Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kup Radivoja Koraća 2022

Статус
Затворена за писање одговора.
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.057
Reaction score
18.217
pa, pošteni da budemo, nama sudije generalno brane da uopšte igramo odbranu, a mi se onda nekako uklopimo u to, umesto da uzvratimo istom merom i nateramo ih i nama da dozvole.
Pa ajde onda nek nam 5 igrača dobije po 5 ličnih do sredine treće četvrtine, pa ili će da promene taj kriterijum nad nama ili će da bude cirkus i da izgubimo službenim rezultatom zbog nedostatka igrača... U svakom slučaju oba ova scenarija su sto puta bolja od onoga što gledamo cele sezone...
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.365
Reaction score
40.188
Локација
Žrnov
Skroz se slažem. to i jeste moja poruka bila. Bili smo premekani.
Ne tražim uopšte bilo kakvo opravdanje u sudijskom kriterijumu jer mi ništa nismo uradili što je bilo do nas da se protiv toga borimo.
 

Pfc do groba

Početnik
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
38
Reaction score
261
Локација
Republika Srpska
Amin! Kad god smo pokušali čvrsto nama je sve svirano. Onda to se priča kako pravimo naivne faulove, kako nismo namazani... pa kako da budeš u stavu i grizeš kad sudije u domaćim takmičenjima gledaju svaki dodir našim igračima, a neke čekaju da im sude svašta (Kuruc, Smajli, Lesor).
Meni je smetao nedostatak sportskog bezobrazluka i vidan strah od promašaja...jbt oni se plaše da promaše, pa se plaše šta će Željko da misli qko promaše, pa se plaše šta će tetkica u školi da pomisli ako promaše. Daj bre uzmi tu loptu i pojedi je, šutni kad si sam... pa sto puta sam poludeo kad su sami pa zadrška, pa promašaj ili sami pa dribling pa dodavanje... jebeno šutnite! Kuruks, Rade, Avram, Smajli jbt više šuteva preskočili nego što su sutnuli kad su sami... jbt to guši ekipu, ubija opcije u napadu. Džaba ti i dobar protok lopte( koji je postojao na početku sezone) kad niko od onih koji su u poziciji da šutnu, ne da nije dobra opcija, nego ko da uopšte nije opcija i to znaju svi protivnici(ej otvoreni šutevi).

E, a da bismo imali kriterijum samo jednu treba da se pobijemo, ne klizeći ko ljudina na Renfrou, al da tučemo ljudski, nek sude sve na početku, al kad nas napune ličnim ima da budu slepi na sve. Željko da jebe mater, nema više gospodstva, može ono juče posle tekme, a na tekmi kolji.
Inače Ostoja se lepo izborio kroz institucije...al i to će Željko da nadomesti, mora izgleda loženje da bude na maks. Za kapitena samo ovo, dokaži dole na terenu da ti je stalo, "umri" sledeću na terenu, borba bre!
Pravo u centar, potpuno se slažem. Mislim da je i Željko shvatio da ovdje nema gospodstva i očekujem 05.03. potpuno drugačiji Partizan. Nama treba jedna takva utakmica i posle nje će sve biti drugačije.
 

AcaTrica

Početnik
Учлањен(а)
26.10.2020
Порука
21
Reaction score
23
Локација
Bela Crkva
Nisam uopšte ljut, ovo je očekivan rezultat. Da su dali gas bilo bi 40 razlike, oni su oborili ritam i uveli utakmicu u miran tok.
Ono što je evidentno, ekipa nije napredovala ništa do sada, tek na jakim utakmicama se vidi limit, selekcija je očajna.

Sve u svemu, kad se uzme u obzir da oni igraju "prijateljske" utakmice sa FMP-om 2 i Megom nemamo mi šta da tražimo tu. Sve je to unapred osmišljeno da traje godinama i da ne može tek tako da se obori, ova sezona je za nas odavno izgubljena, i taj koncept sa mladim timom je pao u vodu, jer od ovih 15 igrača sledeće sezone neće ostati ni 5.
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Inače je Vujošević to radio.
Uvek je na početku ubacivao klince da budu starteri i opipavao kriterijum za lock odbranu.
Mi smo naše fulove morali koristiti na zaštitu tranzicije... Ne na izlaske iz bloka i razne 2+1 varijante.
Limeni su nam tri, četiri tranzicije prekinuli faulom koje su možda bile i za namernu a oni ujahali momentum na slične tranzicije koje su prošle bez prekidanja igre.
I eto ga +15.
Ovo je sve škola, plaća se. Bila je dobra cena.
 

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.590
Reaction score
8.488
Локација
"preko bare"
Protiv govana, u svinjcu koje je njihovo prirodno stanište, ne može u belim rukavicama.
Mislim da je ovo poenta svega. Žoc ili nije dovoljno proučio i analizirao ili je podcijenio mulj u koji se vratio. Imam osjećaj da je mislio da može i ovdje da napravi uspjeh na isti način kao u normalnim sredinama u kojima je navikao da radi.

Bojim se da nas to može koštati ove sezone, ali mi njegove izjave poslije utakmice bude nadu da je konačno shvatio i da još ima vremena da neke stvari popravi.
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
1.993
Reaction score
13.597
Локација
Kipar
Iako ce fmp dobiti onu stvar, kao i ovaj napredni ljigavac grbovic, zabrinjavajuce je ako ista od ovog jeste tacno, pogotovo za komunikaciju sa EL. Vreme je da se Ostoja pozdravi u Pioniru kako dolikuje.

Da je neki covek grbovic je trebao da kaze da je Partizan odbio trogodisnju licencu 2000. godine u korist srpskih klubova. Da takmicenje ne bi izgubilo smisao.
Kad pomislis da je skroz potonuo on dokazuje da moze jos dublje.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.846
Reaction score
7.575
Opet su nas oni izjebali, 6-og derbi, 8-og gostovanje Lietkabelisu, utakmica koja znaci za 2 poziciju.
 

Kalimero

Početnik
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
46
Reaction score
71
Локација
Beograd
Ide se iz krajnosti u krajnost. Niti su igrači za sve krivi niti su Željko i Savić bez krivice za ovaj težak poraz i gubitak trofeja. Igrače je neko selektirao i trenira ih, a u okviru treninga i pripreme utakmice je i motivacija i rad na psihologiji. Ne sme se zaboraviti da je Željko imao vrlo bolne krahove i na klupskom i na reprezentativnom nivou i to kada je u rosteru imao neviđeno dobre, da ne kažem najbolje igrače. Hoću da kažem, a po Željkovoj izjavi posle meča se da naslutiti da priznaje određene propuste na svim nivoima kluba pa i struke. Svakako ne misli na pomoćne trenere. Mnogo forumaša ovde je primetilo i napisalo da je golim okom bilo vidljivo da je meč loše spremljen.
Slažem se da je najalarmantnije što se ne vidi dovoljno veliki napredak u igri a da je već kraj februara i polako se ulazi u najbitni period sezone.
Sve izgleda dobro u mečevima protiv slabijih protivnika ali čim se naiđe na tvrdo počinju da isplivavaju mane. Mislim da je i umor uzeo danak ali problem je što tek sad počinje gust raspored sa sve težim i težim rivalima. Velika je prednost mlad tim koji se lakše nosi sa fizičkim opterećenjem ali jasno je da mora da se poradi na psihi. Bilo bi glupo reći da su igrači nemotivisani uvek, bilo je utakmica gde se napaljenost mogla seći nožem ali konstantnost je najbitnija a ne od utakmice do utakmice. Dobro je rekao Đurović u studio posle meča da ne mogu skupo plaćeni stranci da odigraju jednu tekmu dobro pa dve da ih nigde nema. Mogu da razumem mlađe i neiskusnije ali Panter i Mur to sebi ne smeju da dozvole. Tim generalno ima dobru perspektivu ali ko još u Srbiji može da misli samo na sutra? Preko noći može svašta da se desi a ovde se retko dešavaju dobre stvari.
Osim jednog trofeja, ništa još nije izgubljeno ali smanjuje se drastično prostor za kikseve i greške. Mislim da se strateški treba fokusirati na jedno takmičenje kroz koje realno ima najveće šanse da se uradi nešto. Iz ove perspektive deluje da je to EC. Videćemo.
Sada treba biti pametan i fokusiran jer crvena lampica tinja.
I da se osvrnem na navijanje. Bez obzira što je bilo dobro, pamte se samo trofeji. Navijanje je bitno samo dok utakmica traje. Niko ga se neće sećati za par meseci. Zato fokus sa tribina treba prebaciti na teren. To je jedino merilo.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.846
Reaction score
7.575
Pomeren je za 6, verovatno imaju "obaveze" u Evroligi i neko putovanje pre toga.
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Hvala i njemu na ovom lepom objašnjenju.
Koliko je Stojković zeznuo stvari sa "jebite me ako izgubimo..." ovaj je duplirao želju Željka da investira sebe u sve ovo.
Hvala... Hvala glupi cigani
 

El Patron

Grobar
Учлањен(а)
05.09.2021
Порука
917
Reaction score
4.095
Локација
Nis
Ne smetaju mi pitanja Zocu kao ni odgovor Zoca novinaru, smeta mi ovo dodatno spletkaranje zute stampe malo po novinaru iz "pirota" a malo i podjebavanje Partizana. Meni su smesne te konferencije za stampu posle regularnih utakmica, gde ne cujemo dva pitanja novinara "mainstream" medija a posle se raspisuju kao navijeni po svom receptu. Ovo je bilo slucajno, posle finala gde se niko nije nadao da ce neki "anonimus" da pita sta hoce...Zoc ko Zoc uvek ljut kao ris kad izgubi, nema tu nikakve zajebancije, samo spin mainstream medija kojima je krivo da neko nesto i radi.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
"Čestitam Crvenoj zvezdi na zasluženoj pobedi. Bilo je to onako kao što sam najavljivao, da su oni iskusna ekipa koja će znati kako da igra finale. Moji igrači su izgoreli. Nismo bili ni na nivou na kom sam očekivao da možemo da budemo. - Nadam se da će nam ovo iskustvo pomoći u svakom pogledu i u pripremi utakmice i u klubu i igračima. Na svim nivoima moramo da razmislimo zašto smo ovako izgledali. Hvala našim navijačima koji su bili fantastični koji su I pored poraza pokazali koliko vole klub.- Smailagić je trebalo da bude bitan igrač, kada smo u ponedeljak krenuli sa treninzima slika je bila drugačija. Imali smo ideju, znali smo da bi to trebalo da bude meč sa Zvezdom. Ušli smo u probleme. Zagorac bez treninga sedam dana, Lesor pet dana, Smailagić se povredio. Kako se povredio, neko treba da pogleda daj video! To je veoma očigledno kako se povredio. Kako se desilo da igraču bude polomljen nos i da se tretira normalno? Povešćemo računa o tome u budućnosti.

Kada već komentarišem, red je da Žocova izjava stoji cela, pa da je kao takvu analiziramo.

Prvo, mi nismo iskusna ekipa koja "zna kako se igra finale" barem tako tumačim izjavu da su oni iskusna ekipa koja će znati da igra finale. I to je kako sam kaže, Žoc i najavljivao. Pitanje je sledeće: Ko u klubu NIJE prihvatio njegovu sugestiju/najavu. Drugo, da bi ovo iskustvo trebalo da pomogne njemu i igračima je OK ali posebno je zanimljivo što bi ovo iskustvo
trebalo da pomogne "i u klubu". Šta bi ovo trebalo da znači? I zašto se sada tek razgovara na tu temu? "Razmišljanje na svim nivoima" je na mala vrata prebacivanje odgovornosti u dvorište uprave kluba.

Ne znam šta je Žoc tražio niti šta je od svega ispunjeno ili nije ispunjeno. Znam samo da NIKAKO ne bi bilo dobro da dođe do nesporazuma na relaciji Žoc-uprava /izuzev ako to ne znači da će uprava u tom sukobu da izgubi - a svi nekako znamo da uprava izgubiti neće/. Mislim da je potpuno nepotrebno naglasiti da sam na strani Žoca!!!! Blanko poverenje njemu za sve što želi i misli da je potrebno uraditi. U mom srcu i mojoj glavi on treba da se štiti i brani po svaku cenu!!!

O svemu drugom ne bih dužio, jasno je... Ostaje da se vidi hoće li biti reakcije i kakva će ona biti. Puna podrška za Žoca i Partizan!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top