Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za Ligu Evrope 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
Bilo bi super da naš klub nije sns , onda bi makar ostala neka prkos u nama , imali bi za šta da se borimo i uvek pravi odgovor za cigane. Ovako kada su nam gotovo iste uprave skoro svaka priča gubi smisao .. ne može gore vreme biti po nas :(

Miletić , Ivanović i Zdjelar ? Da li njihova igra uopšte može i da se prokomentarise ? ( Sveti malom moram oprostiti pošto je dosta mlad i nije on kriv što je u 11 na ovako bitnom mecu ) .

Jbt ovaj suma je toliko los da Ivanović možda i najveće drvo ikada startuje pre njega.. sve sam bliži mišljenju da nam je onaj Slovan poslao njegovog dvojnika a da je pravi suma ostao tamo da igra pod drugim imenom.

kakva jeza i horor
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.648
Reaction score
29.090
Локација
Beograd
@GORANE, gdje je taj Dreman i zasto je u Teleoptiku tj kako igra tamo, ti gledas! Podijeli !

Doveden je proslo ljeto mlad je to znam. Kako i po kojoj prizmi je Zjelar bolji od Vakulka koji je posudjen u Ukrajinu. Da je on ovoliko igrao bio bi 3 puta bolji jer decko ima pas za razliku od Zdjelara koji nema nista.

Mi smo sada uboga sirotinja za cigane plus krecemo od nule sa igrackim kadrom. Ova sezona je gotova to ne treba imati iluzija a za sljedecu se moramo rijesiti Tosiceve i Sumine plate, Jankovic odlazi svakako i probati opet ubosti sa strancima. Nadam se bez Ilieva!
Za kraj da kazem samo da ne budemo ponizeni u derbijima. To je jedino sto jos zelim ove godine, mozda zelim previse od ovih karaktera.
Nema potrebe da pričam neke bajke o igračima Teleoptika, niti da bi par igrača odatle doneli napredak Partizanu - ne bi.
Ne sviđa mi se u kom pravcu trenutno ide Teleoptik, ali o tome ću na odgovarajućoj temi...
Ali jednostavno, na umu mi je ona Duletova da Partizan ima obavezu da ima šampionski tim, ili da stvara tim koji će biti šampionski, a šta mi radimo? Koliki nam je godišnji budžet? Ne znam, 6 miliona evra? Osam? Deset? Koliki god da je, utucamo ga za godinu dana, a zašta? Da bismo bili drugi i ispali iz Evrope, pa to može i za daleko manje pare!
Razlika između ovih fudbalera koje dovodimo iz domaće i okolnih Njiva liga je samo u tome što su oni fizički krupniji i snažniji i dajemo im veću platu nego deci iz Zemunela...
Pa u pičku materinu onda, sagradite neku teretanu tamo i dajte im da jedu više proteina, šta kao Levi Miletić je pametniji ili talentovaniji za fudbal od Bogosavca? Ili od Šehovića? Ne brate, samo je krupniji i jači.
Ivanović bolje vlada loptom od Birmančevića? Od Kokira? Malo sutra, samo je krupniji, jači. Ali u glavi praznina. Duva promaja unutra.
Mene sramota kada vidim fudbalera, napadača u dresu Partizana a da ne zna šta će sa loptom, nego kad je dobije on stane da razmisli. A ne zna ništa da smisli. On i kad pređe igrača, on stane da se seti šta da radi dalje?!
Salu Draman nije neka klasa od fudbalera, ali bar tokom jedne utakmice uspe da pošalje dva dobra i jako duga pasa, a Zdjelaru je potrebno tri utakmice da pošalje dva dobra duga pasa...i onda da se čovek zapita zašta smo ga dovodili iz Olimpijakosa i zašto ga plaćamo? Za dva dobra pasa na tri utakmice?! Pa to može svako ko iole ozbiljno trenira fudbal (pod uslovom da nije balvan)...
Zašto praviti ozbiljne ugovore sa fudbalerima koji se muče sa Sudulicom, Vranjem, Lučanima, pa poprilično i sa Zemunom i ,,proigraju,, otprilike svaku četvrtu utakmicu...i vraćaju se u Partizan kad je karijera napolju u autu...i reprezentativci su zemalja koje ne idu na SP...
Dobar, ,,mastan,, ugovor? Može, ali bato za prvo mesto toliko, Evropu ovoliko, prolaz grupe toliko, pobeda u derbiju onoliko, osvajanje Kupa toliko...pobede, nerešeni, porazi - sve može da uđe u računicu, pa kako igraš, koliko pobeđuješ/gubiš, toliko ćeš da dobiješ. Ili nećeš.
O, da, uprava ih zapravo i ne plaća, nego ,,prebijaju dugove,, ali to je već druga tema...
Ali ne može to da bude opravdanje za neznanje.
 

Aleksa

Grobar
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
761
Reaction score
687
Локација
Nis
Da li bi neko od kolega bio voljan da izracuna i predstavi statisticki podatak u koliko navrata su lb retard i zdjelar bili glavni ucesnici u kardinalnim greskama odbrane koje su za posledicu imale gol?

Nisam neki specijalac, ali moja subjektivna procena, 80%...2 osiguraca... Lb osigurac samo zato sto napred ne moze nikoga da prodje, pa ga, jebes li ga, guramo zbog te neke odbrane?
Za zdjelarovu koncentraciju nemam reci. Jevto vrati se. Ocaj.
Mogla bi da se napravi kompilacija sa zdjelarovim facama kad ukalira da je pogresio.

Nego, nije uvek lako, al je uvek lepo, zar ne, grobari?
Glava gore!
 

escobar

Wallpaper Man
Учлањен(а)
01.05.2007
Порука
421
Reaction score
33

Kad Tad

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
512
Reaction score
1.014
Ne treba očajavati.

Što neko reče da nismo bar sns klub pa bi bilo prkosa u nama, bolio bi me kurac i da igramo treću ligu.

Ja se jedino uzdam u Mirkovića da iskristališe 15-16 igrača koji mu trebaju i na koje će da se osloni. Svega ostaloga se treba otarasiti i rasteretiti budžet kako bi se na jesen stvarno počeo spremati tim za ljeto.


Prva stvar koju treba uraditi je hitna smjena sportskog direktora.

Zatim hitan remont stručnog štaba.


Igrači koji pod hitno treba da idu i koji svojim igrama uopste ne doprinose i nema izgleda da oće:

Suma,
Ožegović,
Ivanović,
Nikolić,
Miletić lb,
Zdjelar,
Smiljanić,
Vulićević,
Urošević,
Valiente,
Enake,
Tošić.

Ovoliko beskorisnih igrača ne bi izdžao ni mnogo veći budzet od naseg, a za promjenu dovoditi fizicki jake i brze igrace, dosta nam je balerina.

Jedini igrači koji imaju nesumljivi kvalitet za Partizan su Stojković, Miletić, Janković, Rikardo, igrači koji donekle imaju kvalitet za nas i “mogli bi proć”: Kosović, Pantić, Zakarić, i igrači iz naše škole koji treba vremenom da se razvijaju: Marković, Cucin, Šehović, Kokir, Djerlek.

Treba izgurati sa ovim igračima do polusezone, ako je moguće već danas se otarasiti nekoga jer je kasno za dovodjenje i pustiti Mirkovića da polako sklapa tim.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.039
Reaction score
15.452
Локација
Храм фудбала
Budim se jutros hvatam telefon, otvaram Mozzart kako bi procitao da je Iliev dao neopozivu ostavku, kad nema nista.
Glavobolja me drzi od srijede.
Pre meca nisam zelio ostaviti nikakav komentar jer sam vidio da su braca sa foruma uvjerena u pobjedu i prolaz, dok sam ja bio uvjeren da ce upravo ovaj rezultat biti.
Ni tracak optimizma nisam imao. U neka srecnija vremena vjerovao sam da mozemo dobiti i Real iz Madrida, danas je Besiktas miljama daleko od nas i mi smo bili bez bilo kakve sanse za bilo sta.
I ne treba puno razmisljati zbog cega je to tako i zasto, jasno je ovaj tim nema kvalitet, ovaj tim nema vodju, ovaj tim nema hemiju.
Sto je najgore ovo sve isto gore vazi i za JSL.
 

Arno

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
595
Reaction score
210
Локација
Dire
Ok, ne treba biti sada u dubiozi mozga i reagovati ništa više ili biti zatečen nego posle 2-3 utakmice. U suštini ja sam prijatno iznenađen i bodovnim saldom koji smo uzeli (barem da smo one litvance tamo dobili još), sve ostalo, da budemo iskreni i kada smo nekada imali i bolji tim i bolju igru dešavali smo da ne dođemo ni do ovog kola...to ne amnestira nikog, ali ta činjenica ostaje.
O timu je suvišno pričati, i pored svih mana jedini polupismeni su tu Pantić, Zakarić, Rikardo i Stojković...ostali sa izuzetkom ćelavog ni trudom ne zaslužuju da ostanu...
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Batica je sve rekao kako jeste - ovo je naša realnost.

Niisam ništa hteo da pišem pre meča, ovde je vladao optimizam više navijački nego realno ali okej i treba tako.

Usrali smo se, igrali očajno u odbrani, još gore u napadu i nema šta posebno dalje da se kaže o utakmici.

Ipak, samo jedno znam - volim Partizan još više i još jače kad je najteže i pored svih sranja u kojem smo i koje nas tek čekaju.

Borba - sve dok je makar jedan pravi Partizanovac tu a u Batu ne sumnjam ali u ostale počev od uprave, Ilieva, pojedinih igrača sa diskutabilnim i ispodprosečnim kvalitetom - ne možemo nešto mnogo. Biće jako teško dalje, sve baciti na titulu pa da se borimo i ako je ne osvojimo kao one godine (Kojić u poslednjem minutu za 2:1 u derbiju) i kad smo izgubili titulu na onakav način a borili se do kraja - ništa im neću zameriti. Kako nam Bog da.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.365
Reaction score
40.188
Локација
Žrnov
Kao odjek sinoćnje utakmice, jutros razmišljam koliko sam se ogrešila o rođeno dete. Kad vidim ko sve igra u Partizanu, ne mogu a da sebe ne mučim grižom savesti što nismo prihvatili da kao klinac ima menadžera.

Šćekić? Miletić? Pa moj klinac kao mlađi omladinac imao bolji klip, sa više fudbalskih poteza.

Nije meni ni što smo izgubili, nego što su kao pičkice izgledali na terenu.
 

Tuljo

Administrator
Уредник
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
8.348
Reaction score
6.571
Локација
Tamo gde si ti!
Evropa je za nas gotova priča što se tiče ove sezone. Naišli smo na protivnika koji je za 3 klase jači od nas. Dobro je da smo bili optimisti i verovali u Partizan, da je drugačije ne bi valjalo.

Pred nama je duga sezona. Treba u nedelnu dobiti Bačku. Pametno iskoristi pauzu u prvenstvu. Pregaziti Proleter nakon pauze i nikako pristati na odlaganje derbija.
 

crna ovca bela vrana

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2018
Порука
1.056
Reaction score
4.203
Локација
Humska 1
Kao sto sam rekao prosle sedmice posle utakmice u Beogradu: Neki ce skinuti gace vec u avionu. Sta je tu je, i pre ovog dvomeca nisam bio optimista.

Da ne bih sada ponavljao ovde sve sto je vec receno, a tice se ekipe, uprave, itd., recicu samo da od sportskog sektora ocekujem vec od danas pripremu za 22.09.2018. Pod tim smatram da se dize i dalje samopouzdanje i forma iz utakmice u utakmicu, da se reprezentativna pauza iskoristi na najbolji moguci nacin, da se cigani sto bolje analiziraju i da u pomenutom derbiju izgazimo tu buraniju Lige sampiona i konacno vratimo u trku za titulu. Njima te sedmice krece grupna faza, stize im Napoli koji mora da pobedi ako misli da bude konkurentan za prolazak i njihova pobeda se ne dovodi u pitanje. Prema tome, ako necemo moci onako istrosene koji dan kasnije da ih k***** na nasem stadionu, onda i nismo za bolje.

Tako da cemo po meni do kraja septembra vec znati u kojem smeru ova sezona ide... Ekipu treba SADA podrzati maksimalno i dati im do znanja, sta se od nje trazi i da ne postoji druga opcija.

Ne znam za vas, al meni je ova 2018 za sportske strane jedna od gorih godina...
 

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.812
Reaction score
1.081
Ovo što pominje kolega u vezi odlaganja derbija...bas sam juce razmišljao kada su cigani ušli u lš da će odlaganje derbija biti oberučke prihvaćeno od strane naše uprave. Ipak čitam šta pišu neki na društvenim mrežama, Vuletić, Cujić... Ne možeš da zamaskiraš grobarstvo... Pa se eto i dalje nadam da derbi neće biti odložen... Jer, ako bude, onda klub da ćuti i da trpi sve što mu rade.
Znači prvi zadatak Bate od danas je razbiti cigane.
 

Leo42

Početnik
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
151
Reaction score
444
Локација
Niš
Ali sta Nikolic i Ivanovic rade ono je smesno... Ivanovic jadan bezi od lopte usrao se kao u rat da ide, a Nikolic je fenomen. Pa gde u svetu postoji da igrac od 190 cm igra laznu devetku!?
 

opozicija

Početnik
Учлањен(а)
02.06.2018
Порука
25
Reaction score
65
Локација
Crna Gora
Nije korektno, ni ljudski prema Bati staviti mu imperativ nekakvo razbijanje cigana i osvajanje titule. Zaista ne vidim na kojoj poziciji imamo boljeg igraca, ne pamti se ovolika razlika u kvalitetu naseg i njihovog tima. Sa ovom upravom i ciganima na Jugu Partizan nema buducnost, nema Batica tu nikakvu bitnu ulogu, on sam ne moze nista, dok su tu Vazura, Iliev, Vuletic, debil Pantic.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top