Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Letnji prelazni rok 26/27

Naravno da nije jednostavna stvar al bas da zakasnis za 1 dan i mozda bas zbog toga ispadnes od Tobola jbg .

Nije mi jasna logika dovodjenja igraca u 5 do 12. Izgleda da smo milion posto sigurni da prolazimo Tobol i da ce nam trebati za Hetafe.
Samo da nisu novinarske patke, ima li neko pouzdan izvor?
Treba obezbediti kvalifikacije i za narednu sezonu. Mi trenutno po kvalitetu smo tu da se borimo za plej in tj. da udjemo u 6. Prosli ili ne prosli Hetafe pojacanja su neophodna.

Ako svi najavljeni dečaci dođu, gore nam golman, štoper i slabi smo na levom beku i špicu
Za golmana je najteže naći rešenje. Najmanje ih ima kvalitetnih i teško su dostižni.
Štoper nije nikakav problem. Ima ih koliko hoćeš. Mašović je kluba bez, Ranku Veselinoviću ističe ugovor, Maraš je u drugom planu Ilić se muči po Bolonji.
Ima jedan ganci iz Bijeljine na levom beku, bez ugovora, realno jako dobro rešenje ako nismo gadljivi. Rešili bi sa njim problem dugoročno.
Ja i dalje ne kapiram šta Zdjelar radi i koje su to fore. Nama je rupa na defanzivnom veznom a dečko plenduje. Logike bez. Miriše na kraj karijere u 30.
Ako Že ne proradi, imamo problem jer je ovaj plavušan baš tanak. Ja bih čak probao i Seka napred ako nema drugog rešenja.
Ristić?

Neka patka će biti sigurno:D ..Dobar borac i radnik,tip igraca kao Medo Kamara...Sta li mu je bilo da zavrsi ovde

E za to ce tesko biti vremena osim ako ne ode kod Sekulica privatno. Taj zavrsava na nevidjeno.

Grobari, stize li Baba na vreme, kako ga cenite?

Stiće b/Baba na sve koji igraju ko dede.

Što bi rekao jedan umetnik- "Bolje jedno vruće pivo nego čet'ri 'ladna
Bolje stara baba, nego pi*ka mlada..."