• Registracije za nove članove su otvorene do daljeg. Svaki novi korisnik ovog foruma će prolaziti kroz sistem filtriranja od strane moderacije pre nego što mogu nešto da postave na forum.

  1. Svaka registracija će biti ili odobrena ili odbijena od strane moderatora
  2. Ukoliko se korisnik registruje, njegovih prvih 15 poruka na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođe kroz prste moderacije.

  Pravilnik
  Predstavite se
 • Rukometni klub Partizan je zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2020/21, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu.

  Partizan.NET je odlučio da se pridruži pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe.

  Oni koji su u mogućnosti, mogu izabrati jedan od dva načina:
  1. Kupovinom sezonske ulaznice preko sajta Ticketline, po ceni od 1,500.00 dinara (za sve koji žele da u svojoj kolekciji imaju sezonsku ulaznicu i nalaze se na teritoriji Srbije)
  2. Neposrednom donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica na ime svih koji su pomogli.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa
  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa:

  webgazda@gmail.com
  Nakon uplate, molimo vas da se javite Uredništvu da bi se evidentirala vaša uplata, pogotovo ako ste član Foruma i ne želite anonimno da donirate.

KKP - nostalgija, legende i stare slike

 • Зачетник теме MRTAV ZVUK
 • Датум покретања

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
7.086
Локација
Beograd
Треба о Кићи знати неке ствари:

volimpartizan.rs/profesor-o-cuvenom-brki-pisao-na-tabli-on-je-sinonim-uspeha-nase-kosarke-a-ovo-se-desilo-kad-je-potpisao-za-partizan-video-92034/
 

garbaN

Grobar
Учлањен(а)
14.09.2019
Порука
403
Локација
Beograd
Sale je ovu trojku pogodio četiri puta! Identično, od toga dva puta pokušavajući da ponovi trojku iz Istanbula!!
Iz prvog i jedinog pokušaja. Uvek me je to oduševljavalo kad je on u pitanju, jednostavno on je taj!

Partizan protiv Huventuda, u reprezentaciji protiv Hrvata, na 10 godina od Evropske titule i na svom oproštaju u Pioniru.
Magija!
 

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
7.701
 
Top