Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Вечно хвала!

KK Partizan - uprava napolje!!!

Dvesta ti majki jebem bezobraznih! Najskuplje karte u Evropi imamo. A platili smo ih ne jer si ti mag, nego jer je Željko bog. Budaletino jedna, lupež obični, jebeni limar prislonički (neka ne zamere svi pošteni limari), ni to nisi znao da radiš, ali si odmah počeo da kradeš, prekini bre budalo da se ponašaš kao da si boga za bradu uhvatio. A na biznis forumu se svi sprdaju u fazonu idi sedi pored Ostoje ako smeš, možda zato što si fegetčina i po seksualnom opredeljenju, ne samo po karakteru.
Šta smo mi sebi dozvoli, kao narod, to je pretužno, duša me boli.

Има да личи баш на оно на шта су планирали да личи кад су најурили Жељка, ал нема везе, везали смо 5 победа у ЕЛ, идемо на 14. позицију, најјачи смо.

Momak je servirao kontra udarac kakav se ne pamti.
Prigrlilio je sve što su mu natovarili na leđa – provokacije, pritisak, medijsku hajku –nije se pravdao izjavama...

Na terenu osvetlio crno-belo ime, a onda sa osmehom, bez trunke kajanja, popišao komšinicu uz rečenicu:
„Rekao sam šta sam mislio.“

To je karakter kakav dolikuje Partizanu!
To je hrabrost da staneš iza svojih reči
I odradiš posao sa stilom.
Ako to ne zavrednjuje ugovor vredan Parkera i Miltona zajedno onda da ga jebem.

Ako je tacno onda je odlicna vest.
Ipak ne mogu se oteti utisku da je ovo moglo i povoljnije da nije Ostoja srao.
A srao je tako da je Dzabariu dao 2,5 M (doduse dolara ali nasi novinari ionako ne prave razliku pa tako su i ovde verovatno dolari u pitanju) pored zivog Karlika koji je srce ekipe a onda je dodatno srao sa izjavom da je Micicu ponudjeno 3 m ( u sta ja sumnjam ). I onda jos izjavi da nikom nece dati preko 1,5.
I onda covek kad pogleda sebe , pogleda Dzabarija , pogleda Micica naravno da ce traziti 2,5. Da je bio pametan ponudu je trebao dati jos dok je ovaj bio povredjen kao sto je Janakopulos uradio sa Lesorom. Izaslo bi povoljnije.