Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Košarkaška Superliga Srbije 2011

Статус
Затворена за писање одговора.

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.373
Reaction score
3.916
Локација
NBG
:buhaha:buhaha

Ja sam pitao koga je razigrao. Videli smo kako su razigrani Mitrovic i Djekic, mega i buducnost su sve pokazale. Vesely je razigran sezone pre.
 

lukaimasa

Grobarčina
Учлањен(а)
29.01.2010
Порука
1.386
Reaction score
2.377
Локација
Novi Beograd
Ljudi, imamo pamćenje kao zlatne ribice. Pričamo o razigravanju nosioca za narednu sezonu, mladim igračima.
Pa pogledajte statistiku Tepića, Tripkovića i Novice za godine koje su igrali u Partizanu. I u NLB-u i u Euroligi nijedan nije nikada imao preko 12-13 poena u proseku.
Jesu oni imali minutažu, jesmo ih voleli (i volimo ih još uvek), jesu igrali odlično, ali, hteli mi to da priznamo ili ne, nama su nosioci igre poslednjih godina bili stranci.
Tako da ta priča o razigravanju nosioca za narednu sezonu ne pije vodu, barem po meni.
Gde bi bili sada da nismo imali Bo-a, Robertsa, Marića, Lazmea, Palasia, Kamingsa, Hausa,...
A šta bi bilo tek ove godine da Kurtis nije proradio (odlučio da igra) u najbitnijim utakmicama?

Mislim da je najbitnije, zbog evidentnog nedostatka domaćih ekstra igrača, da nabodemo dobre crnce i "mirna Bačka".
 

nikola70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.781
Reaction score
276
@Mister MVP
samo se ti strucnjace smej, al ocigledno da ni ti ne znas sta znaci rec razigrati nekoga....:D

U nosioca igre je izrastao prosle sezone i to je razigranost, ako oces bas tako, pre toga ga je Dule na pola sezone uveo prvi put u igru, ako oces tako onda je i Strahinja Milosevic bio razigran igrac, jer je imao isti doprinos kao Veseli te sezone...Vlada je sam trebao sebi da obezbedi istog takvog igraca za ovu sezonu, a on je iskreno i sa Lucicem koji nije toliko mlad ziheraski postupao iako mu je ovaj dokazao u bezbroj situacija da moze da racuna na njega i kad je gusto! Ok, neka bude da su mega i buducnost sve pokazali...i da prekinemo ovu polemiku koja je pocela zbog mog posta da ne vidim lepu buducnost naseg kluba ako se ne vratimo nacinu rada od pre 3-4 god...

@lukaimasa

Ako Tepic i Novica nisu bili nosioci igre ili Pekovic, ili ako mozes da nadjes sutera stranca da ce da dodje u partizan kao tripko koji je neophodan u danasnjoj kosarci, onda cu ja da pojedem ono sto se ne jede...Niti jedan igrac u Partizanu nikad ni nece imati prosek preko 12-13 poena jer se fura sistem igre, a ne divljastvo...I sam rece 3 igraca po 13 poena donosi rezultat, a ne 3 stranca od ove godine, koji biraju utakmice gde ce da igraju...
 
Последња измена:

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.373
Reaction score
3.916
Локација
NBG
Razigrati = zasluziti odredjenu minutazu u jednoj sezoni da bi u narednoj imao vecu i vazniju ulogu kroz ukupni napredak.

Vesely je bio prosle godine startna trojka. A svoj napredak i razigravanje je najavio u preprosloj.

Tvoje je pravo da brines i predosecaj kataklizmu (opste popularno medju masama vezane za JSD Partizan).

A ja poslednji put ponavljam Partizan nece ici protiv svog glavnog izvora novca, a to je prodaja mladih i nosecih igraca. :wink:
 

nikola70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.781
Reaction score
276
Pa to sto ti poslednji put ponavljas i ja pricam sve vreme, da treba da se drzimo tog puta, dok je finansijska situacija takva kakva je....i to je i recept za 10-godisnju dominaciju...ne predvidjam kataklizmu vec kazem da ce biti tesko sledece godine podmladiti tim i traziti rezultate...i to ce biti Vladin drugi ispit...za koji sam siguran da je spreman!
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
... i to je to. Rekli ste sve šta ste hteli, pa da arhiviramo i ovu temu. Partizan je deseti put za redom šampion, a dominacija na domaćim terenima će sasvim sigurno biti nastavljena i sledeće sezone. Uživajte!!!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top