Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Registracije za nove članove su ponovo otvorene!

Svaki novi korisnik foruma će proći kroz proces odobravanja poruka od strane moderacije pre nego što postovi budu objavljeni na forumu.

1. Svaka registracija će biti pregledana, a zatim odobrena ili odbijena od strane moderatora.
    2. Ukoliko se korisnik registruje, njegove prve poruke na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođu kroz proces moderacije.

Pravilnik »   |   Predstavite se »

Letnji prelazni rok (Radio Mileva 2025.)

Статус
Затворена за писање одговора.
Nisam, ovaj svakako nije imao uticaj.

Ovako pred utakmicu sa Kipranima, sećam se isto je bilo kao pred revanš sa New Castlom. Sve smo ih prežalili i molili se da ne bude katastrofa. Možda jedini koji je verovao u prolaz je bio trener Mateus. Nije dozvoljavao da se čuje reč poraz ili tako nešto slično. Igrači su mu se čak podsmevali zbog njegovog optizma. Sada smo ih već svi prežalili, samo za razliku od trenera nema optimizma, čak mislim da širi pesimizam u stilu pa šta ako izgubimo, igraće se i sutra fudbal. Zbog ove izjave treba ozbiljno popričati sa njim. Em nemamo igrače, igru, em trener širi pesimizam. Sramota

U pravu ste da smo imali mnogo, mnogo bolji tim. Ali Aek nije Newcastle, ali vera u pobedu je 70% preduslov za uspeh. Ako imaš veru, samopuzdanje imaćeš neku šansu protiv suparnika. Poenta je u zadnjoj rečenici ''Em nemamo igrače, igru, em trener širi pesimizam''.

To je najsmešnije ili najtužnije poređenje, kakav crni Njukasl tada sam imao 13 godina, znam molili smo boga mi retki koji smo navijali za Partizan da nam padne neko iz Rusije, Francuske, Nemačke, mi sada bukvalno sa timovima iz Azerbejdzana I sličnim ne možemo da se nosimo više. Doveli su nas do dna i ispod njega još.

Neke stvari nikako ne bih želeo da nam se dese u Larnaki, kao npr:
- gol AEK-a iz prvog napada
- jeste penal, nije penal, jeste napucana, mogao je da skloni ruku, ali sudija svira penal za AEK
- karambol u našem šesnaestecu, odbitak pravo fudbaleru AEK-a na dva metra od gola.
Sve ostalo, kako bude. Ako su bolji ok. Ali, nadam se da nisu.

Nadam se samo da nije Ivan(Asena) Nikolov

Razumijem to, i ne krivim njega ni Mijata ni Rasima, ali... Sve ti jebem, na šta smo mi spali, da nam trener opravdanjima smanjuje pritisak na tim kada igramo protiv cetvrtoplasiranog tima Kiparske lige.

Ta izjava igraće se fudbal i posle Aeka ne znači bukvalno ništa, kao da je rekao lopta je okrugla.

Ne vidim kako to skida pritisak ikome, igraće se svako fudbal prošli ili ne prošli, a ono što nam dolazi je u jednakom magnovenju kao ovo u čemu smo sad, ko garantuje da nam je sledeći protivnik lakši od Aeka, ili da ćemo mi biti bolji.

Tako da na tu izjavu ne treba trošiti vrijeme.

Статус
Затворена за писање одговора.