• Registracije za nove članove su otvorene do daljeg. Svaki novi korisnik ovog foruma će prolaziti kroz sistem filtriranja od strane moderacije pre nego što mogu nešto da postave na forum.

  1. Svaka registracija će biti ili odobrena ili odbijena od strane moderatora
  2. Ukoliko se korisnik registruje, njegovih prvih 15 poruka na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođe kroz prste moderacije.

  Pravilnik
  Predstavite se
 • Rukometni klub Partizan je zvanično pokrenuo akciju prodaje sezonskih ulaznica za Sezonu 2020/21, sa ciljem da se prikupe novčana sredstva kao vid pomoći klubu.

  Partizan.NET je odlučio da se pridruži pozivu, i ovom prilikom apelujemo na sve kojima je crno-bela boja na srcu da se uključe.

  Oni koji su u mogućnosti, mogu izabrati jedan od dva načina:
  1. Kupovinom sezonske ulaznice preko sajta Ticketline, po ceni od 1,500.00 dinara (za sve koji žele da u svojoj kolekciji imaju sezonsku ulaznicu i nalaze se na teritoriji Srbije)
  2. Neposrednom donacijom u proizvoljnom iznosu na račun Partizan.NET. Sva sakupljena novčana sredstva će biti transparentno prikazana, da bi zatim bila iskorišćena za kupovinu sezonskih ulaznica na ime svih koji su pomogli.

  Pozivamo verne navijače da prepoznaju trenutak, da se priključe akciji i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima. Visina donacije nije ograničena.

  Uplate na račun za osobe iz Srbije na ime:

  Zoran Mihajlović
  160-0900100247365-41
  Banca Intesa
  Svrha uplate: Pomoć RK Partizan

  PayPal račun za one koji nisu u mogućnosti da uplate preko računa:

  webgazda@gmail.com
  Nakon uplate, molimo vas da se javite Uredništvu da bi se evidentirala vaša uplata, pogotovo ako ste član Foruma i ne želite anonimno da donirate.

Kuglaški Klub Partizan

Bajchela

Grobar
Учлањен(а)
30.03.2008
Порука
591
Pobeda Partizana vise nego ubedljiva protiv Zvezde.
Konkurent za titulu kiksnuo danas u Apatinu, I pobedom u nedelja 80% bi se overila titula jer bi pobegli na 3 boda. (Pobeda nosi dva boda, a Beograd je danas nereseno igrao I uzeo samo bod)
Nedelja 11:00, SC Banjica prva vrata levo posle prolaza Stono teniskih stolova .
Beograd: Partizan !
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
7.086
Локација
Beograd
Totalni sam laik za kuglanje, pa ako napišem nešto, mogu da mi se smeju ovi koji se ozbiljno bave ili razumeju u taj sport...a opet, možda bi i neki drugi laici pročitali poneki moj utisak...
Tako da...bio sam danas koji minut na Banjici, i evo malo zapažanja apsolutno totalnog laika...

Na kuglanju vlada poštovanje rivala i sportski duh...doduše i uz malčice neizostavnog verbalnog ,,peckanja,, pa i pretresanja fudbalskih i košarkaških tema pre nego što takmičenje počne...

A kad počne, dva momka iz Partizana i dva momka iz Zvezde, pokušavaju naravno da kuglama obore što više kegli, dok ih kolege iz tima ili po koji navijač gromoglasno bodre - svako svoje...iako sede svi zajedno, ili možda tačnije rečeno jedni pored drugih...

Nisam uspeo da skapiram kako se računaju bodovi, jer na semaforima ima cifri koliko hoćeš, koje se stalno nešto manjaju, niti sam skapirao da li takmičari imaju neko vremensko ograničenje svoje ,,bitke,, ili određeni broj bacanja, ili bodova, ili...kako već da znaju kada je kraj njihovog dela meča...?
Kad oni završe, onda ulaze sledeći takmičari, itd...

Ono što me je začudilo je to, što sam mislio da je kuglanje nekako ,,laganiji,, sport što se tiče ,,fizikalija,, ili da nije problem da se njime bave i ljudi nekog starijeg godišta...ali ipak, ovako ,,uživo gledan,, to uopšte nije tako ,,lagan,, sport koliko sam ja mislio...
Jer ovi prvi takmičari (dvojica protiv dvojice) bacali su te kugle jednu za drugom poprilično dugo vremena...nisam merio koliko, ali šta ga znam, sat ili možda i više, ili bar ,,tu negde,,...,,izbacivati,, kuglu za kuglom i za svo to vreme biti koncentrisan i precizan...pa to stvarno zahteva popriličnu i fizičku i mentalnu snagu!

Eto, tako mu to otprilike dođe iz tog mog laičkog ugla...al' znači, videh danas uživo (bar na neko vreme) i nešto što do danas nikad nisam: kuglaški derbi. 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
1.668
Zadnjih godina retko ko od nash timova postaju sampioni, iako ovaj sport nije atraktivan cestitke za titulu,
 

Bajchela

Grobar
Учлањен(а)
30.03.2008
Порука
591
Pošto nisam vise u Partizanu, prešao sam u Novi Sad u jedan klub, nisam tako brzo uspeo da javim. A jedini sam od igraca koji su otisli, a ostao u grupi na Viberu
Pa dok sam se cuo sa ekipom, iscimao itd...
A prethodni mecevi su bili lagani I cekalo se poslednje kolo. Pa nisam hteo da pisem, kada se znalo da cemo se prosetati.
 

Bajchela

Grobar
Учлањен(а)
30.03.2008
Порука
591
Sutra od 14h finale kupa protiv Crvene Zvezde. Ogromna sansa za duplom krunom posle 12-13 godina!! Ko moze neka dodje , ja sam u prvim redovima !

Edit: Pobedili smo danas Beograd najjacu ekipu POSLE nas u ligi
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.180
Локација
Академија
Искрено, нисам ни знао да постоји тим Партизана у овом спорту. Колико титула имамо? Надам се да нас неће угасити као ватерполо клуб. Поздрав за наше куглаше и све који прате ову секцију нашег вољеног клуба.
 
Top