Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Letnji prelazni rok 26/27

Možda je dokumentacija "kasnila", jer namerno želimo da ga "unleash"-ujemo tek na kasapine iz Hetafea na koje je on godinama već navikao. :)

Menadžer iz Lion Sports grupe. Mi smo retardi što sarađujemo sa pomenutim menadžerom.

• Like
Reactions: mvp
Menadžer iz Lion Sports grupe. Mi smo retardi što sarađujemo sa pomenutim menadžerom.

Daj mi jedan logican razlog zbog cega bi menadzer igraca povukao ovakav potez. Zamisli kakva bi reakcija samog igraca bila na tako nesto. Naravno da se to nije desilo, nego je u pitanju lupetaranje, a mozda i namerno izmisljanje u reziji govnara Joksica.

Ovo sa Vazurinim skautom iz Brazila koji skautira Andreja Santosa i za to dobija stotine hiljada evra ima mnogo vise smisla.

I da je menadzer uradio ovo jedini i apsolitni krivci su svi u upravi....sta si cekao koji kurac zadnjih 5 minuta...na kraju i da igra ovaj nama kakvi smo ni Ronaldo iz najboljih dana ne bih mnogo promenio na ovak roster.....ajde ovaj,a gde su Cumic i Miladinovic,jel i oni cekaji neke papire...mrs bagro,samo serete,em nas jebe onaj derpe,em ste i vi picke!

ајде да идемо са претпоставком да је кретен од менаџера тражио те паре, али зашто му из клуба не би дали пишљивих 3000е и ризиковали пролаз у наредну фазу, не разумем мајке ми. идите у пичку материну

Sad slusam smekera za Zahida.. kakav smo bedan klub postali

Poslije zla koje nam je pickousti priredio sa vazurom i ekipom, nisam mogao vjerovati da dolazi zlo pribizno u liku i dijelovu da bivsa nam fudbalera predraga mijatovica i danka lazovica. Kakvi ljudski odroni! Jebo ih gazda iz cipuljuca sto ne jebase govno dole.

Ne nego bi zalozio svoju imovinu da isplati 3000. I sta jos rece u onom intevjuu . Kako zi zin nije sponzor 6 meseci a reklama na stadionu ? Ej on pita novinara i nas kako to ?
Pa Lazovicu ja nisam generalni direktor pa da znam , ti si ako si zaboravio. Mozda je prirodnije da mi tebe pitamo kako to , nego ti nas.

Последња измена:
ZA ovako nesto krupno postoji demanti ako nije tacno i objasnjenje. Ali sta se ceka , da Milka smisli nesto.
Ali sta god je bilo sto bi Lazovic rekao postoje cinjenice
A cinjenice su da igrac nije registrovan ali sva sreca bice registrovan protiv Radnickog iz kg (verovatno kad nadju 3000)