Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Letnji prelazni rok 26/27

Chika Rale

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2022
Порука
1.196
Reaction score
4.677
Локација
Beograd
MaxBetSport je objavio da su se Partizan i Torino dogovorili da Demba Sek potpiše za naš klub na tri godine, ali ne za 2.2 već 1.2 miliona evra uz povećani procenat od dalje prodaje.

Nama treba 4-5 kvalitrtnih pojačanja ne bi li se nadali nečemu u kvalifikacijama. Verovatno su i u klubu svesni toga. Mora se uložiti da bi se pare vratile.

Ruski prvoligaš Akron hoće našeg trenera Blagojevića.
Super. Otkupna klauzula je 1 milion evra. Još bolje.

Rusi prolupali, pehari im ispadaju,..ko crvenoj zgadiji gori autobus.

Naša kontraofanziva i total blitzkrieg da je,.. !!!!

Oni su sile odvrati i proklet pakla, .. to je realnost.

Ne samo oni, ima im 50 klubova koji drže biste kastra, putina, rugove, njofre, proseravaju po medijima i netu da su modeli i van vremena, alooo?!!!

Kad smo bili klinci, sile smrti su zapustili JNA OZNA vrhuške, pa teskoba i krahovi još su.

Ovaj jovetić je ispao toliko bedan u mojim očima. Koliko godina unazad bilo je kontakta i nijednom nije izrazio želju da se vrati. Evo sad Lazović i Ljajić kažu da je dobio ponudu i da je želeo da ostane.

Takvi kao on se uvek sete Partizana kada se završi karijera i kad nemaju gde da se udome.

Što se tiče Dembe Seka, sad kad je naš, moći će bar da bude zamenjen kad ne igra dobro.:D Nismo više u obavezi prema Torinu da mu dajemo zagarantovane minute, nego, brate, izbori se i za mesto startera, a kamoli za svih 90 minuta. Možda ga takav tretman dodatno motiviše da malo više grize na terenu. A na treninzima neka neko sa njim radi individualno na realizaciji, tj. šutiranju na gol, a isto tako i na asistencijama, tj. pravovremenom oslobađanju lopte i davanju pasova. Kad smo već dali tolike pare, da bar taj projekat shvatimo ozbiljno i izvučemo maksimum iz igrača.

Što se tiče Dembe Seka, sad kad je naš, moći će bar da bude zamenjen kad ne igra dobro.:D Nismo više u obavezi prema Torinu da mu dajemo zagarantovane minute, nego, brate, izbori se i za mesto startera, a kamoli za svih 90 minuta. Možda ga takav tretman dodatno motiviše da malo više grize na terenu. A na treninzima neka neko sa njim radi individualno na realizaciji, tj. šutiranju na gol, a isto tako i na asistencijama, tj. pravovremenom oslobađanju lopte i davanju pasova. Kad smo već dali tolike pare, da bar taj projekat shvatimo ozbiljno i izvučemo maksimum iz igrača.
Daj Boze da bude tako, nesto sam blizi uverenju da ce izlaziti samo kad se povredi, bez obzira kako igra… ☺️ Mada, mislim da je tu pre svega namera da ga preprodaju.

Ja koliko sam razumeo Ljajica, deluje da je Milan Aleksic maltene zavrsen, pozajmica sa otkupom. Ne znam kakav je sada, ali je bio dobar u Radnickom.

Ako Srdjan napusti to bi mi bilo bas veliko razocaranje. Ne vidim ko bi mogao da ga zameni, a da bude upgrade. Ako Misa Pilates odradi pripreme i prvenstvo i evropa su gotovi vec u avgustu.

Pa da, tako je rekao: Aleksic 99% zavrsen, Mircetica nisu ni zvali, Bazdar bi da se vrati, poslao poruku preko menadzera. Mene najvise intrigira ko su igraci iz domace lige sa kojima se pregovara.

Solidan je ovaj, gledao sam par puta Želju ove sezone..
Oni i Zuba u tandemu već žarili i palili po domaćim livadama, doduše u 2.ligi, dok su bili u Jedinstvu.

Sta bi sa onom skolom fufbala u Africi sto imamo potpisanu saradnju navodno, zar je moguce da ne mogu da "proberu" nekog igraca od tamo.

Sta bi sa onom skolom fufbala u Africi sto imamo potpisanu saradnju navodno, zar je moguce da ne mogu da "proberu" nekog igraca od tamo.

Koja skola u Africi ?
Oni ni ovu u Zemunu ne mogu da vode kako treba, kakva Afrika.
Isla ekipa zgubidana da se malo provedu o trosku Partizana.
Pojede se, popije, uzmu neke dnevnice, Trailoviceva agencija fakturise aranzmane i ajmo u nove pobede.

Mozda jedino ako je u pitanju Sandra Afrika.

Rasimov genijalni plan je da damo 1.4 miliona za 25-godisnjeg Demba Seka i onda sacekamo da mu, nakon izvrsne sezone gdje cemo ispasti u prvom kolu kvalifikacija za KL i zavrsiti na sredini tabele domaceg strasno jakog prvenstva, cijena vrtoglavo skoci i Mancester Siti ponudi za njega 50 miliona eura.

A ostala pojacanja garantuju da necemo imati nikakvih problema da izborimo opstanak u ligi.