Парни ваљак
ex Vlad
Kasnimo sa pojacanjima.
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Pojačanja neće biti, tako da opušteno. Ne kažem da nećemo dovesti igrače neke...ne znam, jedino neka Saletova alhemija, i da nas zaobiđe naša sreća kurata opštepoznata, pa da se nekako učačkamo u Evropu, da kane neka kinta, a i da tim skupi malo iskustva...Kasnimo sa pojacanjima.
Imao je i on dosta promasanja, ali se i ja slažem da je on idealno rešenje za sportskog direktora.Ma treba samo sposoban sportski direktor koji neće da se ugrađuje i dopušta da mu menadžeri uvaljuju otpatke.
Ivan Tomić je po mom mišljenju najbolji direktor koga smo ikada imali.
Za tako kratko vreme čovek doveo Žuku, Moreiru, Klea i Dijaru i to ispod radara igrače za koje niko živi nije čuo.
Plus Bambija Tošića, Raću Petrovića, Marka Jovanovića,Fejsu, ,Ljajića prebacio iz omladinaca. Praktično nije imao promašaj i tada smo verovatno igrali najbolji fudbal u poslednjih 20 godina.
![]()
SPORTISSIMO SAZNANJE: Partizan završio bombastično pojačanje
FK Partizan - Ono što smo najavili pre četiri meseca sada se dešava.sportissimo.republika.rs
Sale je menadzer, znaci i trener i SD. Nijednog igraca ne moze niko da potpise bez njegove saglasnostiImao je i on dosta promasanja, ali se i ja slažem da je on idealno rešenje za sportskog direktora.