Eto zasto se jednu utakmicu zvizdi Vasingtonu, drugu dobija aplauz.
Karlik je one noci medju prvima prekrsio kodeks kluba i mozda pokrenuo svu ovu lavinu sa jos par igraca kad su skontali da su u Ostojinim ocima veci od jednog Nanelija, znam koliko je to emotivno uticalo na Zeljka,a proslo je nekaznjeno od strane kluba(izvinjavam se ako je takav odnos prema navijacima i dresu sankcionisan, a da nije objavljeno). Ali ajde da mu to zaboravimo posto je krsten plej jel? Pa nista onda svi ovi kojima se zvizdi ajde tapsacemo posle 2 zakucavanja. Isto kao sto su nam i podmetnuli Paspalja pa smo Savica odmah zaboravili.
Čak se i više puta vratio na tvoj komentar, pokušavajući da shvatim poentu. Ili, kako si uspeo da povežeš Karlika, Washingtona, zviždanje Washingtonu na jednoj, aplaudiranje na drugoj utakmici?!
Mislim, kakve veze ima Karlik sa prethodnim?
Karlik je pre povrede, bio..sve ono što Kapiten Vanja, nije.
Karlik je držao svlačionicu. Bio Željkova produžena ruka .
Sa Karlikovom povredom, sve je otišlo u....
Napravio sranje, u neko slobodno vreme.
Prethodnog uvek bilo i biće.
Imaš onog malog ciganina. Eno na svakom portalu, vesti i tome kako se lik provodio (kao da nekoga zabole tuki za to).
Izjavu vlasnika Panatinaikosa, nakon poraza od Olimpijakosa. Gde čovek kritikuje svoje igrače i kaže da tačno zna, ko je od igrača, bio pijan, dve noći pre odigrane utakmice sa Olimpijakosom.
Dal se Karlik, potukao, jbvao neku starletu, napio se...
Svakako nesto sto ne opravdavam.
Nesto sto bi trebalo sankcionisati.
Jer, nebitno dal je napravio neko sranje, u sklopu svog slobodnog vremena. On je igrač Partizana i to sa sobom nosi neku težinu
Dakle, da..trebalo je da bude kažnjen.
On, onda Bonga (takodje bio akter te večeri), Sterling...
Dal je kažnjen nekim procentom plate, ili nije.. zaista ne znam.
Ali, brate...kakve veze ima sve što je kasnije usledilo od strane pojedinih igrača i njihovog odnosa prema Željku i grbu koji nose, sa Karlikom?
Dalje..otkud ti znaš. Dal je Karlikova glupost, "emotivno uticala na Željka", ili ne?!
Napisao si. "Znam koliko je to emotivno uticalo na Željka"?!
Karlik je nas najbolji plej, ne zadnjih 4 godina, već zadnjih x godina.
Uvek je na parketu davao sve od sebe i bio jedan od najboljih.
Nikada nisam kod njega primetio da ima bilo kakvih naznaka da se u toku utakmice, na bilo koji način ponaša neprofesionalno, čak naprotiv.
Izvini, ali zaista nisam shvatio poentu i kako si povezao Karlika sa recimo Washingtonom?!
Mislim, po meni..nebo i zemlja.