Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za Ligu Šampiona 2017/18

Статус
Затворена за писање одговора.

Sarma

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
2.021
Reaction score
170
Локација
Vienna
Da opasno skripi u odbrani, to vec znamo. Ali, nama i realizacija takodje predstavlja problem. Na naplatu dolazi losa navika iz domaceg prvenstva, stvaranje silnih sansi i nerealizacija istih. Da smo imali realizaciju sansi kakvu je imao ciganlijakos, i pored svog krsa u odbrani, mi bismo prosli dalje. A da smo sa ovakvom igrom pozadi imali npr. Ivanova i Stojkovica, verujem da bismo ove otresli samo tako.
 

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Samo da pitam gde su sada oni koji su danima pricali o sada vec cuvenom Misi i fizickoj spremi?! Pojeli smo fizicki jednu toliko kvalitetnu i renomiranu ekipu, sa gomilom tamnoputih igraca.

Koga smo mi to pojeli, pa baš zbog tog večitog stanovnika Teleoptika koji je i pritom nemač pojma, smo izgubili ovaj dvomeč. Koliko nam fali fizička sprema je vidljivo kada ovi cigani idu u kontru ili polukontru, kada pretrčavaju igrače kao da ih nema. Videćomo fizičku pripremu protiv Spartaka pa do derbija. Fizički uopšte nismo bila jaki... Ima tu još mnogo štošta..

Mada smo igrali dobro sinoć, ja sam zadovoljan!
 

engineer

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
137
Reaction score
1
Локација
U kuci preko rijeke.......
Ja želim uvijek da gledam ovakav Partizan. Meni se lično Đukićeva filozofija fudbala dopada. Nismo imali sreće što smo dobili olimpijakos za protivnika.
 

БранимиРС

Početnik
Учлањен(а)
06.06.2017
Порука
69
Reaction score
97
Protiv Olimpijakosa se samo ovako i moglo igrati. Stvorili smo im mnogo više šansi, uz malo prisebnosti mogli smo ih izbaciti na gol više.
Da smo se branili, dobili bismo golčinu kao juče. Kroz uši golmanu, ili glavom između dva štopera ili nesrećnog Jevtovića ("dobar kod prekida, ima jak šut, odličan u defanzivi" i slične gluposti..." i štopera.
Đukić je ovom taktikom napumpao samopouzdanje igračima, pridobio i pojedine nama nenaklonjene medije, neutralne gledaoce, podigao cijenu nekolicini prvotimaca.
Ono što nikako ne mogu da shvatim su tzv. korneri "na prvu". Čemu ono služi!?
Trebao je dati 15-ak minuta mladom Đoletu.
Kad popravimo kondiciju, Suma se potpuno spremi, ojačamo odbranu, biće ovo kaznena ekspedicija!
I atraktivno i efikasno. Kao u vrijeme Jovetića, Moreire, Saleta iz najboljih dana...
Ne treba zaboraviti da je Olimpijakos tim sa najvećim koeficijentom od svih protivnika. I da smo ga nadigrali u oba meča. To, naravno, ne može biti slučajno.
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Korneri na prvu, pa jednostavno nemamo igraca koji moze da uputi kvalitetan centarsut, Jankovic nekad ubode, ali i to dzabe jer su nam skakaci truba.

Stoga se ide na prvu, ako prodje prodje, to je maltene uvek sansa.
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
И одбрана од прекида тражи да се на њој поради. Ту смо слаби и за домаће потребе.
Него, не знам шта је са Марјановићем. Ако се не варам био је једно полувреме на некој припремној и онда нестао. Можда би он могао уместо Косовића и Јевтовића да асистира Евертону.
Не знам у каквој је форми, али знам да је физички јачи од Киће, паметнији од Јевтовића, има добар прекид и за шут и за центрирање, а може и да скочи.
Сад како изгледа на тренинзима то Ђукић мајбоље зна, али би у доброј форми могао бити срећан компромис између онига што као могу да понуде Јевтовић и Косовић.
Што се вриштања на Кљају тиче, погледајте мало како смо гласали у досадашњим анкетама.
То наравно не мења ништа у потреби да је за озбиљна такмичења свакако неопходан озбиљан, искусан и поуздан голман.
 

srna

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.529
Reaction score
2.622
Локација
Skopje
Sindrom "malog kluba" za velike utakmice.Koja je moja (nasa) satisfakcija sto smo kao igrali,nadigravali se sa ciganima iz pireja.Jel treba da se zadovoljim sto smo im metnuli tri komada.Ko ide dalje.Sanjam dan kad ovakve ekipe ocistimo sa terana ko sto nas oni ciste.3(tri) sanse 5(gola) kud ces bolje.Do tada,

ZIVEO PARTIZAN.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.836
Reaction score
13.452
Ona igra u ofanzivi juce, ono kombinovanje, brze noge, nadmudrivanje, preuzimanje odgovornosti za akcije, ona Jankoviceva spoljna ala Drulo, Tavambino cackanje lopte i teranje cigana da pred njim igrajui kolce, Sumino menjanje pravca koje protivnika tera na razmestanje zglobova:respect ... ono sam zeleo da vidim od Partizana. Sad definitivno mogu sigurno da kazem da mi se svidja to sto Djukic radi iako sam dosta sumnjao zbog tog nekog njegovog naizgled miroljubivog stava ali se ispostavilo da smo ne samo ofanzivni vec i agresivni, hrabrii.

I Djukic i ekipa sa njim su pokazali muda do poda. Cigani svih zemalja su ocekivali da ce horda pod vodjstvom siptara da nas pregazi sa petardom, a mogli su oni da popiju petardu.
Oni 10 suteva na gol, 4 u okvir....od toga jedan onaj Kljajicev hvatacki mix
Mi 16 na gol 7 u okvir !!
Pojeli smo ih....njih smo nadigrali ali i sami sebe pobedili i to je krajnji utisak celog ovog dvomeca.

Mafijaski bos one ciganske bande sigurno nije zalio para da podmaze sudije jer onakvo sudjenje u evropi se desava samo ako sudija zazmuri na jedno oko.
Sigurno ima cvrste veze sa albanskom mafijom cim je na klupi siptarcina.....cigani odabrali ste sestricu svaka vam cast ni mi vam bolju ne bi nasli :buhaha Govna kvazi-srpska razmontiracemo vas u derbiju.....

Pravi problem po meni je to sto ekipa nije uspela da se uigra i podigne formu pred cigane, a to i nije ni bilo za ocekivati s obzirom kad su pocele pripreme sto znaci da sledeci put treba da razmotrimo malo bolje kad da pocnemo sa pripremom.
Idealno bi bilo da izmedju prvenstva imamo samo neke mini pripreme i prethodno vrlo kratak odmor za igrace od par dana, a da u polusezoni imamo i veci odmor i glavne pripreme.

Sve u svemu Djukic radi dobar posao i kako je Kosovica izbacio i dao sansu Jevtovicu tako ocekujem da Kljajic i Cirkovic malo odmore, a da ulete Stevanovic i celavi Miletic.
Jos bi bolje bilo kad bi doveli i golmana i stopera u roku od odmah ali mi se cini da taj film necemo da gledamo.

Iliev neka se dobro zamisli...posto oni kreteni iz uprave nece sigurno. Ako i Leonarda uvaljamo za 4 miliona i ako nam ostaje svih tih 4 mi cemo zaraditi 10 miliona evra samo od transfera. Ako smo po recima debelog Frizure bili stabilni sa Milenkovicevim transferom onda bi sada mogli sebi da priustimo jos 2 ozbiljna pojacanja i u odbrambenoj liniji.
Ali znam da sanjam i da su dve opcije neuporedivo realnije od ove:
1) Da ne dodje vise niko niti da ode
2) Da dodje zamena za Leonarda i da Suma kad se spremi preuzme desetku od Tavambe.

Moramo da udjemo u LE.
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Nikola G-Unit, jel može analiza utakmice, da vidim šta je sad picka Djukic uradio? Jesi li razočaran sto smo dobro igrali ili si srećan sto smo ispali pa da pljuneš trenera?
 

Tomic11

Terroristen
Учлањен(а)
03.04.2016
Порука
5.297
Reaction score
11.895
Локација
Tu, odmah iza tebe
Nije tu trenutno, sinoc je bio u Atini da vidi dal se svi igraci vracaju zajedno kuci ili neki idu svojim autom/avionom/busom/kamionom.
 

БИЛИ

Početnik
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
150
Reaction score
32
Ovu utakmicu se bojim da ponovo gledam hladne glave. Prošlu kad sam gledao nije mi bilo dobro od onog osećaja "kako je malo falilo".

Ekipa ima filozofiju, formaciju, voljni momenat.
Samo (ili "samo") treba "povaditi" par momaka koji ne mogu da isprate ozbiljan nivo fudbala i dovesti prava pojačanja.

Ovi mogu da ostanu za domaću upotrebu.

Valjda smo zaslužili da nas žreb ne natera na neke preskupe aždaje. Svaki "normalan" protivnik može da očekuje po tri komada u obe utakmice u svojoj mreži.

Ako postoji iskrena želja u upravi, ili makar neko obećanje Đukiću kada su pregovarali, popuniće rupe i kritična mesta i možemo da se nadamo Partizanu kakav smo retko kada imali prilike da gledamo. A to će se videti u narednih par dana.

P.S.: Ne treba vređati nikoga, pa ni Kljajića. Nije top golman, ume da odbrani svašta ali kao što znamo i da primi svašta. Ali za vređanje bi morao da bude bezobrazan, da se ponaša ili totalno džukački ili totalno neodgovorno. A on ipak mislim da daje sve od sebe, koliko god to bilo.

:pfc:
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Rekli smo da će ova utakmica pokazati gde smo i šta smo. Dakle, ja sam video, a vi kako hoćete, da ovaj Partizan i te kako ima štofa. Odigrati nerešeno u Kakinijakisu, ili kako li se već zove njihov stadion, protiv tima koji je iskusniji i kvalitetniji, pred ultra giga neprijateljskom publikom... bravo svima u Partizanu.

Izgubili jesmo, ali nikada nije sramota izgubiti od boljeg. Mada, ne bih baš rekao da su bolji, ali svakako jesu iskusniji. Naplatili su svaku našu grešku. Šteta samo što Janković promaši onaj zicer pred kraj, ali ako će dati beogradskim ciganima gol na sledećem derbiju, oprostiću mu promašaj protiv pirejskih cigana.

Nikad nisam zadovoljan kad Partizan izgubi, ali svakako da sam ponosan na ponašanje naših u ovom dvomeču. Grešaka je bilo, ali da su oni bezgrešni, ne bi ni igrali kod nas. Bitno je da ginu na terenu, a to su sinoć i uradili. Ništa više od toga od njih ne tražim... pobede će same doći, budu li tako nastavili u Evropi.
 

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Уредник
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.718
Reaction score
11.097
Локација
.
Celo leto pisem i pricam kako nemamo golmana. Kad bi uveli neki anti spam robot banovao bi me na godinu dana zbog spama. I desi se da ovaj antigolman uradi to sto je uradio sinoc. I dobro, on je prvi golman i treba mu dati podrsku jer nema boljeg, sta da se radi. A ovaj da izjavu da mu je zasmetao reflektor...
 

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.798
Reaction score
1.112
Локација
Ivanjica
Gazda je lepo opservirao i ja bih to potpisao. Ostavili su dobar utisak uprkos ispadanju.
Za nas je ovo bio malo veci zalogaj u ovoj fazi takmicenja.
Da smo se sa njima namerili u play offu druga bi se pesma pevala.
 

maidros

Grobarčina
Учлањен(а)
22.12.2008
Порука
2.143
Reaction score
3.016
Janković polako izrasta u našeg najboljeg igrača.
 

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.510
Reaction score
4.724
Локација
Na vještičinoj sisi
Jankovic ima tu manu da pada i da je mek. To treba na treninzima da eliminise i bice mnogo bolji igrac.
Kljajic me podsjetio na Bilbao i zivi zid. Ponavljaju mu se strasni kiksevi. Treba ih ocekivati i u buducnosti. Najbolji lijek za to je dovesti novog golmana.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top