A recimo da Zeljko bude predsednik i EL lobista, magnet za sponzore, plus mentor nekome. Kicanovic neka operativna funkcija u upravi bez obzira na godine. Kicanovic je, na primer, vise puta pokazao da jeste sposoban covek, plus autoritet svima, ukljucujuci Zeljka.
To da se samostalno finansiramo od karata, plus neki zdrav sponzor je jedini odrziv model, ali u normalnoj drzavi i onda moze da se nakrpi redovno neki budzet i neki nivo Zalgirisa, Bajerna. Bez ciljanja F4 i slicno, sem ako se ne poklopi generacija talenata kao 92-e ili 2013-e.
Ako je to nemoguce, Danilovic, sve OK, ali ne bih potpisivao peticije, jer bi mi to bilo u rangu limarovog skupljanja za porez, ako ne i gore. Da potpisujem nesto sto znam da ne valja.
Napisem ovo i onda ide niz da ne bih Danilovica umesto limara. Ovde problem nije pisana i nepisana komunikacija, nego sto niko nista ne cita do kraja, vec se prelece dijagonalno i po kljucnim recima, kao na portalima, a odgovara kao u komentarima istih tih vesti na bilo koji okidac.
I to nije samo sad kada vas ja, kao sto neke kolege kazu, provociram, pisem gluposti itd. Ovo vlada vec, ne znam, jako dugo, minimum 3 godine.
Nikakve diskusije nema na frumu i samo se vrti u krug. Sto kaze Ulaz O, 50 istih stranica u svakoj temi.