Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Letnji prelazni rok 26/27

Zuba i Kari Kari su kiiiiidali dok su igrali skupa. Ako ih spoje, miriše na dobro. Još samo ostatak ekipe da se reši.

Ako smo trpeli seka , vala cu i Zubu dok se ne vrati u formu
Ako ostane naravno

Jel mozemo da se.preselimo u crnu goru svakako samo nihove dovodimo,a mozda uspemo i titulu da uzmemo

Ne verujem da je ovo neki pik za prvi tim, već više kao neka varijanta APP..verujem i da mu je cena u skladu sa renomeom(micro).

Ovaj je projektovan da bude nesto kao Ugresic ili Dragojevic. Daj boze da ste u pravu da ce se kaliti prvo, ali s obzirom da belog dinara nemaju, siguran sam da ga planiraju odmah u vatru. To je toliko losa prica. Zamislite da ovaj pocne u prvoj postavi na nekom Kipru u drugom kolu kvalif za LK, horor.

Ovaj je projektovan da bude nesto kao Ugresic ili Dragojevic. Daj boze da ste u pravu da ce se kaliti prvo, ali s obzirom da belog dinara nemaju, siguran sam da ga planiraju odmah u vatru. To je toliko losa prica. Zamislite da ovaj pocne u prvoj postavi na nekom Kipru u drugom kolu kvalif za LK, horor.

Zasto si dosao do tog zakljucka, kada je vec prakticno dogovoren Aleksic, igrac koji igra na istoj poziciji i koji ima znacajno vecu reputaciju?

Dobice sansu ovaj momak na pripremama da se izbori i za nesto vise, ali meni deluje da je planiran pre svega za Teleoptik kao zamena za Jankovica koji ce izvesno biti 100% prikljucen prvom timu naredne sezone.

Svakako, meni je ovo ocajan transfer, jer je izvesno doveden samo zbog agencije koja ga zastupa, ali ne verujem da ce igrati mnogo niti da ima bilo kakvu iole ozbiljnu platu.

Zekovic, Karikari, pa sta je bre ovo??? Ko nas bre vise zajebava??? Hocu bre borbu za titulu, kakvi ovi poluproizvodi
Mi nemamo pare ni za UEFA monitoring, a kamoli za pojačanja. I posle ovog cirkusa u upravi i svega oko kluba - ko normalan želi da dođe u takav klub? Još se borimo za najslabije evropsko takmičenje. Plate se ne isplaćuju. Nije čudo što nam Vojvodina otima pojačanja.

Prošlo leto a i istorija nas je naučila da nama ne treba kamion polovnjaka.
Nama treba dobar sistem, gomila domaćih igrača koji nisu preplaćeni, 3-4 klinca u 11, i eventualno 2-3 stranca.

Sve ove budalaštine u najavama “Bomba” i “Kakvo pojačanje je naciljao Partizan” obično (85%) slučajeva rezultira u klasičnoj kombinaciji koja pase travu na JNA

To je isto kao kad u državnoj firmi dodje SNS kadar koji za veće pare od tebe čačka pupak a ti tu 20 godina daješ sve od sebe. Onda krene i tebe kurac da boli.

Ako je Sek kupljen, eventualno dovesti još dva stranca koji konkurišu za 11 ostalo mora da budu naša deca ko god ih predvodi sa klupe.

treba nam bomba stranac za spica,jedno krilo levo i stoper
eto ta tri stranca npr