Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za LE 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

jug ns

Grobar
Учлањен(а)
20.12.2007
Порука
248
Reaction score
8
Локација
U " Tašti " kod Novice
Tacno je Munjo to sto kazes,ali tih pet igraca je cekalo da sudija svira, bili uz bok ovom iz Genka, a Rnic nije imao vise sta da ceka jos je bio okrenut igracu lice u lice..., dovoljno je proslo da vidi da ovaj ne svira nista.
Mora to pre svega odlucnije da se reaguje kad je lopta u sesnaest.
 

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.224
Reaction score
1.534
Miskec@
Ti si odlican prijatelju, ja sam nocas dva puta ustajao da pisam od piva koje sam popio i oba puta onako slogiran do wc-a i nazad do kreveta sam mislio na taj jebeni start Babovica. Jutros pogledam racunar, nisam ga ni ugasio, stranicu nisam zatvorio tako da sam celu noc bio online na forumu :D

Nema sta mnogo da se prica. Ja bih stisnuo Belgijance od prvog minuta u hramu mada se po izjavi Stanojevica posle meca vidi da mi prvo poluvreme u Beogradu necemo jurisati dok cemo u slucaju da bude 0-0 u zadnjih pola sata verovatno krenuti u totalnu ofanzivu pa sta bude.

Voleo bih da mogu da sednem sa Stanojevicem, da pogledamo mec od juce i da mi kaze sta je igrao Scepovic. Pa Jovancic je bio primeceniji za 20 minuta koliko je igrao nego Scepovic za 70. U Skoplju isto, covek usao i pokazao Scepovicu kako se daje gol. Mateja potpisuj sto pre da ne gledam vise ovog nazovi igraca. Najzalije mi ovih sto dolaze iz picke materine da bi gledali Partizan, doci ce i u sredu, odvojice od usta i gledace Scepovica kako im se pisa u facu tako sto ga boli kurac da potrci. Obraz kao djon.
 

Stefan91

Početnik
Учлањен(а)
03.06.2011
Порука
188
Reaction score
79
Da je sudio neko drugi ubedjen sam da ne bi dao crveni belgijancu. Mislim da je pusto prednost zato sto je prvo sale napravio faul, a tek posle ovaj uzvraca. Glavni sudija nije ni video to, nego mu je rekao pomocnik (valjda). Sve u svemu, ja sam zadovoljan sudjenjem, KONACNO.
Kako dati gol sa jednim napadacem ?
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Ali sasvim slucajno se sve to desilo na Rankovicevoj strani...
Ne znam za vas al' meni se od njega sinoc kosa na glavi dizala :S
 

djavo

Partizanovac
Учлањен(а)
17.01.2007
Порука
771
Reaction score
25
@Joco

E nije na Rankovicevoj nego na strani Volkova
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Ма дајте људи онај дивљачки старт би морао свако да суди. Судио је оно што је морао да суди.
 

Mijatovic

Banned
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
4.890
Reaction score
248
Локација
Death Valley
Rankovic za mene inace nije ni jednu odigrao do sada tako da bi mogao da ga prihvatim u prvih 11.

Mozda nekako nekad kao zamenu za nekog igraca da bi se odmorio ali nikako na utakmicama ovog znacaja.

Covek ima 32 godine i trebao bi da bude najmirniji u zadnjoj liniji a ono je obrnuto.
On je uvek taj koji kasni, koji ne prati igraca (kao kod prvog gola).
 

Matic

Banned
Учлањен(а)
02.03.2009
Порука
2.883
Reaction score
73
Izgubilo smo zbog Savica,da dobro ste procitali Stefana Savica! Da ga nisu prodali i da je igrao u paru sa Bugarinom sa kojim bi se do sada uigrao jedan od 2 gola sigurno ne bi primili .
Ispascemo zbog jebene alavosti sektasa prema parama ,a vi ovde raspravljate o Babovicu . Ja sam izrazito zadovoljan jer sam ocekivao da primimo minimum 3 gola ,igracima i Saletu svaka cast za trud koji su prikazali igrali su u granicama svojih mogucnosti . U revansu ocekujem 1-1 ,onda pritisak na Saleta da podnese ostavku ,dovodjenje nekog potrcka tipa "PLAVI" ,rasprodaja svega sto valja na leto i tako u krug .... Ovo je vec prezvakana prica 1 000 puta ,bar vi stariji je znate .
 

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Која екипа је беше прва испод црте, испред нас?! Тотално сам заблокирао...
 

Dr.Hofmann

Guest
Još jednom da ponovim da me je neko posle utakmice sa Škendijom u Skoplju pitao dali bi bio zadovoljan rezultatom 2-1 za Genk u prvoj utakmici rekao bih da bio bi zadovoljan, to što je odnos snaga na terenu bio drugačiji to je fudbal ovakve gluposti i greške se dešavaju , neće biti nimalo lako u Beogradu, ali mislim da možemo da ih izbacimo nakon odgledanog snimka sinoć , jači smo u svakom duelu , dominantniji imamo protok lopte i kad na to sve dodamo pun JNA neće Belgijancima biti nimalo lako u Beogradu, nisu oni nikada u životu igrali pred takvim navijačima i to je naša najveća uzdanica i to može da nam donese prevagu.

Za moju braću na tribini sinoć samo reči hvale , odnesena navijačka pobeda na gostovanju, da je neko malo srećnije vreme za našu tribinu bilo bi nas po 2000 na gostovanjima ali dočekaćemo valjda i taj momenat i ona brojnost sinoć je bila odlična !

NN G012
Evo ti poredak
1)Rendžers
2)Kopenhagen
3)Bate Borisov
4)Makabi Haifa
5)Dinamo
6)Rosenborg
7)Partizan

Jedan od ovih ispred nas je već u velikim govnima a to je Rendžers koji je izduvao kući od Malmea 0-1 , takođe ni Bate Botrisov nema siguran prolaz igrao na strani 0-0.
 
Последња измена од уредника:

ARMY

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2008
Порука
3.084
Reaction score
405
Локација
Sa Covicevim panterima u Stjepana Supanca
Samo se nadam da ce nasi biti dobro naprzeni pred revans jer su isami svesni zbog cega i kako smo izgubili i da su ovi klasicni zecevi koji ce se pred Grobarima usrati kao pickice.

Za mene je pozitivan rezultat i 3-1 za Genk ,mada to nisam pisao ali bih ga prihvatio,cak i 2-0.

Ako ove ne pobedimo i ne treba dalje da idemo ,to je vec apsolvirano,pa moramo jednom pobediti ,ne mozemo se vecno remijima vaditi.


Sto se tice prica ,,sta ako primimo gol,sta ako ne budemo imali srece...."

Ako ovako budu nasi igraci razmisljali necemo proci,ali ako budu verovali da ih gazimo mozemo proci.
 

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
@ Др. Хофман

Хвала, нисам могао да се сетим Розенборга! Врло лако може да се деси и да они испадну, овај Плзен није ни мало наивна екипа...
 

Dr.Hofmann

Guest
Ma biće tu svašta, ja verujem ako uspemo da izbacimo Genk da ćemo se mi umuvati u ovih 5, neće , taj Plzen bi mogao da izbaci Rozenborga,a isto tako i Bate visi, a Dinamo, Kopenhagen, i Makabi tek treba da pokažu protiv svoji rivala danas na čemu su, ja tebikažem da dinamu neće biti nimalo lako protiv Helsinkija bez obzira što smo ih mi onako lako otresli prošle sezone u obe utakmice , imaće tu Dinamo frke samo takve nisu oni ništa posebno!
 

dovla

Grobarčina
Учлањен(а)
22.06.2008
Порука
2.409
Reaction score
142
Локација
...
Slazem se za Dinamo, ne verujem da ce tako bas lako da prodju, a ocekujem dosta iznenadjenja! Ako budemo imali dovoljno srece i ostavimo srce svi zajedno u sredu ocekujem da IDEMO DALJE i da cemo biti nosioci u play-off...
 

branislav.zr

Početnik
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
43
Reaction score
107
Локација
tamo-vamo
Nikako da uspem da se ulogujem vec dva dana. Moj negativan utisak je Rankovic. Mislim da u revansu treba da igra Aksentijevic. Takodje Scepovic veliko nista. Pozitivno Cela sredina terena (bez Nece Tomica ) i Eduardo. Cak i Babovic do iskljucenja solidan ali bih ga kaznio zbog one gluposti. Steta sto Jovancic nece igrati u revansu, nije da mislim da je neki extra igrac ali bolji od Scepovica sigurno jeste. Ja bi u revansu dao sansu Aksentijevicu i Lazaru Markovicu, a i Ninkovica bar kao izmenu treba uvesti. Scepovicu i Tomicu bih se zahvalio na svemu i daleko im lepakuca.
 

Genius

Hrabro momče
Учлањен(а)
14.11.2006
Порука
1.866
Reaction score
48
Локација
Beograd
Stanoju se obilo o glavu sto je aminovao rasprodaju ... pogotovu stopera ... Stoperi su suplji ko sir ... Da sredina nije odlicno odigrala bilo bi golova kolko oces. ...

Scepovic i Vukic Pa dokle vise? Rankovica do sad nisam pominjao .. al i on je zalutao izgleda.

Sale majstor .... Kamara dobar al svaku utakmicu izgubi par lopti pa posle juris nazad ;)

Stojke se propisno obrukao sinoc :)
 

Webb

Grobar
Учлањен(а)
01.03.2009
Порука
587
Reaction score
134
Локација
Nis
^ dal ti stvarno mislis da je stanoje aminovo prodaju Savica?
Da li verujes da se uopste pitao nesto u tome slucaju?

1- izgubili smo na glupost.
2- da nam je neko ponudio ovaj rezultat pred utakmicu prihvatili bi ga i pevali
3 - da mozemo da igramo protiv njih i da postoji realna sansa da ih dobijemo kuci
4 - da su nosioci vrlo nestabilni pred revans po rezulatitima iz prvih utakmica... i da ako prodjemo lako moze da se desi da budemo mi nosioci u poslednjem kolu.
5 - sve ovo gore navedeno treba da se pametno slozi i eto nas ponovo u eliti.
 

Genius

Hrabro momče
Учлањен(а)
14.11.2006
Порука
1.866
Reaction score
48
Локација
Beograd
Ja ne vidjeh da se pobunio negdje u novinama? Da je bar trazio da mu dovedu 2 stopera prije nego odvedu savica ... Rankovica i Rnica smo mogli dovesti i prije mjesec dana ... Kao sad nam je uprava izasla u susret i izvadila "jokere" iz rukava ...

Sale je fenomenalno postavio taktiku ... iznenadio ih sve ... Skoro svaki put ubode sa taktikom .. Al igrace nikako da ubode ... Steta sto je jovancic onako glupo dobio zuti karton tako da nam sleduje opet isti tim u revansu ... plus tomic
 
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
799
Reaction score
5
Локација
Kumanovo R.Makedonija
Setite se Fenerbahcea. Kako smo olako shvatili sudijske greske, i kako smo olako prokockali vodstvo.(U drugoj utakmici ponisten cist gol) Sve sluti na isto desavanje.
Pa nismo se valjda toliko mucili prosle sezone po njivama JSL da bi se sada predavali, pocevsi od Gazdino predavanje. :D . Ljudi mi smo u JSL nosili kuvare sa nama da nas neko ne bi zajebao da bi bili sampioni, i sad da se predajemo. Ma nemoj.
1-0 nas vodi dalje 2-1 ne resava stvar i 3-2 propast.
Mi nesmemo da primimo gol!
Stanojevicu se umalo, ali stvarno umalo nije obilo to branenje rezultata u kupu protiv cigana, sva sreca pa je onaj ciga sa 2 leve noge. To se ovde nece dogoditi. Tako da u Beogradu moramo mi da diktiramo tempo svih 90 minuta.
Nesmemo da primimo gol.
Lani je situacija bila slicna morali smo da damo gol.
IDEMO DALJE
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top