Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KKP - nostalgija, legende i stare slike

• Зачетник теме MRTAV ZVUK
  • Датум покретања

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
8.852
Reaction score
46.653
Локација
Beograd
Ovde piše da je skoro izašlo i dopunjeno izdanje...

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
857
Reaction score
2.628
Sezonu prije nego je Vilfan presao kod nas igrali su u Hali,Partizan i Olimpija..Sada pokojni Boban Petrovic i Vilfan medjusobno daju jedan drugom pas na centru,sudija prekida i mislim daje im tehnicke greske .Bili su oba dosta lude glave a tada se igralo za sicu i zadovoljstvo,ali ipak dobra kosarka.

Van Der Berg

Grobarčina
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
1.988
Reaction score
10.081
Локација
Slobodarska Skotska
Ko nije gledao legendarne utakmice Partizana i Cibone u plej ofu tadasnje lige 1986 obavezno nek pogleda, mislim da imaju na YouTube videoi. Vilfan kao prvi plejmejker, a rezerva mu je izvjesni 18-godisnjak Aleksandar Djordjevic (mislim da mu je to bila prva prava sezona). Lale Lucic trener, a pomocnik mu je novopridosli trener pod imenom Dusko Vujosevic. S druge strane izvjesni Drazen Petrovic. Izgubili smo 2:1, ali mislim da je Cibona te godine prvi put bila prvak Evrope, tako da nije bas bila neka sramota :D

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
4.992
Reaction score
22.050
Локација
... pod okupacijom...
Sezonu prije nego je Vilfan presao kod nas igrali su u Hali,Partizan i Olimpija..Sada pokojni Boban Petrovic i Vilfan medjusobno daju jedan drugom pas na centru,sudija prekida i mislim daje im tehnicke greske .Bili su oba dosta lude glave a tada se igralo za sicu i zadovoljstvo,ali ipak dobra kosarka.
Mislim da je Petrović tada i isključen, valjda je prigovorio pa dobio i drugu tehničku, tako nešto... inače su bili dobri prijatelji, i taj štos sa dodavanjem bio je, valjda, i dogovoren pre utakmice.

avax

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2011
Порука
4.782
Reaction score
23.541
Локација
okupirana Srbija
G6C2f4jWgAE13lR