Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Letnji prelazni rok (Radio Mileva 2025.)

Mr Cempi

Početnik
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
181
Reaction score
525
Локација
Kragujevac
Propali pregovori sa Filipovićem, iako su obe strane želele da potpišu novi ugovor, piše Ostojin pbg. Za ovakav Partizan bio je sasvim korektan, pri čemu je mogao da igra više pozicija. Nama pod hitno potrebna pojačanja. Mi krila uopšte nemamo. Treba nam brzina. A o odbrani da ne pričam. Levi bek, štoper, desni bek, defanzivni vezni i napadač, što mu dodjem cela jedna ekipa. Vidim da se i odvratni Slavko Perović oglasio povodom Mirčetića, rekavši da neće preći kod nas.

Теслић

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
1.559
Reaction score
920
Локација
Република Српскa
Партизан фрли око на Михаил Талевски!

Andra

Grobarčina
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
1.349
Reaction score
7.368
Локација
Beograd

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.931
Reaction score
3.316
Talevski moze da bude zalog za buducnost nama treba pojacanja koja ce da prave razliku ili da budu spremni da se bore za titulu toest da sruse vecitog sampinjona. Nas Mijat dok ceslja region zavrsice prelazni rok da ne bude onda selo gori a baba se ceslja. Sta je sa Ljajicem, Joveticem, Nastasicem, Savicem, Brasancem ........ da ne bude na kraju kako sa Lucicem u kosarci.Kako je krenulo radice novo rukovodstvo vise na stabilizaciju kluba nego na tim kadaran za titule.

Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
15.441
Reaction score
66.383
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Propali pregovori sa Filipovićem, iako su obe strane želele da potpišu novi ugovor, piše Ostojin pbg. Za ovakav Partizan bio je sasvim korektan, pri čemu je mogao da igra više pozicija. Nama pod hitno potrebna pojačanja. Mi krila uopšte nemamo. Treba nam brzina. A o odbrani da ne pričam. Levi bek, štoper, desni bek, defanzivni vezni i napadač, što mu dodjem cela jedna ekipa. Vidim da se i odvratni Slavko Perović oglasio povodom Mirčetića, rekavši da neće preći kod nas.
Kako propadnu pregovori gde obe strane žele sem ako jedna strana ne očekuje nešto za džabe?

Ilyasova

Forumski bard
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
5.940
Reaction score
14.603
Do pre godinu dana Miki je igrao drugu ligu za Pelister, imao je i tesku povredu, doziveo je kad je gostovao u Kumanovo.
Mislim da je bio jedan od najboljih igraca u II ligu, ali nasa druga je ravna na seosku ligu, kvalitet nula.
Presao je u Vardar onda i odigrao solidnu sezonu, vazi za velikog talenta, ali opet skeptican sam kad je igrac iz ovako slabe lige maltene amaterske.
Radujem se zbog njega licno.

Теслић

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
1.559
Reaction score
920
Локација
Република Српскa
Nikola Cumic

KoOkaDva

Grobar
Учлањен(а)
27.06.2022
Порука
886
Reaction score
7.731
Локација
Nis
Nikola Cumic

Mogli bi da pojurimo nekog stopera jer trenutno na Zlatiboru imamo dva, jedan ima 18 godina, drugi 16...

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.351
Reaction score
6.235
Локација
Nomad
Sjećam se prije petnaestak godina, u jednom prelaznom roku sam popisivao sva imena koja su se pominjala. Sad mislim da je red da to ponovo uradim. :D

Pa krećemo: Jovetić, R. Petrović, Nastasić, Savić - otpisao nas, Brašanac - otpisao nas, Ljajić - otpisao nas, Čumić, Muhin, Talevski, Đorđević, Omić, Mirčetić.

12 nabrojanih, 3 neće doći.

Black Voyage

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
369
Reaction score
591
Nisam više optimista u vezi ovog prelaznog roka i našeg tima za narednu sezonu. Onda kada je prvobitno objavljen spisak potencijalnih povratnika, na osnovu pojedinih imena i najava, stekao sam utisak da nam je cilj da napravimo relativno konkurentan tim za Evropu, ali i derbije. Međutim, nakon odbijanja nekih igrača i gledajući sada koja imena se pominju kao navodne mete, uzimajući pritom u obzir koji je danas datum i da pripreme već počinju, tj. da je jasno da dovođenje pojačanja kasni, optimizam mi je, prirodno, splasnuo. Nisam više ubeđen u neki veliki pomak kvaliteta igračkog kadra. Naravno, daj Bože da je to pogrešan utisak i da se varam. Ali nisam više siguran koji opšti nivo kvaliteta tima ,,gađamo" u ovom prelaznom roku i kad to mislimo da ostvarimo.