Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kup Radivoja Koraća 2016.

Статус
Затворена за писање одговора.

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Koji vam je kurac!!!

Izgubili, pa šta! Nije ni prvi, a sigurno nije ni poslednji put. Odigrali smo protiv veoma dobre ekipe na jednu loptu, a da smo bili malo više smireni i da Edo nije bezveze pucao onu trojku, verujem da bi ovo dobili. Naravno da ne krivim njega za poraz, ali zaista nije trebao da puca, iako je bio sam. Dva pona bi nas odvela na +7 i čisto sumnjam da bi nas stigli.

Alo bre, pre mesec i kusur dana smo bili u govnima do guše, a danas u finalu kupa. Korak napred je ogroman, ali da bi išao dva koraka napred ponekad moraš i da napraviš korak unazad.

Nisam srećan jer smo izgubili, ali svakako neću ni mnogo tugovati.
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.565
Reaction score
3.352
Kako je utakmica odmicala, a nase jedino oruzje pocelo da slabi, sve sam jace mislio da cemo kao u ne tako davna vremena, utakmicu dobiti kad se najmanje nadamo, uz zestoko mucenje, njihovo malo vodjstvo na kraju, i neki zavrsni prc pelcovan od jucerasnjeg samopouzdanja. Jbg, zajebao sam se.

Prvo, SVAKA CAST na jucerasnjoj energiji i odbrani skoro bez greske i potpune kolektivne odgovornosti, kakvu nisam ocekivao od vise od pola ovog naseg tima. Danas je to doslo "na svoje", sto zbog realne potrosnje, sto zbog... jbg, prirode igraca. Dzile tu moze da nastima povremeno, i rekao bih, na vreme (juce), ali sa ovim timom je to tesko odrzivo.

Sudijama mozda su neki oprostili zbog jucerasnje utakmice, ali ja bih da IM SE NAJEBEM MILE MAJCICE sto su ovom njihovom vecerasnjem "presingu" dozvoljavali po dva faula na nasim plejmejkerima jos kod prevodjenja lopte, a onda bar jos jedan na njihovoj polovini, a pri izlasku iz blokova da ne pricam. Krvavu vam mamu jebem, to se ne vidi tako jasno, ali trosi jos vise i onako potrosene nase igrace. O bar 3 nasa svirana faula koji to ocigledno nisu bili, jos manje pri ovakvom kriterijumu, da ne pricam. 37 bacanja. 37 vam krvavih majki pickousto cokijevskih jebem.

Miloja ne psujem, na kraj pameti mi to nije, ali i ne cestitam, boli me kurac za njega i njegov trofej kad ga osvaja protiv nas, za ovu zelenasku bandu, a 5 puta ne moze da prelomi cigane.

Nista, teraj dalje, obrise ratnickog Partizana polako vracamo, samo bolja selekcija na leto u kojoj Dzile vodi glavnu rec i u rat protiv aparata!
 
Последња измена:

Паки

Еx to sam ja
Учлањен(а)
23.06.2009
Порука
4.631
Reaction score
372
Локација
Beograd,hala Pionir sektor A2
Kenja mi se od ovoga "cestitke momcima" i sl... Za sta cestitke kad su odigrali ocajno. Kad je dobro, kao sinoc, treba ih hvaliti, kad je kao veceras, kritika je ok.

Odigrali smo veoma dobro imajući u vidu kvalitet kojim raspolažemo. Veoma je sebično ljutiti se na ekipu zato što nije napravila još jedno čudo, iako je bila blizu. Mega je bolja ekipa, fizički 3 klase bolje, uigrana, puna samopouzdanja, neopterećena veličinom sopstvenog imena.
Koliko smo poena dali iz reketa? Toliko o tome da li smo jači.
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Velika je razlika između ovog poraza i poraza koji zaslužuje neku ružnu reč o momcima koji su doputovali u Niš.
Jebem mu život,dovoljo je pogledati ponovo utakmicu i videti da nema tu šta da se zameri. Nemoguće je da u 24 sata odgovoriš sa desetkovanom ekipom na ovakvu agresivnu igru Zvede i Mege.
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.411
Reaction score
11.776
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
Nije iznenađenje večerašnji poraz u borbi za trofej, iznenađenje je da smo u mogućnost da izgubimo finale uopšte došli.

Naši igrači nemaju naročitog košarkaškog kvaliteta, ali imaju samopoštovanja, hrabrosti i volje. Te kvalitete iznova pokazuju na svakoj utakmici u poslednjih dva meseca. Svi do jednog su dali svoj maksimum, u skladu sa kvalitetom, fizičkim mogućnostima i zdravstvenim stanjem.

Igre koje Partizan prikazuje od Džiletovog dolaska su blizu najboljeg nivoa koji igrači trenutno mogu da dosegnu. Budimo srećni što na parketu ponovo gledamo igrače Partizana koji čine tim sa idejom kako da se do rezultata dođe.

Možda će zvučati smešno, ali mislim da bi sa Đumićem večeras dobili.
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.252
Reaction score
18.147
Локација
Kej Republika
Ušli u finale, prebili limenke, ostavili muda i znoj na parketu. Meni dosta.
Idemo dalje...

P.S. vređanje Miloja? Nema nama spasa...
 

House

Grobar
Учлањен(а)
15.10.2010
Порука
679
Reaction score
133
Koji vam je kurac!!!

Izgubili, pa šta! Nije ni prvi, a sigurno nije ni poslednji put. Odigrali smo protiv veoma dobre ekipe na jednu loptu, a da smo bili malo više smireni i da Edo nije bezveze pucao onu trojku, verujem da bi ovo dobili. Naravno da ne krivim njega za poraz, ali zaista nije trebao da puca, iako je bio sam. Dva pona bi nas odvela na +7 i čisto
sumnjam da
Alo bre, pre mesec i kusur dana smo bili u govnima do guše, a danas u finalu kupa. Korak napred je ogroman, ali da bi išao dva koraka napred ponekad moraš i da napraviš korak unazad.

Nisam srećan jer smo izgubili, ali svakako neću ni mnogo tugovati.

Slazem se od reci do reci
 

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.954
Reaction score
4.886
Локација
Ndžamena
Glavu gore momci!
Kako već napisa neko, da smo dobili, bio bi to sjajan "šlag na tortu". Ovako, ovo nam je podstrek da radimo više i bolje.
Iako mi je jako žao što nismo dobili ekipu protiv koje smo vodili 39 minuta utakmice i koja je kraj utakmice iznijela kao da je u stvari zrelija i iskusnija ekipa od nas, ne mogu ništa da zamjeram momcima. Da su imali motiva, imali su. Pokazali su želju i trud. Pa i sam Džile je rekao da "nisu oni krivi što ne znaju". Kako vrijeme prolazi, sve smo bolji. Nadam se da ćemo to na kraju i krunisati barem jednim trofejem.

Ono što nikako ne želim je da se pretvorimo u kk "sledeća sezona", poput nekih.
 

Mare grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
1.880
Reaction score
624
Локација
Na slepom koloseku
Ole ole Partizan ole....

Evo sada stigoh iz Nisa...
Bas mi je tesko pao gubitak trofeja,ali od pocetka se videlo da ce mec biti na jedan posed.
Malo sam nezadovoljan izborom igraca koji sutira odlucujuce trojke,nista licno naravno,verovatno je u obe situacije bilo iznudjeno da on preuzme odgovornost.

Jbg ispadoh maler,jer nisam gledao sa limenima u subotu,a juce po trofej ali ne da Miloje..i onaj kako se vec zove Ivanovic,koji je bas juce nasao da odigra partiju karijere.

Jebes i dobru atmossferu i ludilo u Cairu,kada nismo uzeli trofej.

Idemo dalje,spasa nam nema,propasti necemo.
:BB:BB:BB:partizan_fan::partizan_fan::napred Partizan
 

Virke

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2016
Порука
1.546
Reaction score
836
Ej bre, pre dva meseca nam je jedini cilj bio opstanak, i da nas kurva ne ponižava, ništa više, kako smo otišli na ovaj kup? Koliko vas je očekivalo da osvojimo? Nemoj da se zajebavamo...
Igrači su heroji! A Džile je doktor košarke.
Svaka čast za borbu, za igru, za sve tri zajebane utakmice u ova četiri dana, da smo pokušali da iznudimo neki njihov faul (oni u bonusu) pred kraj, umesto da šutiramo trojke druga bi priča bila, ali nema veze, osvajamo sledeće godine.
Idemo dalje, glave gore, da osvojimo titulu!
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.573
Reaction score
13.450
Локација
Yaoundé
E, jbg, Miloje...

Samo kratko o sudijama kroz neke brojke:
odnos u faulovima 30:23, slobodna bacanja 19:38. Iz igre smo postigli šest poena više, sa penala 11 manje... u polufinalu i finalu zajedno taj odnos je za prekršaje 64:45, bacanja 36:75! Razlika je samo u tome što smo Čovićev GMO nadskakali, dok je Mega bila bolja od nas za jedan jedini skok. U drugoj četvrtini na tri minuta do kraja imali smo sedam faulova, oni nijedan!? I mi i Mega igramo agresivnije odbrane, pa smo i na kraju imali sedam faulova više?

Posle sam pogledao statistike mečeva sa Megom u ABA. Tamo je odnos faulova bio gotovo podjednak - 23:22 i 26:25. Prosečno nam sviraju 23 prekršaja, u završnici kupa taj prosek je 32? I danas se sećam kako mi je jedan drugar sa studija, košarkaški sudija, rekao da je lako suditi: samo izabereš stranu koja ti se više dopada...
 
Последња измена:

ANDREI RUBLEV

Leni Riefenstahl
Учлањен(а)
28.10.2009
Порука
5.614
Reaction score
265
Miloje kaze da je zadovoljan sudjenjem,ne znam odakle vadis te brojke
 

Virke

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2016
Порука
1.546
Reaction score
836
Realno, bar 4 naša faula nemaju veze s vezom, toliko pamtim, ko zna koliko ih je još bilo... ali sami smo krivi.
Još jedna bitna stvar, mi smo igrali protiv cigana 2, pa cigana, da bi došli do Mege, a Mega je igrala sa Konstantinom i Metalcem, potpuno drugačije utakmice od finala, fizički, i u svakom smislu...

Da ne zaboravim, čestitam Miloju i Vesi. Ivanoviću, pizdo, duvaj ga.
 

srna

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.529
Reaction score
2.622
Локација
Skopje
Malo je falilo.Svaki poraz mog Partizana me boli,finale i borba za trofej jos vise.Znam da je Miloje VELIKA Grobarcina,ali juce je pobedio MOJ Partizan tako da...

Ovaj Darell moze biti opasna zver samo da mogu da ga istrpe dok ne sredi glavu.

Na koncu prvo finale Aleksandra Velikog bacicemo u vodu idemo dalje za iste pare.:partizan_fan:
 

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.954
Reaction score
4.886
Локација
Ndžamena
Ne mogu da kažem da mi nije žao što nismo doveli Ivanovića, ali imajući u vidu šta se sve izdešavalo od te vijesti, sad je bespredmetno o tome govoriti.
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.426
Reaction score
2.160
Ivanovic vise nikada nece ponoviti sutersko vece kako juce, nazalost i drugi igraci igraju napaljeno protiv nas i posle ih nestane. Poraz me danas jos vise boli ej bili smo jako veoma jako blizu da osvojimo trofej koji smo pre pocetka sezone mogli da sanjamo. Djikic ne samo sto je debeo covek on je i veoma intelegentan trener ne sumnjam da ce nas jos vise obradovati sa lepim vestima a dace bog da pocne da nas raduje i sa tutulama vratice nam se ovo i to uskoro.
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.573
Reaction score
13.450
Локација
Yaoundé

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.912
Reaction score
26.501
Nama je zreb ovog KRK bio paklen. Prvo jedan fmp, maksimalno motivisan i ratoboran, potom drugi fmp, takodje motivisan i ratoboran, i onda na kraju Mega koja je vrlo nezgodna ekipa. Imali smo ih i juce kao i onomad u Pioniru, ali kad nece, nece...
Steta je sto nismo dosli do trofeja, ali sto nedostatak snage, sto nedostatak koncentracije, i ja bi rekao, pomalo i strah od moguceg uspeha, su ucinili svoje. Nedostatak kvaliteta takodje. Elem, Dziletu svaka cast, videli smo da sa ciganima moze da se igra i da se pobedi, sledecu tekmu sa Megom dobijamo sigurno, samopouzdanje i voljni momenat raste iz utakmice u utakmicu, i uz povratak povredjenih, to moze biti jako interesantno. Sve u svemu, sada na buducnost gledamo daleko optimisticnije nego pre dva meseca. Gore glave momci, uradili ste mnogo, malo je nedostajalo, ali danas je novi dan, idemo dalje!
 

Virke

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2016
Порука
1.546
Reaction score
836
Ma i bespotrebno smo napravili nekoliko faula ispod njihovog koša, kada su već došli do lopte, a mi u bonusu.
Da smo samo malo pametnije odigrali, dobili bi rutinski, ovako kada se na greške u odbrani doda to što smo bezveze odigrali nekoliko bitnih napada na kraju, ispustili smo pobedu... a sve je bilo samo do nas.

Što se određenih komentara na forumu tiče, malo samokontrole nije naodmet, znam da nismo svi isti i da je teško u tim trenucima odmah posle utakmice i poraza, nikome od nas nije lako, zato bolje i ne pisati ništa nego oplesti po svima redom, igračima, trenerima, forumašima...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top