Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Letnji prelazni rok 26/27

U ovakvoj situaciji svaki dinar nam je potreban, pa je samim tim svaka prodaja opravdana. Nismo u situaciji da zadržimo mlade igrače i skoro nećemo biti u istoj.

Mislim da ćemo imati dovoljno dobar igrački kadar da pokušamo da dodjemo do drugog mesta do kraja i obezbedimo kvalifikacije za ligu evrope. U ovom trenutku to je realnost jbg.

Jesmo li mi to počeli da pravimo dream team Partizana? :cool:

Hvala Roganu, jedan je od omiljenih igrača iz ove generacije. Da se oprostimo od njega podsećanjem na onu bombu u prijateljskoj protiv CSKA. Dobrodošlica i dvojici novajlija!

Sledećeg leta ističu ugovori u njihovim klubovima Aci Jovanoviću (34), Rikardo Gomešu (35), i Stefanu Saviću (36). Saldanja nam se i sam nudi. Zašto ne bismo probali sve da ih dovedemo. Bilo bi realno očekivati da se krene sa odstupanjem od 20k evra limita za mesečnu platu. Treba što pre produžiti ugovor sa Kostićem i Makevićem. Treba promovisati i Voju Marinkovića kao možda i startnog štopera naredne godine. Miladinović je očigledan pik za aktiviranje otkupne klauzule, i verujem da će se to uskoro desiti. Takođe, i Aleksić je ozbiljan kandidat za otkupljivanje od Sanderlenda na kraju sezone. Što se napadača tiče, u ovom trenutku mi čak realnije deluje kupovina Kojzeka nego Žea, pre svega jer je talentovan, mlad igrač sa tek 20 godina, potencijalni reprezentativac Austrije, i 1-2 godine kvalitetnog rada mogu napraviti ogromnu razliku u tom periodu. Do narednog leta treba da prodamo Simića, Seka, Vukotića, Zubu, Trifunovića, Đurđevića, Milića, Alilovića, Ninića za 15-20 miliona evra ukupno (ako bude i više, još bolje).

Treba da pojurimo što viši plasman na tabeli do kraja ove sezone, da dođemo minimum do drugog mesta, eventualno i prvog, ukoliko se desi neki neočekivani raspad cigana pod njihovim Špancem, i da napadnemo kup svom snagom. Zatim, nakon osvojenog trofeja posle 8 godina pauze, da dignemo euforiju, prodamo 10.000+ sezonskih, dovedemo nove sponzore (biće drugačija politička situacija u zemlji), napravimo odličan tim preko leta, uz budžet oko 20-25 miliona evra (uključujući i obeštećenja za transfere), i krenemo u sezonu koja bi mogla da bude prekretnica.

Tim bi mogao da nam izgleda ovako:

Aca Jovanović (Krunić)

Samson | Savić | Lima (Marinković) | Manrike (Petrović)

Baba (Makević)

Čumić | Aleksić (Kostić) | Miladinović | Traore (D. Jovanović)

Saldanja (Rikardo/Kojzek/Radović)

:pfc:

Ulazni transferi su odlični. Bar ovo što sa sigurnošću možemo tvrditi da je iz njegovog mandata, Baba, Miladinović, Čumić i Lima.

Izlazni transferi su šareni - neki podnošljivi (Ugrešić), Roganović loša odluka, jako loša, ali nešto mi intuicija govori da taj transfer nije bilo njegovo maslo.

Djeluje da ćemo imati sreće sa njim kao pocetnikom

Pored svih ovih imena iz klubova za koje jos nismo culi, ovo mi je nepojmljivo da dovedemo nekog kapitena iz portugalske lige. Uglavnom svi pisu da je odlican. A tek mi zvuci cudno da igraca od 3.5 milke sovedemo za 500 hiljade. Aj da je milka ipo dve pa i da bude logicno

Pored svih ovih imena iz klubova za koje jos nismo culi, ovo mi je nepojmljivo da dovedemo nekog kapitena iz portugalske lige. Uglavnom svi pisu da je odlican. A tek mi zvuci cudno da igraca od 3.5 milke sovedemo za 500 hiljade. Aj da je milka ipo dve pa i da bude logicno
U najmanju ruku cudna situacija,i to iz Portugalske lige koja je jedna od najacih na svetu i to kapitena Santa Klare,aj sve to nema veze,jedino je cudna cifra,sto se mene tice odlican posao,videcemo

Izmučen smo mi i ponižen klub, pa kad gospodja Sreća zaigra i u našem dvorištu odmah nam je sve sumnjivo i smatramo da nam to neko smešta.
Opustite se braćo, pa možemo i mi valjda neki put da uživamo u ničim izazvanom dobrom dogadjaju.

U najmanju ruku cudna situacija,i to iz Portugalske lige koja je jedna od najacih na svetu i to kapitena Santa Klare,aj sve to nema veze,jedino je cudna cifra,sto se mene tice odlican posao,videcemo
Nije igrao za njih poslednje 3 utakmice. Mozda je usao u neki licno problem sa klubom pa su resili da na obostrano zadovoljatvo rese situaciju.

Raća je pre svega ogromni Partizanovac i jedan pošten čovek, bio kao igrač i kao čovek, SIgurno će imati greške u proceni, loše kupovine a i prodaje, ali barem verujem da će to raditi iz najbolje namere a ne da bi kupio kilo belog ili stan u New Yorku

Dopada mi se i to gde su otisli Dragojević, Ugresic i Roganovic, s aspekta njihovih buducih karijera. Otisli su u klubove i lige koji su apgrejt u odnosu na nasu ligu, ali ne toliko ogroman prelaz, imace realnu sansu kroz rad da rastu dalje u ovim ligama koje mogu da im posluze kao odskocna daska za neku od liga petica. Dok direktni odlazak u neku od liga petica po meni bi bio prevelik zalogaj i neadekvatan prostor za dalji razvoj

Koliko god bi voleo da saldanja dođe i svakako bi bio vrhunsko pojačanje ali šta bismo u tom slučaju sa dva špica koja već imamo i koje očekuju minute.. očigledno da je že projektovan za prvog špica a kojzek za drugog dolaskom saldanje bi se dosta toga poremetilo... Možda bi čak i unelo neki nemir u ekipu tačnije između njih samih

Ulazni transferi su odlični. Bar ovo što sa sigurnošću možemo tvrditi da je iz njegovog mandata, Baba, Miladinović, Čumić i Lima.

Izlazni transferi su šareni - neki podnošljivi (Ugrešić), Roganović loša odluka, jako loša, ali nešto mi intuicija govori da taj transfer nije bilo njegovo maslo.

Djeluje da ćemo imati sreće sa njim kao pocetnikom
Nije njegovo maslo, to je zalizani dogovorio jos prije 😉

Koliko god bi voleo da saldanja dođe i svakako bi bio vrhunsko pojačanje ali šta bismo u tom slučaju sa dva špica koja već imamo i koje očekuju minute.. očigledno da je že projektovan za prvog špica a kojzek za drugog dolaskom saldanje bi se dosta toga poremetilo... Možda bi čak i unelo neki nemir u ekipu tačnije između njih samih

Igrac kvaliteta Saldanje se ne odbija. Neka su konkurencija jedni drugima pa nek se trude vise. Svakako Ze ima praznih minuta previse i cas mu se igra cas ne. Kojzek se mnogo trudi ali bez rezultata trenutno. Precesto izgleda nemocno na terenu. Uz to, i jedan i drugi su na pozajmici i nisu nasi igraci. Saldanji dati platu preko budzeta jer je ekstra klasa i napadac kakav se tesko nalazi, zakljucavamo spica u najboljim godinama.