Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Letnji prelazni rok (Radio Mileva) 2022.

Markec50

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
529
Reaction score
716
Nasa uprava ponovo prevazilazi samu sebe!
Nakon sto u januaru na +5 nisu doveli ni jedno jedino pojacanje (sto istini za volju treba pitati Ilijeva i Stanojevica takodje, zasto nisu doveli pojacanja) u ovom momentu, kada su cigansture u daunu, videlo se u derbiju i protiv TSC-a sa su ranjivi, iako je trenutno velikih +5, ulog je ogroman, a to je Liga Sampiona, oni opet NECE dovesti nikoga!!!
Sve im jebem da im jebem!
Jednog dobrog ofanzivca koji pravi razliku da nam dovedu ovaj tim bi bio mnogo bolji! Oni nisu hteli ni Cumica da dovedu.
 

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.026
Reaction score
4.737
Локација
vezenemam
A zašto samo uprava?
Ne reče li i Petrić da pojačanja nisu potrebna?
Kkao to za ranije "treba pitati i Ilieva i Stanojevića isto...", a sada Petrića da niko ništa ne pita?
 
  • Like
Reactions: Oki

Snickers

Početnik
Учлањен(а)
09.07.2022
Порука
26
Reaction score
70
Локација
Trinidad and Tobago
Cumic dva gola za Vojvodinu protiv Vozdovca u pobedi 2-1. Nama tu ne trebaju fudbaleri,cekamo da neko reanimira Jovica. Steta sto ga nismo prvo uvaljali pa nek propadne posteno kao Fica Stevanovic i Neca Mihajlovic.

Filip Stevanovic nije igrao od derbija u kome je dao gol zvezdi. Isto kao ni Suma koji je gol namestio, isto kao ni Natko do ovog derbija. U tom trenutku decak od 17 godina kao jedan od najvecih talenata koje je nasa skola dala. Koji je sklonjen pod izgovorom da nije u formi, ali je zato Jovic bio u vrhunskoj formi.

Sramota je da napises za dete od 19 godina koje je i dalje igrac Mancester Sitija, a pre svega dete Partizana da je propao.

Posto sam bio pod banom pa nisam mogao da pisem, cisto da napisem da Petric ima punu podrsku, jer sam posle 2 godine video i postavom a i zeljom igraca na terenu da stvarno zelimo pobedu u derbiju. Za razliku od nekih prethodnih derbija. Ne mislim da je bilo kakav trenerski potencijal, ali bar je bilo Partizanstine na derbiju, i islo se na pobedu.

Sto se tice Cumica, i onog pisanja kako je to jedino domace krilo, ne znam sta je Miralem Sulejmani onda. Da napomenem da ovo nije licna zelja, nego cinjenica, jer covek je slobodan, i bio bi ogromno pojacanje. Ali ne vredi, Cumic je jedini, i mnogo su se potrudili oko Cimirota, ali taj prokleti novac...
 
Top