Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Letnji prelazni rok 26/27

Нама су прво потребни спортски директор и тренер чије се визије поклапају, па да се појачања доводе у складу с тим. А ми СД-а немамо а тренер нам вероватно одлази 🎪

Prošlo leto a i istorija nas je naučila da nama ne treba kamion polovnjaka.
Nama treba dobar sistem, gomila domaćih igrača koji nisu preplaćeni, 3-4 klinca u 11, i eventualno 2-3 stranca.
Ma i ja sam za ovo, al opet, kad pogledas... Od domacih/Srpskih igraca ono malo sto ikakve veze s fudbalom ima igra po Kataru i Saudijskoj Arabiji i mjesecna plata im je ko nama godisnji budzet. Najbolje od ovog ostalog (a sto je nama takodje nedostupno) gubi od jebenih Zelenortskih Ostrva 3:0. Da imamo kakve potencijalne igrace da vratimo/dovedemo, ne bi godinama pricali o mucenom Joveticu koji godinama igra za prosjecni Kiparski tim. A ovo mladih igraca iz okoline, to je bogu plakat. Ne znam da se ijedna mlada reprezentacija u okruzenju osim Hrvatske ikad igdje i plasira.

Nije, naravno, nikakvo rjesenje ni gomila stranih polovnjaka da bi od njih 50 dobio jednog Saldanju, Zahida ili Natha. Ustvari, ja ne znam kakvo uopste rjesenje nama preostaje.

Ja ne znam ima li 10g mozga sve zajedno u upravi, da se uopste razmislja o drugom spicu ako imas priliku da dovedes Saldanju.

Jer to je covek koji garantuje 15+ golova i za ligu konferencija je Ronaldo, sigurno ce da mu skoci vrednost x5, plus moze sam da nas uvede tamo.

A te pare se daju za Seka i pominje se Kari Kari.

Itekako moze da se nadje solidan igrac za ne puno love. Desno krilo-Aleksa Kuljanin iz Zeleznicara,par puta sam ga gledao i mislim da bi bio super za nas. David Vukovic,iz Borca iz Banjaluke,levo krilo,bas mi se dopao. Da se pronadje jedan veznjak stranac i spic stranac,igraci koji prave razliku,uz Milana Aleksica koji je navodno zavrsen,to bi bila solidna baza pojacanja. Dimitrija Jankovica obavezno vratiti iz Teleoptika,odmah u prvi tim na mesto ofanzivnog veznog. Prodati Ugresica,Dragojevica i Vukotica,verujem da mozemo 10ak miliona da uzmemo za svu trojicu,Simica bi zadrzao i forsirao maksimalno,osim ako ne dodje bas neka jaka ponuda.
To je jedna ideja,za realno male novce kako napraviti solidnu ekipicu koja uz malo srece moze dosta. Uopste ne moraju da budu to bas ti igraci,ali na tu foru nesto da se pokusa.

Sto kaze kolega Strange, Saldanha u napad i u vezi Krsitijan Belic da se vrati, Zdjelar je bivsi fudbaler. I oko toga moze da se gradi tim. To da bude osnova. Mada je pitanje koliko je to realno, Saldanja ugovor do 28e, a verovatno se maze parama. Morao bi da je prepolovi da dodje kod nas.

Da ne popijemo mi samo iglicu za sporckog... Ne vidim da stoji red ispred Partizana za poziciju. Nadam se Ivanu Tomicu ili Natku na toj poziciji. Natka bih bas voleo da vidim na veoma bitnoj poziciji, zato sto brat nikada i ni pod kojim uslovima ne bi izdao.

belic potpisao novi ugovor u izraelu
saldanja ili rikardo u spic..mada pre bi brazilca
nemamo para za renoviranje celog tima,ali najbitnije linije tima treba popuniti sa dobrim igracima

Kakav Saldanja ljudi, pa hoce li Saldanja da igra za 25k mesecno? Lik je u Arabiji imao bar milion godisnje.

Ok, zavaljsmo li trenera za milion?
Cekamo da vidimo ko nam je sportski direktor i koji bivsi asovi se ne vracaju ovog leta u Humsku.
Srecna letnja radio mileva svima koji slave.