Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Biće biće.. Al' jučetreba nam bomba stranac za spica,jedno krilo levo i stoper
eto ta tri stranca npr
Ma i ja sam za ovo, al opet, kad pogledas... Od domacih/Srpskih igraca ono malo sto ikakve veze s fudbalom ima igra po Kataru i Saudijskoj Arabiji i mjesecna plata im je ko nama godisnji budzet. Najbolje od ovog ostalog (a sto je nama takodje nedostupno) gubi od jebenih Zelenortskih Ostrva 3:0. Da imamo kakve potencijalne igrace da vratimo/dovedemo, ne bi godinama pricali o mucenom Joveticu koji godinama igra za prosjecni Kiparski tim. A ovo mladih igraca iz okoline, to je bogu plakat. Ne znam da se ijedna mlada reprezentacija u okruzenju osim Hrvatske ikad igdje i plasira.Prošlo leto a i istorija nas je naučila da nama ne treba kamion polovnjaka.
Nama treba dobar sistem, gomila domaćih igrača koji nisu preplaćeni, 3-4 klinca u 11, i eventualno 2-3 stranca.
treba nam bomba stranac za spica,jedno krilo levo i stoper
eto ta tri stranca npr
Сагласан.David Vukovic,iz Borca iz Banjaluke,levo krilo,bas mi se dopao....
Simica bi zadrzao i forsirao maksimalno,osim ako ne dodje bas neka jaka ponuda.
Pozajmica sa otkupom, ionako verovatno ne racunaju na njega. Das mu procenat od transfera i da zvizdi. On ionako voli da igra ovde, tamo izgleda samo voli da jede.Kakav Saldanja ljudi, pa hoce li Saldanja da igra za 25k mesecno? Lik je u Arabiji imao bar milion godisnje.