Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava napolje!!!

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
2.523
Reaction score
20.374
Zašto ja da to da shvatim?
Ja vam i pričam da svirate kurcu više sa pominjanjem igrača.
Isplatili su porez na talasu euforije navijača, ugurali cigane na ime Željka... Pokušali da uzimaju titule i da budu bolji od Partizana -uspeli su samo da uzmu pobedu kada se vrate posle ponoći na teren...
Oprali pare kroz Partizan i vreme je bilo da Željka ostave samog sa igračima koje su razjarili otkrivanjem plata, bez kazna za lelemudanje, bez odbrane od raznih menadzera i novinara sve dok Željko nije samoinicijativno otišao.
Sa njim i Partizan i sve ono što je trebalo biti.
Vratili smo se da budemo kurve sistema... I ono što najviše boli je što i dalje razmatramo šta je ovaj ili onaj napisao na instagram, koliko daske ima u glavi,koju statistiku ima Dzakiri.
Svaki post treba da počinje sa Ostojom i Vučićem ,svako navijanje treba da počinje i završava sa prozivanjem njih dvojice.
Apsolutno podržavam!

Vanjor

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2023
Порука
819
Reaction score
4.622
Локација
Novi Sad
Četiri godine smo se mučili da nađemo krštenog pleja i sada kada ga imamo i kada je on pola ekipe, jedva čekaš da ode?
Ne treba nama ni Hulja, ni Ostoja...
Eto zasto se jednu utakmicu zvizdi Vasingtonu, drugu dobija aplauz.
Karlik je one noci medju prvima prekrsio kodeks kluba i mozda pokrenuo svu ovu lavinu sa jos par igraca kad su skontali da su u Ostojinim ocima veci od jednog Nanelija, znam koliko je to emotivno uticalo na Zeljka,a proslo je nekaznjeno od strane kluba(izvinjavam se ako je takav odnos prema navijacima i dresu sankcionisan, a da nije objavljeno). Ali ajde da mu to zaboravimo posto je krsten plej jel? Pa nista onda svi ovi kojima se zvizdi ajde tapsacemo posle 2 zakucavanja. Isto kao sto su nam i podmetnuli Paspalja pa smo Savica odmah zaboravili.

Последња измена:

Vanjor

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2023
Порука
819
Reaction score
4.622
Локација
Novi Sad
Ne znam nešto zbog čega bih bio protiv Savića, ali ni da bi trebali da ga se previše sjećamo
O Paspalju, nažalost, više nemam ništa lijepo. Službenik bez morala.
Iz razloga sto je sumnjivo da je bez ostojine dozvole mogao da podmece Zeljku ovakve igrace. Dakle saradjivao sa okupatorom.Otisao bez reci pod nerazjasnjenim okolnostima. Mogao je bar jednu izjavu da da kao svi ostali.

MikiBL

Partizanovac
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
938
Reaction score
2.803
Локација
Banja Luka
Iz razloga sto je sumnjivo da je bez ostojine dozvole mogao da podmece Zeljku ovakve igrace. Dakle saradjivao sa okupatorom.Otisao bez reci pod nerazjasnjenim okolnostima. Mogao je bar jednu izjavu da da kao svi ostali.
Zar ti gore ne reće, sa žaljenjem (!), da smo podmetanjem Paspalja već zaboravili Savića?
Tako sam shvatio.

Maks778

Dežurni spam majstor
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
453
Reaction score
2.395
Локација
Vasiona
Eto zasto se jednu utakmicu zvizdi Vasingtonu, drugu dobija aplauz.
Karlik je one noci medju prvima prekrsio kodeks kluba i mozda pokrenuo svu ovu lavinu sa jos par igraca kad su skontali da su u Ostojinim ocima veci od jednog Nanelija, znam koliko je to emotivno uticalo na Zeljka,a proslo je nekaznjeno od strane kluba(izvinjavam se ako je takav odnos prema navijacima i dresu sankcionisan, a da nije objavljeno). Ali ajde da mu to zaboravimo posto je krsten plej jel? Pa nista onda svi ovi kojima se zvizdi ajde tapsacemo posle 2 zakucavanja. Isto kao sto su nam i podmetnuli Paspalja pa smo Savica odmah zaboravili.
Čak se i više puta vratio na tvoj komentar, pokušavajući da shvatim poentu. Ili, kako si uspeo da povežeš Karlika, Washingtona, zviždanje Washingtonu na jednoj, aplaudiranje na drugoj utakmici?!
Mislim, kakve veze ima Karlik sa prethodnim?
Karlik je pre povrede, bio..sve ono što Kapiten Vanja, nije.
Karlik je držao svlačionicu. Bio Željkova produžena ruka .
Sa Karlikovom povredom, sve je otišlo u....

Napravio sranje, u neko slobodno vreme.
Prethodnog uvek bilo i biće.
Imaš onog malog ciganina. Eno na svakom portalu, vesti i tome kako se lik provodio (kao da nekoga zabole tuki za to).
Izjavu vlasnika Panatinaikosa, nakon poraza od Olimpijakosa. Gde čovek kritikuje svoje igrače i kaže da tačno zna, ko je od igrača, bio pijan, dve noći pre odigrane utakmice sa Olimpijakosom.

Dal se Karlik, potukao, jbvao neku starletu, napio se...
Svakako nesto sto ne opravdavam.
Nesto sto bi trebalo sankcionisati.
Jer, nebitno dal je napravio neko sranje, u sklopu svog slobodnog vremena. On je igrač Partizana i to sa sobom nosi neku težinu
Dakle, da..trebalo je da bude kažnjen.
On, onda Bonga (takodje bio akter te večeri), Sterling...
Dal je kažnjen nekim procentom plate, ili nije.. zaista ne znam.

Ali, brate...kakve veze ima sve što je kasnije usledilo od strane pojedinih igrača i njihovog odnosa prema Željku i grbu koji nose, sa Karlikom?

Dalje..otkud ti znaš. Dal je Karlikova glupost, "emotivno uticala na Željka", ili ne?!
Napisao si. "Znam koliko je to emotivno uticalo na Željka"?!

Karlik je nas najbolji plej, ne zadnjih 4 godina, već zadnjih x godina.
Uvek je na parketu davao sve od sebe i bio jedan od najboljih.
Nikada nisam kod njega primetio da ima bilo kakvih naznaka da se u toku utakmice, na bilo koji način ponaša neprofesionalno, čak naprotiv.

Izvini, ali zaista nisam shvatio poentu i kako si povezao Karlika sa recimo Washingtonom?!
Mislim, po meni..nebo i zemlja.

Vanjor

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2023
Порука
819
Reaction score
4.622
Локација
Novi Sad
Čak se i više puta vratio na tvoj komentar, pokušavajući da shvatim poentu. Ili, kako si uspeo da povežeš Karlika, Washingtona, zviždanje Washingtonu na jednoj, aplaudiranje na drugoj utakmici?!
Mislim, kakve veze ima Karlik sa prethodnim?
Karlik je pre povrede, bio..sve ono što Kapiten Vanja, nije.
Karlik je držao svlačionicu. Bio Željkova produžena ruka .
Sa Karlikovom povredom, sve je otišlo u....

Napravio sranje, u neko slobodno vreme.
Prethodnog uvek bilo i biće.
Imaš onog malog ciganina. Eno na svakom portalu, vesti i tome kako se lik provodio (kao da nekoga zabole tuki za to).
Izjavu vlasnika Panatinaikosa, nakon poraza od Olimpijakosa. Gde čovek kritikuje svoje igrače i kaže da tačno zna, ko je od igrača, bio pijan, dve noći pre odigrane utakmice sa Olimpijakosom.

Dal se Karlik, potukao, jbvao neku starletu, napio se...
Svakako nesto sto ne opravdavam.
Nesto sto bi trebalo sankcionisati.
Jer, nebitno dal je napravio neko sranje, u sklopu svog slobodnog vremena. On je igrač Partizana i to sa sobom nosi neku težinu
Dakle, da..trebalo je da bude kažnjen.
On, onda Bonga (takodje bio akter te večeri), Sterling...
Dal je kažnjen nekim procentom plate, ili nije.. zaista ne znam.

Ali, brate...kakve veze ima sve što je kasnije usledilo od strane pojedinih igrača i njihovog odnosa prema Željku i grbu koji nose, sa Karlikom?

Dalje..otkud ti znaš. Dal je Karlikova glupost, "emotivno uticala na Željka", ili ne?!
Napisao si. "Znam koliko je to emotivno uticalo na Željka"?!

Karlik je nas najbolji plej, ne zadnjih 4 godina, već zadnjih x godina.
Uvek je na parketu davao sve od sebe i bio jedan od najboljih.
Nikada nisam kod njega primetio da ima bilo kakvih naznaka da se u toku utakmice, na bilo koji način ponaša neprofesionalno, čak naprotiv.

Izvini, ali zaista nisam shvatio poentu i kako si povezao Karlika sa recimo Washingtonom?!
Mislim, po meni..nebo i zemlja.
Na terenu sve 5 za Karlika, samo ne mogu u trenutnoj situaciji da razdvajam desavanja na terenu od onih van njega nisam trenutno u stanju da rezonujem selektivno. Ili svi ili niko.
Sto se tice toga koliko je uticalo tad na Zeljka, informaciju sam dobio od izvora bliskog klubu.
Kad smo vec kod Vasingtona izgleda da toliko voli klub da je odbio nemacke pare, zarad novog ugovora kod nas :D

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
13.498
Reaction score
38.401
Локација
Beograd
Čekajte bre ljudi, idete u ,,sitna crevca,, kao da neprekidno imate dotok 1000% tačnih informacija o svemu i svačemu... :icon-rolleyes:

Prvo je bilo svaka čast momcima na noćnoj tuči, ne daju na sebe, napali ih rasisti i neprijatelji KK Partizana, itd...
Sad odjednom, sram ih bilo, trebao je klub zbog te tuče odmah da ih kazni i otera, itd...

Bre ljudi, kao da ste bili svedoci i povoda za tuču, i razloga, i epiloga i svega...
Otkud bre znate šta je sve bilo i kako je tačno bilo kad niste ni bili tamo?!
A i da pitaš 10 ljudi koji su bili tamo, dobićeš 10 različitih priča...

Svi smo izfrustrirani zbog svega i svačega, ali iskulirajte ponekad pravljenje slike o realnom svetu na osnovu internet informacija...ili toga kako vetar (trenutno) duva...

I preskočite, bar ponekad, obavezu i potrebu da ŠTA GOD da neko napiše, odmah skočite da mu odgovorite nekom kontrom... :icon-rolleyes:

Ono jes da forum služi (i) za polemike, ali vrtimo se neprekidno u neki krug bez nekog naročitog smisla...

Nova godina, Božić, treba se ponekad i odmoriti i izmaći od svega onoga što nas stalno pritiska...

Cooler

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2008
Порука
1.962
Reaction score
4.875
Локација
u srcu šesnaesterca
U jednom trenutku želeo sam da se aktivnije uključim u razmišljanja oko selekcije tima. Nisam naišao na saglasnost struke i povukao sam se. Jedan od mojih jasnih predloga bio je povratak Žofrija Lovernja, igrača koji voli Partizan i koji je želeo da karijeru završi tamo gde pripada. Verujem da bi njegovo iskustvo i odnos prema klubu danas bili od velikog značaja.

I onda si greskom doveo Osetkowskog? Lazovcina par ekselans

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
11.025
Reaction score
43.140
Локација
vaginamandibularia
Ove price da je klub trebao da sankcionise igrace posle tuce su tacno pokazatelj koliko pojedinim pojavama ne funkcionise mozak ili nesto jos gore. Pa sezonu pre toga se odrices jednog Nanelija zbog prigradske namestaljke i sta sad, svake godine da pijes istu foru? Kao da su doticni negde daleko od smrdije pa su pozaboravljali sta ti je ciganjska udba, ili su jednostavno nedovoljnih kapaciteta da saberu dva jednocifrena broja, trece je jedino da su i sami deo te udbe i buse

Ilyasova

Forumski bard
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
6.375
Reaction score
17.209
Ja i jos par momaka smo tada "mazali govnima" odnosno osudjivali Karlika, Sterlinga i Bongu dok ih je 95% foruma velicalo i proglasilo za heroje.

Taj nastan je bio vredan otkaza za taj trojac.

Mi smo im dali drugu sansu, a oni su nam zabili noz u ledja.

Vanjor

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2023
Порука
819
Reaction score
4.622
Локација
Novi Sad
Ove price da je klub trebao da sankcionise igrace posle tuce su tacno pokazatelj koliko pojedinim pojavama ne funkcionise mozak ili nesto jos gore. Pa sezonu pre toga se odrices jednog Nanelija zbog prigradske namestaljke i sta sad, svake godine da pijes istu foru? Kao da su doticni negde daleko od smrdije pa su pozaboravljali sta ti je ciganjska udba, ili su jednostavno nedovoljnih kapaciteta da saberu dva jednocifrena broja, trece je jedino da su i sami deo te udbe i buse
Au sirotiiii Ostoja popio foru da se odrekne Nanelija,pa eto svaka mu cast kako je sacuvao klub posle drugog pokusaja? Malo mi je tesko da poverujem...

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
6.315
Reaction score
33.076
Ens sigurno nije to napisao jer ima razumevanja za posumljenog,, ako pratis forum, onda znas da je brat Ens uvek na pravoj strani fronta odbrane Partizana...
Stvarno se trudim da procitam, cak i izmedju redova, da ovde neko "brani" posumljenog, ali ne nadjoh to. U stvari ima nekolicina maloumnika, ne u bukvalnom smislu da ga brane, ali sa diskutabilnim upisima, jedan koji se narocito istice u proseravanju glede Zeljkove krivice i podrske igracima i trenerima, i jos par likova koji tu uskoce po potrebi. Klasicni provokatori, ali opstaju.
Odlaskom Zeljka, iako "niko nije veci od kluba, bla, bla, truc, truc", mi smo izgubili skoro sve. Potonji dani i desavanja, idu u prilog tome. Jasno je kao dan, da je posumljeni krivac za izvrsenje dodeljenog mu zadatka, i da svako ko drzi njegovu stranu, ne da ne moze biti navijac Partizana, vec ne moze biti normalan covek. Jasno je kao dan, da isti mora otici, i da neka lazna dilema "on ili Zeljko" ne postoji. Ako kod nekoga postoji, neka se tornja u tri lepe.
Ipak, nikakva mudrost ni znanje ne treba, da bi se shvatilo da se glavni, prvi i poslednji problem Partizana, nalazi na andricevom vencu. Njegovim padom, ni posumljeni nece ostati ni trenutka u klubu. Apsolutno sam saglasan da se posumljenom na svakoj utakmici iznova stavlja do znanja da je nepozeljan, da je jedini predsednik kluba na svetu koji ne sme da prisustvuje utakmicama kluba ciji je predsednik. Jer, dok onaj sedi na andricevom vencu, nece posumljeni nigde...kao sto nije dao ni vazuru ni julovca, sve do trenutka dok fk nije postao klub ispod svakog renomea.
Priznajem, od Zeljkovog odlaska nisam odgledao nijednu utakmicu, niti sam imao neke vece emocije oko rezultata u ovom periodu. Ne osudjujem ni one koje i dalje idu na tekme, jer svako se sa ovom situacijom nosi na svoj nacin.

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
857
Reaction score
2.628
Da je dat otkaz Karliku,Sterlingu i Bongi prosle sezone,digli bi, ne forum,nego klub u vazduh.Da je Karlik bio zdrav i Zeljko bi bio na svom mjestu.Njegov igrac,kakve je uvijek imao u klubu.Igrac u svlacionici,na terenu,u zavrsnicama.Nego i dalje su nam igraci u fokusu,bavimo se posledicama a uzrok pise hvalospjeve u kolumnama.Baci nam kosku a mi se oko nje koljemo evo dva mjeseca,malo Tajrik,pa Sterling,opet Wash,uvijek Dzabari,baci lizalicu u liku Pejna i Jakirija.Klub je u raspadu,nema strasti,emocija,zelje,igre.Dok ova olos jase,tesko cemo vidjeti bolje vrijeme.

H.U.D.

Grobarčina
Учлањен(а)
05.06.2012
Порука
1.947
Reaction score
3.167
Локација
CyberSpace
Ja i jos par momaka smo tada "mazali govnima" odnosno osudjivali Karlika, Sterlinga i Bongu dok ih je 95% foruma velicalo i proglasilo za heroje.

Taj nastan je bio vredan otkaza za taj trojac.

Mi smo im dali drugu sansu, a oni su nam zabili noz u ledja.
ko je zabio nož? Karlik, Bonga?? :pop
pa i taj Sterling je samo igrač, da je sankcionisan i za to van a pogotovo za ovo na terenu, i on bi se primirio i doveo u red

ljudi su tada podržali igrače jer je vrlo brzo postalo jasno ko i zašto ih je napao
ako si propustio to tada, pretraži informacije iz tog perioda, i ovde na Forumu ih je bilo, sve je jasno.. Služba rovari, rovarila je, i rovariće

ja shvatam da ima ljudi koji nemaju filter, i to je ok, ali daj bar malo da se podupru takvi izlivi nekim informacijama do kojih nije teško stići... :unsure:
Na terenu sve 5 za Karlika, samo ne mogu u trenutnoj situaciji da razdvajam desavanja na terenu od onih van njega nisam trenutno u stanju da rezonujem selektivno. Ili svi ili niko.
ne mora da se razdvaja, ali da se vrednuje mora - 95% prema 5% jeste u "korist" dešavanja na terenu u odnosu na ona van njega, i u toj i u svakoj drugoj situaciji
KK Partizan je sportski klub, a ne udruženje baba pletilja

bistro_NANA

Grobar
Учлањен(а)
09.08.2009
Порука
619
Reaction score
3.432
ovo sto ovi monstrumi rade sa klubom ja to ne bi radio ni najvecem neprijatelju...
Ništa nije bitno osim toga da su oterali Željka Obradovića. Tu počinje i tu sve završava. Imamo samo 3-4 tome posvećena čoveka ovde. Ostalima je važno kako ćemo igrati do kraja EL, ko će od igrača otići, ko će doći ili je došao.

Sve smo zaslužili time što smo dozvolili da se prvi trening bez Željka održi!

Mi smo trebali da prema klubu u kome upravlja neko ko otera Željka budemo 1000 puta gori nego što su oni sada. Trebalo je da ih čuva žandarmerija svaki put kada pokušaju da dođu u Arenu. Moralo se onemogućiti funkcionisanje kluba dok Željko ne odluči da ostane.

Trening jedan nije smeo bez Žoca da se održi. Ali ako je on svestan toga da tu borbe nema, onda bi i nama trebalo da bude jasno. Ako se Željko povukao, svaka druga priča je suvišna.

A ovima što prate "sport" i što im "niko nije veći od Partizana" želim puno uspeha, zdravlja i sreće u Novoj godini.