Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za Ligu Evrope 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

ZBR PFK

Početnik
Учлањен(а)
06.08.2018
Порука
173
Reaction score
146
Локација
Beograd
Koje osveženje za usi i oci: -D posle djukica i strajnica (rts) Mirković bata i SK nije moglo bolje
 

Kad Tad

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
512
Reaction score
1.014
Bravo!

Posebno me raduje izjava da je pogrešno braniti se kod 2-0

Vidji vidji, zna i Mirković evropu da igra, a čak nije zadovoljan i ima da zamjeri igračima ponešto.

Kakvi bi sad bili da je ovo uradjeno na vrijeme...
 

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.393
Reaction score
4.584
Локација
Zemun
CG Mesi , objasnio. Ricardo , objasnio. Batica , bice jos bolji.
Kolege koje su me pljuvale kad sam pozeleo dobrodoslicu Zakaricu "Neka sami pojedu govna koja su izasrali"
Toliko od mene:pfc:
 

Slavensky

Početnik
Учлањен(а)
09.07.2014
Порука
84
Reaction score
100
Brzinski upis, pošto sam završio posao i idem kući....

Čitam komentare, uglavnom zadovoljni, ali se zamera tom i tom igraču ili neki potez je nejasan, pozicija, mesto u timu...
Neki su nezadovoljni što smo primili taj gol....

Pa eto 1:2 se završi, a nije baš moralo .... :rolleyes:....

Ljudi, do pre par dana, a da ne pominjem prošlu nedelju... ti Danci su bili (po komentarima) izuzetan tim koji je izbacio Švedjane i koji će nas preslišati samo tako :biggrin::biggrin::biggrin:... ( Doduše ima revanš, a da su slabi - nisu baš ... no to je za drugi post)

Dakle, UŽIVAJTE, večeras, sutra.... Živi smo, dišemo.... a jedva nam je nos bio virio iznad vode....

A dal ćemo zaplivati i prodisati punim plućima... ostaje da se vidi... ali..

od večeras se, imamo čemu nadati.....

Smrt fašizmu, živeo PARTIZAN

:partizan-fan::partizan-fan::partizan-fan:
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.230
Reaction score
17.915
Локација
Kej Republika
Bitna pobeda. Nadam se nekom nizu pobeda da se ekipa skupi koliko je moguće. Čestitke Batici i momcima.
Propusta u igri ima dosta ali je pomak vidljiv. Teramo dalje!
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.391
Reaction score
2.083
Cestitke momcima na pobedu I treneru na uspesan debi, sa jos jedno ili dve pojacanja bice to jos bolje. Svaka pobeda nad stranim ekipama I to u goste vredi duplo.
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.273
Reaction score
15.126
Локација
U pizdi materini
Prvo cestitka Batici na pobedi ! Lepo je kada neko debituje pobedom i to jos u gostima na evropskoj utakmici.Prvo pozitivan utisak Valiente, primer kako igra skolovan igrac, nije klasa za Jevropske timove ali ovde igra na znanje.Drugo ja ne znam kako Miletica beka nije sramota da izadje na teren ja ne bih mogao iskreno. Ako mu ne dovedu zamenu neka se nose vise u pm Sehovic je dete tek punoletan on treba da bude prva rezerva neko iskusan mora da se dovede ili nam dzaba sve. Sredina losa danas strasno Danci nam prilazili sesnaestercu kako su hteli brdo otvorenih suteva.Raduju golovi Rikarda i Zakarica ali mora jos pojacanja ako hocemo nesto vise od jalovog mucenja po JSL . Mada to svi znaju samo se u upravi prave mutavi jbg mozda im nije u interesu.
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.559
Reaction score
3.325
Aj nesto lepo i da se desi u pm...

Partizan, klub koji dvadeset godina igra bez levog beka, jbt.

Bata promrdao, danci kao igraci malog fudbala, bravo za nekoliko nasih momaka, ali velika vecina je izgleda vec dostigla svoj fudbalski zenit i njihova limitiranost smrdi i iz dalekog severa.

Nadam se da Pogatetz i druzina iz Linca imaju snage za neku frljoku i prolaz, jer zbog Bate (i svih nas) ne bi bilo fino da nam jos od avgusta glavni cilj sezone bude kup.

Teraj dalje... Trnavo
 

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
Ja sam vam lepo pricao da su ovi nepoznati Danci za koje niko nikada nije cuo, jedna bezveze ekipa i da cemo ih i ovakvi pregaziti kao plitak potok, ali neki su mislili drugacije. Opsti utisak je da smo za tri klase bolji tim. Nesto poput onoga kad igramo sa Vozdovcem. Otrpilike je takav i ambijent... Vestacki teren, nema nekog pritiska, lep stadion, Danci guraju neku svoju pitomu pricu, pa ako prodje, ok. Naravno, protiv nas nisu imali nikakve sanse.

Nacin na koji se Ivica raduje svakom dobrom potezu Rikarda i Zakarica je nestvaran. Cenim da se ne bi vise radovao rodjenoj deci... Utisak o Bati je da jos nije ni sam svestan sta ga je sve snaslo, ali ponasanje i izjave bez ikakve pretenzije, skromno i odmereno. Ovo je samo pocetak, tek cemo da gazimo. Mark my words!
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.404
Reaction score
11.726
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
@ Oplenac

Promeni avatar. Sad je Partizanovac trener, nije u redu.

@ mrzim_sve

Javi mi kad slećeš na Ataturk. Obavezno.

@ svi ostali članovi

Kakav je Batica?
 

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
Daleko je ovo od neke ozbiljne i konstante igre, duvalo je izmedju odbrane i veznog reda samo tako, svaki njihov ulaz u nasih 25-30m se zavrsavao centarsutem, sutem ili proigravanjem, jako los blok defanzivnih veznih, neka iskusnija ekipa bi to mnogo bolje kaznila od njih.

Ali dovoljno je pogledati samo onu kontru Danaca i kako Kosovic trci sprint sa protivnicke polovine i stize pred 16m da udje u duel, dok igraca na drugoj pokriva Pantic - i ja sam zadovoljan u potpunosti, o tako necemu se moglo sanjati do veceras!

Nadam se da ce Bata uspeti da izboksuje neka pojacanja do kraja prelaznog roka, moramo dovesti jos jednog ozbiljnog spica, spakovati ove iz Spartaka i #51 u paketu, i videti sta za poziciju DMC, da li je Lola u stanju to da pokrije ili ne, posto Zdjelar po meni nista nije pokazao na toj poziciji...
Zakaric veceras ostavio bas pozitivan utisak, videlo se da je napaljen maksimalno, trcao na obe strane, u napadu uvek gledao napred.
Videcemo kako ce se Suma sad snaci pod Batinim rezimom, ili ce puci nacisto i biti suspendovan ili ce procvetati, treceg nema :D
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.297
Reaction score
3.860
Локација
Kobasicarija "Venac".
zakaric imao sjajan debi. vidi se da zna fudbala. vreme ce pokazati moze li nam doneti kontinuitet, sto je najvaznija stavka da bi bio DOBAR igrac u klubu kao je partisan.
pohvalicu I jankovica. mogao bi eksplodirati pod batinim vodjstvom.
moze li novi trener trgnuti pantica iz letargije? pravi daca nam je preko potreban.
 

GrobarPFC

DeFaktoUmjetnik
Уредник
Учлањен(а)
06.05.2007
Порука
4.777
Reaction score
1.168
Локација
Iran
Sta reci a ne ponoviti nesto sto je vec napisano.

Nemam veliku euforiju da je sad to to, i da cemo redom sve da gazimo. Jako to zelim, ali znam da ovde treba dosta dosta rada. Danas se podigao i bio skroz korektan (iako uz nekoliko opet nepotrebnih poteza), ali odigrao jednu solidnu sedmicu Jankovic aka Jankec... Njega treba da dovedemo do ocene 9 pa da razbija, a mislim da Bata to moze, jer je sa njim dosta radio i u repki Crne Gore.

Valijentea da ne spominjemo, pa covjek je bio kapiten u timu u kom je igrao jedan Mesi. Normalno, karijera mu nije kao njegova, ali to je igrac koji jednostavno ima znanje... Svaka cast za dovodjenje njega u tim.

Ono sto bih zamerio novom treneru, al eto nije toliko problem posto mu je prva utakmica je totalno rasulo sto se tice izmena, i po meni jako nelogicne izmene je pravio, da ne kazem da je jedna od tih izmena sa Lolom bas napravila i tu situaciju da smo primili gol. Ne, ne krivim Smiljanica (mada iskreno mogao je mnogo bolje a ne da se samo odbije od danca), al eto..

Izmene - po meni promaseno (znam da nema bas izbora, al greska).

Mislio sam da ce pogresiti sa Zakaricem sto mu daje sansu i tu sam priznajem pojeo govno, ali ja ne vidim bas ono sto on vidi na terenu. Greska je bila takodje sa Kosovicem. U redu je da se on ubacuje da igra u nasoj ligi i podize kvalitet, ali covjek je rasulo danas bio. Kad se spoji sa Zdjelarom (ne znam koji je i njemu u zadnje vrijeme), onda izgleda kao da nemamo vezni red. Mnogi se od vas istresaju po Panticu malom, al on je dosta danas rupa zatvorio i pomogao da se ne vidi bas ovaj losi vezni red, da ne kazem da je Valijente isto pomogao.

Danasnje razocarenje imam kod sledeca tri igraca (Miletic s kosom, Kosovic i Markovic). Miletica ne zbog greske pri primljenom golu, vec zato sto je ispadao i pre toga vise puta pa mi je srce na trenutak stajalo. Kosovica sto jednostavno nema kontinuitet, ni pas, a ni kvalitet trenutno da igra velike utakmice.. Treba da se vrati malo u nasu ligu i potrudi da podigne kvalitet kakav je pokazivao pre povrede... i na kraju Markovic... Majko moja ko daje 8 miliona za njega, dajte ga odmah... Ne samo danas, vec inace u zadnjih 3-4 utakmice on nikakav kvalitet nije pokazao veliki a kiksirao je na svakoj utakmici. Danas nas to nije kostalo golova, al bojim se...da nije bilo Valijentea... crno i naopako..


Evo samo da ne mracim non stop, jako sam sretan i zadovoljan sa pobjedom i konacno smo nekoga odvalili u gostima u evropi. Svaka cast i treba dosta rada, hocemo da vidimo jos bolji, jos brzi, jos jebitacniji Partizan.


ŠAMPIONI!!!!
 

najgori

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
1.930
Reaction score
7.301
Локација
Banja Luka
Bice ovo dobro. Ali ljudi, koliko je neinteligentan levi miletic to je strasno. Pogledajte samo kako se in okrece oko svoje ose kod gola. Ono je kriminal
 

maidros

Grobarčina
Учлањен(а)
22.12.2008
Порука
2.143
Reaction score
3.016
Zakarić je reakcijom kod gola pokazao da zna fudbala.

Bravo momci!
 

Nole84

Grobar
Учлањен(а)
23.09.2007
Порука
204
Reaction score
731
Momci svaka čast!!! Pokazali ste volju, želju i rezultat je došao. Sada je samo bitno nastaviti progres u kontinuitetu i ne dozvoliti da reči hvale nakon ove utakmice utiču na igrače negativno a to je Baticin posao.
Janković poslednje dve utakmice pokazuje ogroman napredak i trenutno je jedini igrač koji može da napravi višak i da pretrči nekog. Treba ga podržati i usmeravati ka jednostavnijoj igri sa manje dodira što morate priznati i ne ovisi u potpunosti od njega. Ne možeš dodati loptu ako nemaš kome, a bilo je situacija kada su ostali bili jako statični.
Zakarić ni tamo ni ovamo, plusevi su što je stalno u završnici i ide u prostor za šta je i nagrađen loptom koja budimo realni nije bila namenjena njemu. Ali nije kome je namenjeno već kome je suđeno :). Minusi mekan duel i pokušaji driblinga koji su rezultirali sa par izgubljenih lopti u manevru no ne zaboravimo da dečko nije imao čestit trening sa saigračima.
Vredni pomena su još Valijente o čijoj igri ne treba trošiti reči, bravo dečko. I Rikardo kog treba okrenuti ka golu i davati lopte u prostor.....
Znam da zvuči optimistično ali ja vidim dosta pozitivnih promena, na terenu se stoji drugačije što je imalo i negativne posledice jer smo u odbrani često bili pogubljeni i daleko od igrača. Ono što raduje takođe je što je Mirković celu utakmicu vikao pomeri, priđi, izađi, bliže, leđa, okreni, brže,..... ni jednom čuveno opa opa. U napadu se nismo sudarali i gledali po 2-3 igrača na istoj poziciji.....
Ima ovde dosta nedostataka i loših stvari za pomenuti ali nakon horor perioda i onakve igre kakvu smo imali bilo bi sramota reći išta loše. Zalaganje je tu, pomak se vidi ostaje samo da verujemo da će tako nastaviti i damo podršku. :napred-partizan::partizan-fan:
 

H.U.D.

Grobarčina
Учлањен(а)
05.06.2012
Порука
1.789
Reaction score
2.533
Локација
CyberSpace
PARTIZANE, BRAVO, BRAVO! :clap
za treće BRAVO mora bolje, al' biće i to.. :whistling:

da ne ponavljam što su ostali rekli o igri, samo jedan moj utisak utakmice: Enake na desnom krilu (wingback-u)! :o-o:
sad nije uspelo, nije baš da su mu slali lopte ovi naši iz sredine, ali je zanimljiva ideja.. kao i ubuduće Valijente na zadnjem veznom ... al' da ne preterujemo sad :geek:
Batice/Gordane :thumbsup:
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top