Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Letnji prelazni rok 2009/10

Статус
Затворена за писање одговора.

Marragun

Početnik
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1
Reaction score
0
Локација
Niksic, Montenegro
Kako tek izgleda ovaj poslednji sto mu pise da je 1986 ;) strasno... Nemam pojma, ok su Afrikanci, mada treba biti posebno oprezan sa njima, pogotovo ove preporuke raznih trenera, kao dobar je, ovo-ono. Pa dobar jeste vjerovatno za njihovu ligu, a da li i za pohod na LS? Prisjetimo se nedavnog primjera nase komsinice (svidja mi se sto su svi losi primjeri vezani za njih) i njihovog Misdongarda koji je bio najbolji strijelac kamerunske lige... Covjek ne zna da ustopuje loptu...
 

Grobar_vu

Grobar
Учлањен(а)
28.08.2007
Порука
389
Reaction score
1
Локација
Vukovar CRNO-BELI GRAD
Momci šta ste razvukli 2 strane o pojačanjima i afrikancima...čekajte nešto konkretno, popizdit će ovi iz višeg sloja( :D ) pa će nam zaključati temu...

Zna Tomić šta radi...sačekajte više informacija a ne samo nagađanja. pozdrav!
 

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.530
Reaction score
3.694
Локација
Beograd
ova tema je mnoooogo normalnija od teme vezane za basket , tako da nema sta da se ljute
 

Cerberus

Grobarčina
Учлањен(а)
29.11.2008
Порука
1.027
Reaction score
56
Eno na zvanicnom sajtu danasnji brifing Tomica sa novinarima. Mnogo pitanja, mnogo odgovora. Ako ne ocekujete da cete cuti imena buducih pojacanja, sto necete cuti ni u Real Madridu, onda ce brifing goditi svima, ima sta da se cuje.
 

zorz

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2008
Порука
2.234
Reaction score
38
Mene jedna stvar brine a to je da dolaskom Krstajica gubimo na brzini nase odbrane.Gledao sam Gavrancica covek je odigrao fenomenalno i vidi se da zna ali mu fali brzina.To resava dobrim postavljanjem ali desava mu se da ode u prazno i kada mu igrac pobegne nema teorije da ga stigne.Slozicete se da ni Djole ne puca od brzine kao ni Krstajic pre svega zbog 35.god.Posle odslusanog brifinga Ivana Tomica poprilicno sam siguran u dolazak Krstajica.Dobijamo na iskustvu i skoku sa njim ali gubimo na brzini...cini mi se da na mestu zadnjeg veznog nedostaje onda jedna velika radilica koja ce da kvari igru protivnika
 

Vojin91

Grobarčina
Учлањен(а)
18.10.2008
Порука
1.094
Reaction score
0
Joj ovi novinari zvali Tomica a nisu ni spremili neka pitanja,pa razmisljaju 5min sta da pitaju.
Tomic je pravi covek na pravom mestu.
Dao nam je dosta odgovora na pitanja:
1)Krstajic dolazi sigurno
2)Niko od bivsih igraca se nevraca sem Krstajica
3)Pojacanja ce da budu uglavnom visoka
4)Afrikanci nedolaze
5)Stranci mozda dodju ako propadne ovo sa nasim igracima sto su zamislili
6)Sikimic,Brnovic,Brankovic odlaze...
 

Zuull_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
29.12.2007
Порука
1.026
Reaction score
5.832
Локација
Court seats
Ovu informaciju za Afrikance i uopste strance uzmi sa velikom rezervom... Zna Tomic sta radi, samo malo manje euforije i sve ce biti OK... :wink:
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
www.partizan.rs

Rano je za imena

01.06.2009. - 18:08

380.jpg
U subotu je završeno takmičenje u Jelen Super ligi Srbije za sezonu 2008/09, par dana ranije i u Lav kupu Srbije, a kao što je svima poznato - Partizan je osvojio duplu krunu. Dan - dva u klubu se slavilo i već od danas, krenulo se sa poslovima koji podrazumevaju pripremanje takmičarskog pogona za narednu sezonu.

Proteklih godinu dana sva pažnja medija bila je usmerena na takmičarski pogon crno-belih i na njihove nastupe i rezultate, a od danas pažnja se polako usmerava ka sportskom direktoru Ivanu Tomiću, koji kao prvi operativac zadužen za pojačanja, ima složen zadatak da u najkraćem mogućem roku „složi“ tim koji će nastupati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a i za sezonu koja predstoji crno-belima.

Posao nimalo lak, posebno, ako se uzme u obzir da crno-beli već 15. juna počinju pripreme za novu sezonu, a 10-ak igrača će boraviti po raznim nacionalnim selekcijama. Da bi se tim dobro pripremio i uigrao za ono što ga vrlo brzo očekuje, potrebno je delovati munjevito i do početka prelaznog roka i priprema (15. juna), popuniti tim u skladu sa onim što je potrebno da bi crno-beli bili respektabilan protivnik svim rivalima, kako u Evropi, tako i u domaćim takmičenjima.

Kao i uvek, sportski direktor Tomić je na molbu poslenika „sedme sile“, spremno izašao na „crtu“ i odgovorio na sva pitanja, koja su aktuelna u ovom trenutku. Tako će biti i narednih dana, posebno kada budu počeli da se ostvaruju transferi, koji se iščekuju sa nestrpljenjem, kako u Humskoj, tako i od strane navijača, a i novinara.

Znatiželja je uvek ispred onoga što u datom trenutku, zbog razumljivih razloga može da se iznese, ali i dosta toga je moglo da se nasluti između redova kroz ovaj dananšnji ugodni razgovor sa čovekom, koji je za protekli period otkad se nalazi na mestu prvog takmičarskog operativca, napravio mnogo dobrih poslovnih poteza, o čemu uostalom svedoče i rezultati prvog tima u proteklom periodu.

Kako je izgledao današnji brifing, možete pogledati i poslušati u video i audio zapisima na našem sajtu.

Pogledajte šta je Ivan Tomić izneo novinarima o planovima Partizana u prelaznom roku

Poslušajte brifing Ivana Tomića
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Ključ kod Krstajića

V. TOMKOVIĆ, 01.06.2009 20:35:30 Ocena: 3.75 (Glasova: 4)
Komentara: 0
spo-partizan.jpg
Krstajić (levo) u dresu Šalkea

TRKA sa vremenom za čelnike Partizana je počela. Samo su dva dana prošla od završetka fudbalske sezone, ovenčane sa oba trofeja, a samo je 14 dana ostalo do početka priprema za napad na Ligu šampiona. I za samo te dve nedelje uprava crno-belih mora da dovede skoro sva pojačanja, da bi tim imao više vremena za uigravanje, dok je većina svetskih fudbalera u to vreme na plažama, ni ne razmišljajući o prelaznom roku.
- Ovakav kalendar nam pravi velike probleme pred prelazni rok, jer će nemoguća misija za 15 dana dovesti sve potrebne fudbalere, da bi trener Jokanović od prvog dana mogao da sklapa najbolju ekipu za kvalifikacije za Ligu šampiona - priznaje direktor Partizana Ivan Tomić. - Ipak, ono što navijačima mogu da poručim je da ćemo u novu sezonu sigurno ući sa jačim timom, nego što je ovaj koji je odbranio duplu krunu.
O imenima mogućih pojačanja prvi operativac Partizana, normalno, ne želi da govori, ali borba za Mladena Krstajića više nije nikakva tajna.
- Sa Krstajićem se svakodnevno čujemo i ja, Petrić, Bata Mirković, Jokan, tek da bi mu predočili kako nam je preko potreban. On bi nam bio ključni šraf za te odlučujuće, najjače
utakmice. Međutim, Krstajiću nije lako da donese odluku, jer ima i nekoliko sjajnih ponuda u Nemačkoj, mnogo jačih od onog što Partizan može da mu da. Čak ga traži jedan od vodećih timova Bundes lige, što jasno govori da njegov eventualni povratak nije zbog toga što nema gde. Mladen u sredu dolazi u Beograd, u četvrtak ćemo se videti i razgovarati.
Pored Krstajića, nije u planu crno-belih da ovog leta vrate još nekog svog bivšeg igrača. Iako su se godinu dana borili za Sašu Ilića, ostankom Moriere ta opcija je otpala.
Vezano za ostale dolaske u Humsku 1, Ivan Tomić tvrdi da će u ovom prelaznom roku u Partizan stići najviše četvorica fudbalera: levi bek, štoper, zadnji vezni i špic.
- Prioritet nam je da to budu domaći igrači, ali ne mogu da isključim mogućnost angažovanja nekog stranca, pogotovo posle odlaska Žuke. Pominjali su se fudbaleri iz Gane, ali stvarno ne znam o kome se radi, ta priča nije realna. Uglavnom, želja nam je da svakako smanjimo broj igrača pod profesionalnim ugovorom na 30, možda i manje, tako da više od četvorice fudbalera nećemo dovesti ovog leta - izričit je direktor Partizana Ivan Tomić.

TELEOPTIK ZA PRVU LIGU
POSLE osvajanja dva domaća trofeja, prvi sledeći takmičarski cilj Partizana je da „mlađi brat“ Teleoptik uđe kroz baraž meč sa Timokom u Prvu ligu Srbije.
- To nam je bio cilj od početka sezone i nadamo se da će Teleoptik u tome uspeti. Ne bih da govorim u ovom momentu o imenima, ali zna se da će neki igrači iz tog tima biti prekomandovani u Partizan na početku sledeće sezone - rekao je Ivan Tomić.

SIKIMIĆ, MARČETA, BRANKOVIĆ...
OTIŠAO je Žuka, skoro sigurno će i Ivan Obradović, a pitanje je ko će još ovog leta napustiti Humsku 1.
- Okosnicu ekipe ćemo sigurno zadržati, čak i ako bude još odlazaka. Milovanu Sikimiću smo predočili da mu nećemo biti smetnja ukoliko pronađe novi klub. Vladimiru Brankoviću i Nenadu Brnoviću ističu ugovori. Sa Danijelom Marčetom nismo pričali o prekidu saradnje, ali videćemo da li će biti u timu za sledeću sezonu - otkrio je Ivan Tomić.

Novosti
 

Давид

Уредник - Стара гарда
Учлањен(а)
26.06.2007
Порука
3.747
Reaction score
60
Локација
Београд
Одслушах Томићев брифинг и све је у фазону "Зини да ти кажем". Мој утисак је да се све зна и да се само чека сигурна понуда за Обрадовића. Оног тренутка када се ту буде имала чиста ситуација, одрадиће се посао за два дана. Понављам, ово је мој утисак.
 

Boris-NK

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.986
Reaction score
8
Локација
Niksic
Dolaskom Krstajica odbrana bi bila kompletirana i granitna! Cijenim da u slucaju normalnih okolnosti (bez povreda) da bi to bila odbrana koja ima kvalitet onih odbrana koje igraju u LS. Naravno kad bi zadrzali Obradovica, pa i Stevanovica. Mada u slucaju njihovih odlazaka morali bi dovesti nove igrace, iako mozda se u klubu oslone na Lazevskog i Brezancica. A sto se tice desnog beka, mislim da tesko mozemo naci nekog jakog igraca pa je mozda bolje zadrzati Stevanovica, a sudeci po zadnjim informacijama tako ce i biti.
Nego zanima me, sta je sa golmanima? Koliko znam Darku istice ugovor i slobodan je, a nisam siguran ni da se na Radosavljevica racuna? Ima li tu sta?

I iz Teleoptika ocekujem 3,4 igraca...
 

Cerberus

Grobarčina
Учлањен(а)
29.11.2008
Порука
1.027
Reaction score
56
Sto se tice golmana, imamo Zivka Zivkovica koji je na pozajmici u Metalcu, celu sezonu je branio odlicno, clan je omladinske reprezentacije i izuzetan je talenat! Visok, snazan, hrabar, ja od tog decka stvarno ocekujem da bude nas golman za narednih 7-8 godina. Osim ako i on ne skrene negde levo kod Albukerkija, kakvih smo nazalost ima slucajeva medju tim klincima.
 

Firestarter

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2008
Порука
1.676
Reaction score
72
I iz Teleoptika ocekujem 3,4 igraca...

Nerealno skroz,ako izadju dvojica ,odlicno ,puna kapa.Brate,nije omladinska skola fabrika konzervi,pa da se stancuju igraci na kila.Da je tako ,da mogu 3,4 da budu u konkurenciji za prvi tim Partizana,Teleoptik bi bez problema bio ispred Zemuna u srpskoj ligi i ne bi cekao baraz i Timok.Ocekujem Dos Santosa,za ostale nisam siguran ko bi jos mogao...
 

Cerberus

Grobarčina
Учлањен(а)
29.11.2008
Порука
1.027
Reaction score
56
Dos Santos i verovatno Elton, koji je bio i u Antaliji na pripremama.
 

Boris-NK

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.986
Reaction score
8
Локација
Niksic
Mislim da su skoro sigurni Lazevski i Alex, a jos konkurisu Marinkovic, Miljkovic, Elton, Jerinic, Skuletic, Stanic... Ne kazem ja da ce oni u prvih 11, ozbiljan klub mora da ima makar 22,23 igraca i mislim da par momaka od ovih gore navedenih moze zauzeti neko mjesto u prvom timu...
 

Tuljo

Administrator
Уредник
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
8.350
Reaction score
6.580
Локација
Tamo gde si ti!
Obradović za Sportal.rs: Voleo bih u Ajaks

00003659.jpg
Ivan Obradović je trenutno jedan od najtraženijih fudbalera Srbije. Za defanzivcem Partizana stoje u redu Barselona, CSKA iz Moskve, Ajaks, Fjorentina, Štutgart, Totenhem... Predstojeći dani za njega će biti veoma vrući, sa reprezentacijom ima dve važne kvalifikacione utakmice za Svetsko prvenstvo 2010. godine u Južnoj Africi, potom i EP sa mladom u Švedskoj, a treba ostati imun na interesovanja mnogih velikih evropskih klubova.
- Za sada postoji samo interesovanje. Nema zvaničnih ponuda, jer još je rano za njih. Sve će biti poznato uskoro posle reprezentativnih obaveza, kada i zvanično počne prelazni rok. Ajaks je samo jedan od onih koji bi želeo da me vidi u svojim redovima, a i ja bih voleo da nastavim karijeru u amsterdamskom klubu. Sigurno da bi mi reprezentativni saigrač Sulejmani dosta pomogao da se brzo uklopim u sredinu. Dosta toga lepog mi je rekao o klubu i verujem da bi to bio pravi potez za mene - rekao je za Sportal.rs Obradović.
Emisari Ajaksa su nekoliko puta tokom sezone pratili igre Obradovića, kako u crno-belom, tako i u crvenom dresu reprezentacije Srbije. I svi su dali visoke ocene, a specifičnu težinu daje procena tehničkog menadžera Denija Blinda.

Mislim da je od klubova koji se interesuju za njega Ajaks najbolje rešenje, a i sam želi da ide u isti!
 

Firestarter

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2008
Порука
1.676
Reaction score
72
@Boris-NK
Da ce neko od njih biti licenciran,bice,ali pitanje ovde je ko moze odmah,naravno povremeno , da pomogne prvom timu.To je stavar dobre procjene ,pravog trenutaka kada nekoga ubaciti,kao sto se pogodilo sa Tomicem,jer nisu svi igraci isti i neko sazri kasnije,bas zato mozda ipak treba sacekati pojedince kao sto su Marinkovic ,Skeletic,lazevski koji nije imao ni srece sa povredama,a dobro se pokazao par puta.

I ovo za Obrada,tuga kako prodajemo nase najtalentovanije igrace, drugi samo kupe plodove naseg rada i kite se svojim mladim,a kvalitetnim igracima,pa kasnije Venger ispada najmudriji trener na svijetu,a cak i ja sam kada sam prvi put vidio Obrada pomislio kako ce da bude fenomenalan igraca,jaka stvar sa punim dzepovima traziti najbolje mlade igrace,problem je stvoriti ih od petlica,ali to ce izgleda biti nasa realnost jos dugo...
 

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.587
Reaction score
3.343
Локација
JNA
@grajber

Robinjo nije igrao za Botafogo vec za Santos...:)

Voleo bih da se vrati Krstajic,ali to bi znacilo da neko mora da ode...samo treba da verujemo u Tomica,odradio je sve do sada extra pa nece pogresiti ni ovaj put!

p.s malo je off..video sam skoro Obrada u posti u Obrenovcu,obecao mi dres..a rece mi da bi voleo da ode u Ajaks!
 

NukeR

Guest
Pre 3-4 minuta sam dobio informaciju od jedne novinarke iz Ivanjice koja se inace redovno ukljucuje na SOS-u kada se igraju utakmice Jelen Super Lige, da se pominje i Vladimir Ivic...

Zna li neko nesto vise o tome?
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top