Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kup Radivoja Koraća 2022

Статус
Затворена за писање одговора.

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.669
Reaction score
3.573
Локација
Niš
Sta mi imamo od toga sto ce ovaj njega da iznabada.
Ovo mu je savrsena prilika da se kali.
Da proba da odigra sto duže sa mozda i najprljavijom odbranom u evropi.

A Kalinica samo da provocira dobro, da bi ovaj puko u derbiju 5. marta.
Jer on je ove godine dosta nestabilan kad ga biju. Vise puta je popio tehnicku zbog toga...
 

Nole84

Grobar
Учлањен(а)
23.09.2007
Порука
204
Reaction score
731
Za Glasa je bilo i više nego očigledno da će preskočiti kup. A za mene je ukoliko je naravno Avramović spreman logičan potez da Kuruc dobije prednost u odnosu na Madara, ipak on može više da pruži ekipi u ovom trenutku.

Na pleju smo solidno popunjeni sa Avramom, Murom i Panterom koji može da pomogne, dok pozicija tri gde su Zagorac, Dangubić i Kuruc itekako škripi. A i trebaće nam neko ko je spreman da pegla odbranu i naravno bije!
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.968
Локација
Kragujevac
Avramović nije plej, popularni kombo je isto kao i Mur. Avram koristan jedino kad ga krene šut , pa posle brzinom može da ima dobre prodore, igra lepu odbranu. Inace usporava igru, i donese toliko glupih odluka u minutu.

Mur, do razvojnog tima fmp-a bio u krizi, videćemo sada da li ga je ovo malo pokrenulo, on isto ima dobru brzinu, ali ako krenu da ga udvajaju, on ne zna gde je, u odbrani je često igrač manje, u kombinaciji sa Panterom jebeno po našu defanzivu.

Kup ko kup lepo je osvojiti, ali najbitnije nam je da u finalu sa ciganima, ovi naši osete atmosferu, naboj, iskustvo im je neprocenjivo. Žao mi je iskreno što Madar, nije prijavljen, dečko ima srca, mislim da bi u finalu dao dosta dobrog.

Rodion ako ovako nastavi, svaku utakmicu će počinjati sa dve lične greške. Celu sezonu je u grču, i deluje kao da mu dosta toga nije jasno. Žao mi je zbog toga, mislio sam da će biti u top 3 igrača ove godine.
 
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
426
Reaction score
2.771
Локација
Beograd
Meni je jedina dilema bila da li će Željko da iazabere Madara ili Mura...i mislim da je dobro izabrao. Madar će biti bolji igrač od Mura i po meni korisniji je na poziciji pleja... njegov najveći problem je nekonstantnost i neusredsređenost koja dolazi iz mladosti i neiskustva... i kao da mu motivacija sama, zavisi od toga ko je protivnik i kakva je atmosfera, koliko mu "se igra" to veče... iskreno mislim da je izbor imao i pedagošku i motivacionu svrhu.
Dugo nisam ovako uživao u praćenju razvoja mlađih igrača u KKP. :)
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.968
Локација
Kragujevac
A ja imam utisak da je Madar odličan u odbrani, i defanzivnom skoku kada je glavom u igri . I da ima vrhunski rad nogu, da može većinu da isprati u odbrani. Možda sam previše subjektivan , ne znam, ali mi ostalo u sećanju da sam bio oduševljen time.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.711
Reaction score
29.409
Локација
Beograd
Ljudi, postoji ograničenje u broju stranaca za ovaj kup, Mur je bio najbolji u prošloj utakmici, iskusniji je i ,,namazaniji,, od Madara, logično je da se Žoc pre odlučio za iskusnog nego za neiskusnog pleja kada je u pitanju prvi trofej ove sezone! :D
 

АнтиРом

Početnik
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
194
Reaction score
795
Локација
Миљконград
Мадар је показао да се много боље сналази у Еврокупу. Више му одговара техничка кошарка.

Мур ће бити потребан против цигојнера као кошгетер. Прошли пут су нам затворили Пантера и тако победили, треба нам више скорера против њих. Ту је сада и Лесор, Балша је много напредовао, тако да имамо предност и испод коша. Очекујем и Ледеј да проради против њих, Крејзи Куре да затвори и пребије Најкија.
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.846
Reaction score
9.833
Protiv cigana ce Zagor biti X faktor, a Danguba prebiti Najkija. Rodi 5 trojki, Y faktor :D
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top