Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kup Radivoja Koraća, 2023.

Статус
Затворена за писање одговора.

Zuull_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
29.12.2007
Порука
1.026
Reaction score
5.832
Локација
Court seats
Pred utakmicu sinoć smo pisali ovde da moramo biti bolji od njih 10 razlike na ulasku u poslednji minut da bi dobili - to sinoć nismo bili!
Imali smo sve, i ugasili smo se! I nije pogrešno reći da nas je dostupna rotacija izdala, da su nas Aleksa i Dača oterali u minus fazu, a ni Alen nije bio u utakmici...
Na rotaciju od 10 seniorskih igrača i dva juniora koji su na jednoj onakvoj utakmici čiste ikebane, sinoć nije bilo minuta za Tristana, koristili smo 9 igrača u rotaciji od čega su Aleksa, Dača i Alen bili van utakmice i imali smo Trifu koji je dobio specijalne zadatke i iste odradio za svoje minute na terenu više nego korektno. Znači 5 (i slovima PET) igrača je napadački "isporučivalo" na utakmici, od tih 5 imali smo dvojicu opterećenih faulovima (Dante i Zek), i jednog koji nije napuštao teren (Zek)! Jako je teško, gotovo nemoguće igrati 40 minuta sa tom rotacijom i igračima u opisanom raspoloženju...
Drugo, a jednako važno - ono što nas je izvojilo među ostalim ekipama kako u EL tako i u Evropi, i po čemu smo "unicorn" ekipa ove sezone je šut sa poludistance gde dobijamo preko 40% postignutih poena. Pravilima Kupa sinoć nismo imali Papu i Jama, dvojicu od tih igrača koji produkuju te poene sa poludistance! Panter je bio "uhapšen" na način na koji ga "hapse" već drugu sezonu svaki derbi (drži i udri), i imali smo samo Zeka i Nanelija od te uobičajne grupe igrača koji su nam isporučivali te šuteve sa poludistance. Kada se to desi kao tim moraš da pronađeš alternativna rešenja a mi ih nismo našli i srljali smo svakim narednim napadom...
Kraj svake analize.. Ende!
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.395
Reaction score
2.088
Danas mi je jos teze i krivo sto ne igramo danas za trofej neki kazu da ovaj trofej nema nikakav znacaj ali ja bi skakao kao malo dete ako bi danas Panter podigao trofej. Ostoja predsednice kluba stavi prst na celo i pitaj tvog lidera dali ima sanse da u blisku buducnost nas tim osvoji neki trofej nemoj vise da glumimo ludilo sve dok klubovi budu plen partije mi cemo uvek biti u podredjenu ulogu. Predsednice djaba imamo najboljeg trenera respektabilan sastav koj zna da igra kosarku ako nema uspeha ako ne osvoi neki trofej. Dok se ne donese taj famozni zakon za privatizaciju sportskih klubova utakmice ce trajati 2 sata i 30 minuta i bice prekidani i to pazi bas svaki put na stetu kluba koji treba da izgubi. Kako da se navija bez vrecanja kada te neko lazu u oci da se pare daju podjednako i jednima i drugima zato da drzava bude postedjena i da ne pomaze jednima i drugima dajte sansu da se klubovi privatizuju i tada mi svi bi znali na sta smo. Nisam strucan da komentarisem utakmicu ali bode u oci da tek tako pokockamo 18 kosa razlike. Ja se bojim da se nas Zeljko ne podigne rucnu i da od ove nenormalne uslove za kosarku nas napusti. Ovo ce nam se jednog dan sve vratiti pravda je spora ali dostizna doci ce sve ovo na naplatu nece vecno da mafijasi rukovode klubovima ja sam se mnogo stvari otkazao u zivotu ali od mog Partizanaaa nikad.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.069
Reaction score
36.050
Da li neko stvarno veruje da se Željko vratio ne znajući gde dolazi i sa kime ima posla? Čovek koji je bio "slobodan agent", koji je mogao da pokaže prstom na bilo koji od recimo 90% EL timova i kaže: "Od sutra sam vaš trener!"? Nije baš da je njemu trebao KKP da mu oživljava karijeru. On je bio potreban svom Partizanu.

Možda sam ja budala, ali ja sam iskreno ubeđen da sve on to zna i da se baš zato vratio.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.365
Reaction score
40.188
Локација
Žrnov
Mislim da je Želimir MISLIO DA ZNA gde dolazi. Kada si neko vreme van ovog bednog izgovora za državu, koliko god da ti drugi pričaju i da misliš da sve znaš - ništa ne znaš, dok nisi iznutra u sistemu.
 

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
3.128
Reaction score
15.398
Локација
Beograd
Koja je fora da onim ludakom rističevićem? Da li je ono njegov pravi profil na tviteru ili lažnjak? Čudi me da ga oslovljava sa "pudlica, mafijaško govno, ćoki" u tvitovima, čak se i svađa sa cigan8ma? Mora da je lažnjak, ipak i njemu je gazda bolesni psihopata.
 

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.379
Reaction score
3.860
Локација
127.0.0.1
Nisam siguran da ce sudjene biti ista normalnije ni u ABA. Sve je to ista kuhinja sa jednim glavnim kuvarom. Nasi realno nece da se spustaju u ovaj mulj i petljaju sa sudijama i onda smo u problemu jer druga strana hoce. Mi sa ovim sudjenjem ne mozemo apsolutno nista uraditi ove godine. Ispada da nam je jedini nacin da se sklonimo od ove "postene" rulje najveceg kluba u univerzumu tako sto cemo osvojiti EL, ili makar Top 8, a onda njima ostaje da objasnjavaju sebi po jutarnjim programima kako su oni bolji od Partizana ali Bodiroga ih ne voli. ABA, KLS, KRK... nista tu necemo osvojiti dok god se tu pita ova ista ekipa sudija, uticaja i mahinatora. Da dodje NBA ekipa bilo bi joj objasnjeno da to sto igra Lazic nije faul i da je trofej opet njihov. Kao razmazeno dete na igralistu kad ima svoju loptu pa ne da da se ostali igraju ako ono ne daje golove.

Znaci ipak sav fokus na EL :confused-smiley-013: samo da ne krenu sad neki bocni vetrovi drzavne prirode pa da nam iseku budzet, racun i mogucnost placanja plata u narednih mesec ili dva. Jer samo tako nas mogu tu opstruisati. To je sad na Ostoji da se nosi sa tim i sacuva klub od takvih desavanja ako zeli da ga navijaci postuju i pamte.
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.171
Reaction score
9.882
Локација
underground
@Zalosna Sova svaka ti čast na živcima da ponovo odgledaš...
Mislim da je ovo za naše igrače bio čas pripreme za ABA i da je neke stvari tokom utakmice baš iz tog razloga Zelimir namerno radio.
I mislim da je zajedništvo podignuto na viši nivo.
Ne bila ovim argentinskim favelašima u koži na sledećoj utakmici. Mislim da imamo par posebno naoštren8h momaka.
Upravo to . Normalan covek to ne moze da shvati kad nije tu. Jedno je podrska drzave nekom klubu a drugo je upotreba svih politickih ekonomskih i drugih resursa i blato i silu koje su napravili. Ovako nikad nigde nije bilo. I za vreme Franka nije Real osvajao svake godine vec je znao i te kako i Bilbao da osvaja titule. Pardon pogresan post sam citirao hteo sam onaj za Zeljka i da li je znao gde dolazi.
Vidimo sad i u fudbalu . Nas su doslovno unistili ali nije dovoljno nego ne moze Bjekovic , ne moze cak ni Vidic, nego samo Tvorzina marioneta Dzaja , a to mu omogucava direktno glavni bolesnik preko instaliranih stranackih delegata u fss .
 
Последња измена:

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.210
Reaction score
2.629
U duhu i smislu ove sveobuhvatne kampanje svim silama protiv nas, jos uvek mi u usima odzvanjaju dva komentara sinocnih komentatora. Prvi, kad su nakon nasih 18 razlike pa 10, poistovetili sa utakmicom fmp-Mega i na taj nacin ocito i pristrasno prizivali isti scenario (gde je pobedila ekipa koja je bila u ogromnom minusu). I drugi, kada praveci sve pored malih ekrana budalama da je vidljivost u hali sve manja zbog isparenja i guzve u hali a NIKAKO jer su baklje neprestano gorele na tribini sa nizim oblicima zivota (to ni jednom nisu spomenuli)!

Internet novine kao sto su one koje na ovom forumu i precesto navodimo (mislim na one gde se iz naslova-linka vidi da je tema usmerena protiv nas), zive od nasih ulazaka tamo i klikova koje tamo napravimo/ostvarimo. Prilicnu dobit imaju od toga. Sto znaci, da im fine pare i mi trpamo u dzep. Sta hocu reci-BOJKOT svih takvih. Ne ulaziti tamo kad god je to moguce. Prvenstveno tu mislim na one stranice kod kojih se po naslovnom linku vidi da je tekst negativan po nas!
Cuj urednistvo sajta B(neki broj) ne dozvoljava komentarisanje vesti o najvecem gmazu , gadu i necoveku koji je hodao ovim prostorima pa i sire?!
Eeeeej koji je to nivo bahatosti!! Ma nemoj. Gle ''k.... mu muka''!
A mi trcimo tamo kao blesavi!!!

Vec neko vreme planiram predloziti da uvedemo kao pravilo da neko navede ne link nekog clanka nego iskopira ceo tekst i stavi u spojler ili citat da bismo izbjegli da im jos i nabijamo preglede.
S tim u vezi, ima li ko link kompletne konferencije sinoc sto je bio nas dio? Da i tu ne nabijam preglede maloumnicima sa divnim naslovima.
 

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
3.128
Reaction score
15.398
Локација
Beograd
Vec neko vreme planiram predloziti da uvedemo kao pravilo da neko navede ne link nekog clanka nego iskopira ceo tekst i stavi u spojler ili citat da bismo izbjegli da im jos i nabijamo preglede.
S tim u vezi, ima li ko link kompletne konferencije sinoc sto je bio nas dio? Da i tu ne nabijam preglede maloumnicima sa divnim naslovima.
Evo imaš ovde naš deo, negde od osmog minuta počinje.

 

Djuradj89

Grobar
Учлањен(а)
03.09.2019
Порука
228
Reaction score
1.732
Локација
Kraljevo
Причао је још прошле сезоне, кад је дошао, да је ово трогодишњи пројекат. Прошле, или претпрошле, недеље, је рекао да ће неки играчи на крају сезоне морати да оду из Партизана јер им је тржишна цена порасла, али да ће бити доведене адекватне замене и да ћемо следеће године имати такође моћан тим. Чим размишља о тиму за следећу сезону, уверен сам да Жељко остаје, минимум бар још годину дана. По интервјуима које даје, рекао бих и дуже. Стално наглашава да му је најлепше у Партизану и да се овде најбоље осећа. Нажалост, постоји и фактор председника психопате, који је у позицији да направи озбиљне проблеме и поквари планове. Тешко је планирати кад од хира такве особе зависе многе ствари.
 

Brka

Grobarčina
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
1.209
Reaction score
3.935
Локација
Uvek uz Partizan
Mi više ne treba da učestvujemo u ovom takmičenju dok se za to ne steknu regularni uslovi. Drugo treba podneti inicijativu da ovo takmičenje više ne nosi ime Radivoja Koraća jer se ovako baca ljaga na ljudsku i sportsku veličinu. S obzirom na uslove u kojima se odvija takmičenje ovo treba da se zove kup fabrike metalnih proizvoda i naravno bez našeg učešća.
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.654
Reaction score
2.759
Локација
Humska ulica
Najodvratnija i najpacovskija ciganska ekipa ikada. Na celu sa raspalim argenticima koji padaju na svaku kao da ih puskom neko gadja,onaj raspali Dobric koji se bacaka jednako kao oni,Petrusev usrano prodano govedo i raspali Nedovic koji provocira kad god stigne. Set najodvratnijih likova na svetu. Jebace ih Lesor i Ledej dobro za ono bacakanje juce
 

mrksašin

Početnik
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
139
Reaction score
609
Локација
Beograd
Najodvratnija i najpacovskija ciganska ekipa ikada. Na celu sa raspalim argenticima koji padaju na svaku kao da ih puskom neko gadja,onaj raspali Dobric koji se bacaka jednako kao oni,Petrusev usrano prodano govedo i raspali Nedovic koji provocira kad god stigne. Srt najodvratnijih likova na svetu. Jebace ih Lesor i Ledej dobro za ono bacakanje juce
I marković, koji u svojoj 46-oj godini udari sekiricu čoveku i signalizira da je igraču ispala lopta. Zgadi mi sećanje na reprezentaciju. A Nedović kao prilazi našoj klupi, kao nešto da razgovara o prekidu, a svaki koš je slavio ko gol u ligi šampiona. Da ima samopoštovanja ne bi nikad igrao za klub gde je grejao klupu sinu filipu (i to baš grejao), ali kad je to zaboravio, zaboravio je da je ovde pre prekida bio provokator, pa misli da ima moralno pravo da smiruje.
 

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.510
Reaction score
4.724
Локација
Na vještičinoj sisi
Nemojte da potcenjujete Željka. Zna on dobro gdje je došao. On je drugačiji karakter od Duleta, drugačije se bori za Partizan. Otvorena borba, kao što je Dule radio, nije njegov manir, ali ne sumnjam da on rukama i nogama kopa za Partizan.
 

BeerBrain

Početnik
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
106
Reaction score
473
Локација
Novi Beograd
Kad prođeš s Partizanom sve i svja za života pa dobiješ i osećaj kada će šta da se desi.
Kad smo u trećoj izdivljali vezano par napada i kada je Aleksa nerezonski šutnuo za tri sa 9 metara, iako smo imali tada i dalje dovoljnu prednost odlepio sam i ugasio tv jer sam znao da je to što bi na ingliškom rekli turning point i početak kraja...
Sve se slažem za navlačenje i da ona njihova sekira za 26min igre nema ni jednu ličnu, ali smo ipak i sami dozvolili da nas navuku u blato ( svoj teren ) i tu pobede.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top