Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za Ligu Evrope 2020/2021

Статус
Затворена за писање одговора.

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Prošle godine protiv Az u gostima su me udarile takve emocije kod naših vodećih golova, one iskrene , kakve nisam osetio godinama unazad što se Partizana tiče. Osećao sam se najponosnijim na svetu. Neka tako bude i ovaj put, samo da se utakmica završi sa srećnijim ishodom, pa da se radujem i napijem ko čovek! :D
Ne podsećaj. Imam traume. Sedim u pivnici N u Nišu i gledam. 88min, ide mi se u WC, iako sam sujeveran, ustanem i odem i pomislim ajde nemoj sad. Silazim dole, gledam u ekran, Stojković se koprca. Na sve to dodaj kuma koga sam molio da ne piše ništa na grupi pa se zaleteo da slavi nakon crvenog kartona. Ako sam ikada pomislio da bi voleo da ubijem sebe i njega to je to veče. Od tada strogo vodim računa kako se ponašam. 33 godine, Artmedia, Augsburg, Apoel, AZ, a u pičku materinu više.

Ovo je Šarloa. Ne sećam se više susreta sa ekipama na Š. Računam da će najebati ko Širak. Idemo dalje!

@Oplenac
Ne maleriši. Imaće ozbiljno levo krilo na kičmi.
 

Nbg88nbg

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
595
Reaction score
839
Локација
Beograd
Nisu belgijanci nista jaci od malatije pa smo ih tukli
 

Ostoja_PFC_

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.841
Reaction score
192
Локација
Dole ispod
Pa realno gledamo nasa igra je losa,ne nadam se nicemu protiv belgijanaca. Nisam ih nikad gledao kao neki strucnjaci ovde ali znam kako mi igramo trenutno. Isto takl vidim da su prvi u belgiji a neko i rece da nisu izgubili kuci godinu dana,mislim da je to dovoljno za respekt. Da igramo kuci i da ima publika nadao bih se necemu a ovako ce biti teeskool.
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.287
Reaction score
8.055
Локација
Космос
Nisu belgijanci nista jaci od malatije pa smo ih tukli
Malatiji smo bili prva utakmica u sezoni, plus su oni prošle sezone završili kao 16. u Turskoj ligi, zona ispadanja da nije sezona zbog korone prekinuta (ovako kod njih, kao i kod nas, nije bilo ispadanja iz lige), a ovi su već dobili 6-7 u Belgijskoj ligi i trenutno ubedljivo drže prvo mesto.

Očekujem baš tešku utakmicu.
 

BaX

Grobarčina
Учлањен(а)
01.11.2019
Порука
1.210
Reaction score
7.026
Локација
i Ruma je CRNO - BELI grad!
Što se tiče nepobedivosti belgijanaca kod kuće, baš volim što je takva situacija.
Da mi njih pošteno oderemo, pa nek prave novi niz posle.
 
  • Like
Reactions: Dzo

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Mi ako se bojimo ekipe koja nema nikakvog evropskog iskustva i koja je do rezultatskog buma došla ove sezone, daj da ni ne igramo ove kvalifikacije. To jajarenje u Srba i kalkulisanje, dajte nam protivnike sa Farskih Ostrva, Malte, Kipra, San Marina i Gibraltara ako je moguće u sva 4 pretkola, mada i tada bismo nešto izmislili.

Poštovanje za njih i rezultate koje su ostvarili u belgijskom šampionatu, nisu izgubili godinu dana na domaćem terenu što izaziva još veće poštovanje. Blagi su favoriti zbog igranja na domaćem terenu i zbog te njihove nepobedivosti kući al to ne znači da treba unapred da skidamo gaće i da se ne pošibamo muški, pa kom opanci kom obojci. Ako ih ne prođemo, ni ne zaslužujemo grupnu fazu, čestitati im i teraj dalje domaće blato. Imamo dakle negativnu tradiciju da nismo dobili nikad belgijske klubove tokom istorije u 7 duela i imamo to da su oni kući nepobedivi već godinu dana, dakle tradicija je tu da se ruši.

Poruka za Miljkona ako čita forum, daj taj autogol ili napravi penal jer očigledno to više Grobarija želi od toga da centriraš za gol ili još gore da ga daš. To se priželjkuje.
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
To niko nije napisao.
Samo je izražen strah da se to ne desi.
Ali postoje želje da se najbolji igrači iskoprcaju iz Partizana dok može da se uzme neki dinar.
Može i Natko isto i on je debeo i hoće kapitensku traku.
Što rizikovati da odemo u EL i poraste cena ?
Bolje sad da se udari iz svih sila ...daj Bilju,daj Nadja,Profu,svi novinari ove zemlje ujedinite se...
Jebeš nemir ...Šta? Da li neko sme da se usudi da kaže da Partizan neće da iskoristi pare u igrački kadar. Kad se to desilo u Partizanu?
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top