Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za Ligu Evrope 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

fkloznica

Grobarčina
Учлањен(а)
18.04.2008
Порука
5.738
Reaction score
2.094
Локација
sektor - M
Ilievu govno jedno narkomansko , jebo te gazda av po sred čmara , odlazi iz našeg kluba. Toliko si nas ukanalisao da nećemo videti titulu narednih 5,6 godina a samim tim toliko ni Evropu.. smradu nesposobni. Ako ne odeš sada onda svoju mesečnu platu daj u humanitarne svrhe , pacovu prljavi.

Pola ove ekipe nije ni za Javor , Ivanović ? ? ? Videli jebanog Pepea i odmah skinuli gaće .. osećaj kao da gledam Sparta Prag - Subotica , na to su nas sveli ciganski sns smradovi.

Bešiktaš jeste 3 klase jači od nas, ali problem je što mi sledeće godine nećemo moći da prođemo ni olimpiju npr
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.287
Reaction score
8.055
Локација
Космос

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.325
Reaction score
2.946
Локација
Kragujevac
Mora sada puna podrska,najmanje su krivi igraci, kada pogledas face u upravi vidis prave one lopove sibicare koji jasu sve sto mogu sada im je Partizan dopao saka nazalost.

Da krenemo sa serijom pobeda u Jsl i da cekamo taj derbi 22-og, to ce nam biti mec sezone ove godine gde sve moze da se preokrene.

Ovo veceras sta da se komentarise 2 gola iz prekida , nedopustivo za bilo koji rang fudbala.
 

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.412
Reaction score
4.585
Najveći problem je što mi po prvi put nakon više od deset godina nemamo ni jednog jedinog igrača koji pravi razliku, kod koga je lopta sigurna, nekoga poput Ilića, Lea ili Evertona... ove sezone ga nećemo ni imati jer para od Evrope nema, a ni od prodaje igrača jer ih niko neće...
Takođe, valjda je to već svima jasno, dok je ova stranka na vlasti, svi naši klubovi će iči ka gašenju, neki brže, neki sporije... sad, videćemo ko će prvi popustiti, klubovi Sportskog Društva Partizan ili psihopate na čelu države.
 

Rikardo Gomes

Početnik
Учлањен(а)
21.07.2018
Порука
15
Reaction score
39
Локација
Gelsenkirchen
Molim da ne pljujemo sta god da je bilo nista ne mozemo da promenimo, jako je tesko svima nama ali sada trebamo jos jace da podrzimo nas partizan, nadao sam se i nadali smo se da mozemo da prodjemo besiktas ali realno vidi se da su miljama ispred nas po mnogo cemu.
Jedina pozitivna stvar je mirkovic, sada mogu da kazes da ima celu godinu da priprema u miru napad na ligu sampiona sledece godine i verujem da ce tako biti. :pfc:
 

maidros

Grobarčina
Учлањен(а)
22.12.2008
Порука
2.143
Reaction score
3.016
Slazem se i ne govorim da ga treba smeniti, ali je lose vodio utakmicu.
Jebo ga Ivanovic.
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
МУКА, МУКА, МУКА!
Тако могу описати вечерашњу утакмицу.
Ивице шта је ово?
Да се бре ми више не лажемо, пола тима нам није ни за супер лигу, а камоли за нешто озбиљније.
Еј бре људи моји дал мене неко зајебава овде. Па реците ми шта је вечерас урадио Ивановић, леви бек Милетић, Николић, Сума? Све саме бомбе од појачања! Овај Ивановић као ован обичан трчкара по терену, његови играчи дају голове као на тренингу. Ја не знам да ли је леви бек Милетић уопште жив или је неки клон. Једноставно толико ми делује погубљено да се ја плашим да ли је тај дечко уопште жив.
Не може нико да ми каже да нико не види колико је он лош. И он и Ивановић и Сума и остали полутанци. Шта ми радимо, шта ти Ивице радиш? Па јел види неко да се срозавамо из године у годину да је то необјашњиво шта се дешава!
Разумем ја, Бешикташ је јак, али нису ванземаљци, па да ми сем стативе не можемо шансу да направимо. Ајде и то, али ми не можемо два паса да саставимо, па то је срамота!
Подршка Бати, од срца, али људи моји, па ни Мурињо са оваквим играчима не може да направи не знам шта.
 

ZBR PFK

Početnik
Учлањен(а)
06.08.2018
Порука
173
Reaction score
146
Локација
Beograd
Ovakve stvari bude u meni još vecu GROBARSTINU (verovatno je to ta bezuslovna ljubav).ili će da bude ozbiljnih promena odmah sada posle utakmice ili smo u totalnom sranju.Ivice Odlazi!!!!:navijac
 

Golub_Grobar

Grobar
Учлањен(а)
23.07.2008
Порука
283
Reaction score
241
Pored ovako napredne uprave i logicno je da igramo ovako nazadno. Nema tu ni kvaliteta, ni volje, ni zelje ni talenta ni bilo drugoga.
Spartakove akvizicije su Partizan dovele upravo na taj nivo Spartak iz Humske 1.

Bati cu opasno poceti da zamjeram na tome sto suti i ne trazi od uprave da se dovedu igraci koji su dostojni svetog dresa.

Dobra stvar je sto ce ova uprava vjerovatno otici na kraju sezone. Unakazili su nas dovoljno da se ne mozemo oporaviti do 2025. Isto tako su izmuzli sto je se izmusti moglo.

Ivanovicu mrs u Spartak!

A koja je to uprava bila dobra?
 

Aleksa

Grobar
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
761
Reaction score
687
Локација
Nis
Onaj ko ubaci miletica na jos jednoj utakmici da bude levi bek visedecenijske institucije zvane PARTIZAN, je kriminalac! AKO GA NEKO GURA, BATO PUSTI REC. Batu cenim ali ovaj decko je KRIMINALAC. KRIMINALAC!!!!!!!!!

Bati sva podrska od mene, ali cekajte bre ljudi? Ovaj scekic jeste drvo, ali covek odradi dobro 5 od 10 zadataka, a ovaj odvratni kriminalac raspali odradi 0 od 10. Jebote ubaci bre PETLICE??? KO SE SPRDA VISE SA NAMA?
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.717
Reaction score
54.963
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Mi smo ispali u austriji kad je besiktas dao u 90tom. Tad sam se više iznervirao nego večeras
Ispali smo jer nismo isli na ekipu koja je bila egal sa ekipom koja nas je pocistila?

Mozemo do sutra o svima, ali nema tu mnogo pametovanja, nas talentovani Pantic ne ume loptu u prostor da da, jedan od najboljih igraca u poslednjim godinama Stojkovic, ne kontrolise 16 uopste, svaka visoka lopta je pola gola, najbolji veznjak nam je igrac iz Zeljeznicara, napadac nam je potpuno odsecen. Jankovic nam je najbolji igrac. A da ne pominjemo one poput levog Miletica koji su stvarno losi.
Sistematski rad, tj unistavanje.
Batu ne bih mnogo spominjao, neozbiljno je pricati ista bez nekih priprema. Jedino sto na osnovu predjasnjeg saradjivanja previse veruje nekim igracima koji to nicim ne zasluzuju.
Ako nista bar da se otera Ivica, bice psiholoski lakse, da bar ne znam kakav je debil sd.
 

opozicija

Početnik
Учлањен(а)
02.06.2018
Порука
25
Reaction score
65
Локација
Crna Gora
Партизан сада има тренера!
Само што га нема довољно дуго.
Treneru ne bi smio da igra Miletic LB, kom je menadzer vodja juzne tribine. Trener mora da stavi svoj pecat sa svojim igracima, odnosno da trazi da mu dovedu kvalitet. Batici podrska u svakom slucaju. Niko od njega nije ni trazio ni ocekivao da izbaci Turke, ali ovo veceras nije odmaklo od Plzena.
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.925
Reaction score
1.980
Локација
Kikinda
Besiktas istrcao da odradi utakmicu,sa pola gasa su nas demolirali. Odbrana je komicna :) Kod drugog gola jadni ne znaju sta ih je snaslo,nisu mogli ni pogledom da isprade akciju...........
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
- Da je turcima danas trebalo 6 dali bi 7.
- Iskreno i daleko smo dogurali jer je Ivica sjebao i unistio 2 ljetna prelazna roka. To je puno i za Real a ne za Partizan.
- Napisao sam prije 2 dana da je Zdjelar-Scekic pas-bez. Bilo je gore od toga.
- Za Ivanovica sam tvrdio da je uzasan i JSL klasicni igrac. Nije on ni za Teleoptik. Da ne uvrijedim igrace tamo.
- Stavili su na Pantica dvojicu i to je bio kraj utakmice iako ni od njega nema previse koristi. Nemamo nikoga ali nikoga na sredini da igra.
- Zao mi je danas bilo Ricarda s kim dijelu dres, zao mi je i Zakarica a i Valijentea.
- Prvi gol Stojkovicev, cak i komicno kako je ruke ispruzio da je lagano uhvati.
- FK Partizan igracki krece od nule no ono sto zabrinjava da je npr. Scekic Batina zelja..moglo bi biti mucnih naredne 3-4 godine.
- Bez imalo sarkazma mislim da bi Biljana Obradovic odradila sjajan prelazni rok samo da joj daju taj posao.
- Nebojsa Kosovic je Maradona licno u ovom timu Partizana. Njegova igra makar posalje 5-6 lopti naprijed bez njega - velika nula.
- Kazem opet da smo igracni na nultoj tacki i bice veoma duga sezona, moguce i sledeca.
- Uprava napolje a Ivici strik oko vrata.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top