su ih Ostoja i Paspalj prozvali javno.
Dok ovi ostali su se samoubili reakcijom posle Bajerna.
Zašto ja da to da shvatim?
Ja vam i pričam da svirate kurcu više sa pominjanjem igrača.
Isplatili su porez na talasu euforije navijača, ugurali cigane na ime Željka... Pokušali da uzimaju titule i da budu bolji od Partizana -uspeli su samo da uzmu pobedu kada se vrate posle ponoći na teren...
Oprali pare kroz Partizan i vreme je bilo da Željka ostave samog sa igračima koje su razjarili otkrivanjem plata, bez kazna za lelemudanje, bez odbrane od raznih menadzera i novinara sve dok Željko nije samoinicijativno otišao.
Sa njim i Partizan i sve ono što je trebalo biti.
Vratili smo se da budemo kurve sistema... I ono što najviše boli je što i dalje razmatramo šta je ovaj ili onaj napisao na instagram, koliko daske ima u glavi,koju statistiku ima Dzakiri.
Svaki post treba da počinje sa Ostojom i Vučićem ,svako navijanje treba da počinje i završava sa prozivanjem njih dvojice.
Četiri godine smo se mučili da nađemo krštenog pleja i sada kada ga imamo i kada je on pola ekipe, jedva čekaš da ode?Uf kamo srece da uskoro stigne neka ovakva ponuda i za Karlika.
Preduslov je da se izdefiniše šta je Partizan za koga.nista vi koji znate ko je problem verovatno znate i kako da ga resite posto smo mi svi ostali ludi ..