Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Letnji prelazni rok 2024.

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.708
Reaction score
28.975
Локација
ante portas
Obzirom da je počeo prelazni rok uz saglasnost moderacije otvaram ovu temu...

Dolasci:

Danas je u medijima izašla vest da nas je u napadu pojačao svima dobro poznati momak, odnosno naše dete, Đorđe Jovanović i da dolazi na pozajmicu iz Bazela .
Reč je o momku koji je igrao vrlo dobro za Čukarički i Makabi,a kod nas i nije dobio neku šansu koliko me sećanje služi. To je prvi dolazni transfer ovog leta.
Odranije se pojavila informacija da je na spisku naših želja i štoper Nikola Maraš.

Pre toga je kroz medije prošla informacija da je od strane našeg kluba kontaktiran Sloba Urošević.

Pominjao se i neki napadač iz Turske

Isto tako pominjao se i neki veznjak iz Gruzije

To je ono najbitnije što se tiče dolazaka i spekulacija na temu istih. Ako sam nekog zaboravio vi slobodno napišite.

Odlasci

Što se tiče odlazaka, Saldanja i Bazdar su na izlaznim vratima. Bazdara valjda zeli Lacio.
Kastiljo je otišao, De Medina, kao i Frenk Kanute.
Medju onima koji bi trebalo da odu su i Danilo Pantic, Sanicanin, Marko Zivkovic, Andrija Pavlovic.

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.863
Reaction score
41.001
Dokle smo došli, samo da vidim leđa Pantiću i #4 i meni dosta, makar ne doveli nikoga.

dusan.petrovic

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2018
Порука
1.649
Reaction score
6.748
Локација
beograd
Dobrodošlica detetu Partizana. Dosta dobar potpis, pod uslovom da se dovede prvi špic.
Pozdravljam i produzetak saradnje sa Svetom.

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
9.242
Reaction score
16.201
Очигледно је дошао код нас на рехабилитацију јер колико видим пропустио је добар део првенства због повреде чланка плус је као други нападач провео годину дана у клубу који је у кризи и који је завршио у плеј-ауту што га је изгледа и препоручило нама, а очигледно је главна препорука дошла од стране менаџерске агенције која га заступа што ме наводи на то да нисам баш сигуран да је дошао овде да греје клупу некоме што ме одмах наводи на то да ће у најгорем случају имати завидну минутажу што значи да ако уопште дође први нападач он неће бити превелика класа у односу на Јовановића већ у најбољем случају мало изнад њега. Ако би Салдању оценио са 10, а Баждара са 7, Јовановић би био 7.5, а тај први нападач (ако дође) би можда био 8 у најбољем случају. Све у свему не свиђа ми се овај трансфер баш из тог разлога што мислим да је из конкуренције дефинитивно искључио трансфер нападача који је макар приближно сличан Салдањи што би била нека оцена 9 макар ако не 9.5 ако Салдању узмемо као наш квалитативни максимум у овом тренутку.
Но то је најмање важно док ова управа обитава клубом али кад већ постоји тема о појачањима ето да се нешто и ту напише по систему "трља баба лан".

Maks778

Dežurni spam majstor
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
353
Reaction score
1.491
Локација
Vasiona

Ja se juče sprdao u vezi Danila Pantića, Miljkovića..
Ali, živi bili pa videli, ukoliko za koji dan ne krene priča o Pantiću, tj "Detetu koje razume Partizan"
Takodje spomenuo Zahida, takodje u šali.
Ali, kao da nisam izvukao pouke iz priče oko Sume. Ako se ne varam, on je upravo i oteran, kako bi se otvorio put malopre spomenutom Pantiću.
Sada, otprilike da svako od nas već unapred zna, kako izgleda svaki prelazni kod kod ovog trenera. Odatle i moje šale, prihvatam da nisu na mestu.
Spomenuo sam izraz "sprdnja". Al, otprilike da će tim izrazom i moći da se definiše ono što sledi u danima pred nama.
Oterati i ono malo , iole što vredi, kako bi se dovele, menadžerske kombinacije iliti "Deca koja osećaju Partizan".
Ovo , ko u Matrixu..Kao da nije juče bilo, kada sam se obradovao vesti da Stanojević napustio klub.

U trenutku kada se činilo da Vazura konačno broji poslednje dane.
Odjednom se pojaviše povratnici , Stanojević, Babović, Tumbaković..
Pitanje ko će još da vaskrsne, samo zna se ko nikako neće da ode.
Htedoh da završim, al samo još jedna rečenica, konstatacija.
Ovo bre zaista nije normalno..Jel moguće da pored svih prethodnih godina bez trofeja, najveće finansijske dubioze, duga koji neko uspeo da napravi, pored činjenice da ga tribina, ma niko ga bre neće. Da se pokreće peticija za njegovu smenu, koju potpiše više desetina hiljada, najiskrenijih navijača Partizana.
I ovaj, mrtav ladan, izvuče Stanojevića, izvuče Babovića..krenuše potpisi sa Svetom Markovićem, povratnikom Jovanovićem, spominje se povratnik Urošević, povratnik Bogosav, povratnik..

Chika Rale

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2022
Порука
809
Reaction score
3.057
Локација
Beograd
Čim bilo kom igraču ističe ugovor, a klub ne želi da mu ga produži, jasno mi je kako je igrao.
Nažalost, s obzirom da nam je kasa prazna, takvi igrači su naš prvi izbor.
I naravno, to su po pravilu sve "naša deca".
Nije nam valjao, pustili ga za dž, pa ga sada vraćamo za dž.
Neće to da valja.

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.048
Reaction score
5.594
Локација
Beograd
@Chika Rale ne mora da znaci da mu nije ponudjen ugovor, mozda on ne zeli da produzi ugovor iz nekog razloga, cak sam poprilicno siguran da sam procitao negde da su mu ponudili produzetak saradnje.

S obzirom na to ko nam je trener ova imena koja se spominju nisu problematicna, problem ce biti kada se krene sa likovima kao sto su Nemanja Miletic ili ako se ne daj Boze krene u rehabilitaciju i povratak u tim Sanicanina i Pantica.

KoOkaDva

Grobar
Учлањен(а)
27.06.2022
Порука
839
Reaction score
7.192
Локација
Nis

Ako je istina, nastavlja se Risticev niz...

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.048
Reaction score
5.594
Локација
Beograd

Ako je istina, nastavlja se Risticev niz...

Ovaj klub ima najjacu skauting sluzbu na svetu. Ne moras da imas nikakve insajderske informacije da bi znao koje cemo igrace juriti.

Ivkovic je spominjao da zelimo da dovedemo zadnjeg veznog, Milosavljevic koliko znam to nije vec je pravi centralni vezni, tako da se nadam da on nije resenje za tu poziciju i da ce biti doveden jos neko kome je to prirodna pozicija.

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
5.932
Reaction score
28.440
Локација
Beograd
Kaže taj Transfermarket:
Svetozar Markovic €3.50m
Bojan Kovacevic €1.50m
Prodati ih obojicu, za pola te cene, pa da pevamo od sreće.
Ne slažem se, barem za Markovića, jedini uz golmana u tom odbrambenom delu koji je ličio na fudbalera i bukvalno se polomio šta je sve krpio zbog teletabisa iz odbrane, pa i veznog reda. Boljeg za nas, pa i sa inostranim pasošem sa kvalitetom i godinama, prilično sam siguran da ne možemo naći.
Kod Kovačevića je sve suprotno, toliko neznanja nisam video odavno, da je Ivan Stanković u onom bečkom petardiranju izgledao kao Franko Barezi u prajmu u odnosu na ovog dečka.

Prljavi

Početnik
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
165
Reaction score
572
Локација
Brdo brate
Gledao sam celo jutro videe ovog Mujakića. Kalaba za siromašne. Strvina ali ništa specijalno sem te leve noge. Zna da ispadne kao nesrećni #4 mada nije toliko smotan. Kretnjom je više neki klasični levi bek no štoper kakav nama treba. Ako su zbog njega odustali od Maraša, to je ozbiljan zajeb.

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
9.242
Reaction score
16.201
Мараш је за нас на штоперу оно што је Салдања у шпицу тако да ако је икад уопште имао везе са нама и ако то није била само медијска патка (што је вероватније) пре бих рекао да је Мараш одустао од нас па смо се окренули овом. Осим тога за разлику од овог Мујакића Мараш је дешњак као и Света па се сигурно не би уклопио у визију новог-старог стручњака јер много је битно имати штопера који игра са левом ногом макар се он презивао и Саничанин :cekanje:

Последња измена:

Prljavi

Početnik
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
165
Reaction score
572
Локација
Brdo brate
Мараш је за нас на штоперу оно што је Салдања у шпицу тако да ако је икад уопште имао везе са нама и ако то није била само медијска патка (што је вероватније) пре бих рекао да је Мараш одустао од нас па смо се окренули овом. Осим тога за разлику од овог Мујакића Мараш је дешњак као и Света па се сигурно не би уклопио у визију новог-старог стручњака јер много је битно имати штопера који игра са левом ногом макар се он презивао и Саничанин :cekanje:
Mogao bih ekspoze da napišem na temu "nebitnost dominantne noge u formaciji sa 2 štopera". Ponekada mi se čini da su naši stručnjaci blago autistični i da samo slepo slede ideje koje vide u ligama petice bez razmatranja opravdanosti primene i dovoljnog štofa za istu. Levonogi štoper je bitan samo kada se igra sa 3 pozadi pa da može da izgura pas uz levu aut liniju. Sve ostalo je demagogija. Poput igranja krilima koja nemaju šut na kontra nogu. Divota.

Svejedno, baš mi je žao ako nema ništa od Maraša. Kao i obično, ponadah se.

Dr. Okltis

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2021
Порука
95
Reaction score
152
Локација
Srbija
Negde sam pročitao da je ćelavi Miletić novi višestruki povratnik u Partizan kako bi ojačali odbranu na desnom beku,njega je i puž valjda pretrčao,s tim pojačanjima ni Anćeloti ne bi mogao ništa u Partizanu,sad je uspeh kad nam dozvole drugi da budemo i to ne može bez sudija pošto su Partizan sveli na nivo nekog seoskog kluba iz beton lige.