Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Вечно хвала!

Letnji prelazni rok (Radio Mileva 2025.)

Статус
Затворена за писање одговора.
Al aj što je govnar alavi na pare, nego je i glupav…mogao je da odigra 2 sezone ovde, izdominira, pa potom lagano ode u saudijsku prvu ligu (34 godine i dalje okej za tamošnje prilike) i zabode mnogo jači ugovor nego što je sad, plus ne bude mazan govnima

Šteta za njega, neće igrati LŠ sledeće godine sa Partizanom. Nebitan lik skroz.

Jedva čekam da se Milovanović konačno oporavi i da po prvi put Milić i on zaigraju u štoperskom tandemu. Trebalo bi da to bude značajno bolje od svega što smo imali u zadnjoj liniji tima. Tada bi Simić povremeno dobijao šansu sa klupe, a Đurđević bi bio tek 4. opcija i ulazio bi retko, baš ako zatreba.

Još da od proleća krene da se daje šansa talentovanom Petroviću na levom beku i mogla bi to da bude fino ukomponovana odbrana.

A zna li se nesto vise oko Vasiljevica, o njegovoj povredi, racuna li se na njega uopste...? Kao da ne postoji covek u rosteru.

Vasiljević je valjda na dvojnoj registraciji sa Teleoptikom, takoreći na njega se ne računa.

Bilo je reči da još uvek nije spreman za seniorski fudbal. Tako nekako.

• Like
Reactions: BiP
A kada cemo opet videti Milovanovica mnogo se oduzila njegova povreda. Za Nasasica vise i ne treba da se prica i ne samo za njega nego i za Jovetic i Ljaica. Ima li sanse da se do kraja roka jos neko da nas pojaca.

• Like
Reactions: BiP
Jovetić je, ako se ne varam, u leto 2024. potpisao dvogodišnji ugovor sa Omonijom, tako da nije bilo realno da ga oni ovog leta puste, niti da mi platimo neko značajno obeštećenje.

Već sledećeg leta neće biti nikakve prepreke za njegov dolazak. Imaće tada 36-37 god i verujem da bi mogao za skromnu platu da odigra kvalitetnu sezonu-dve i završi karijeru u Partizanu.

Poseban benefit bi bio i što bismo imali crnogorsku vezu u napadu, Andrej Kostić bi napredovao pored iskusnog kolege iz reprezentacije, a pored njega i Dule Jovanović i Dušan Radović koji bi trebalo da krene da dobija šansu naredne sezone (već računam da ćemo Miloševića teško zadržati).

Gledao sam njegove highlights u Omoniji, i dalje je u sasvim pristojnoj formi, solidnu statistiku ima... a nama ne bi bilo ni neophodno da bude starter, čak ni druga opcija, jer bi to bili Kostić i Jovanović, dok bi Joveta bio samo podrška mlađim igračima.

Sa Stevanom bismo dobili i dodatnu fleksibilnost, jer je njegova glavna pozicija Second Striker, pored golova, postiže i veliki broj asistencija, nešto između napadača i ofanzivnog veznog. Tako da, kombinacija Jovetića, Zahida, Zubairua, obojice Kostića, Jovanovića... moglo bi to dosta dobro da izgleda naredne sezone.

A propo Nastasica (i svih potencijalnih povratnika)… ne zameram nikome od njih ništa! I potpuno razumem zašto se ne vraćaju. I malo mi je mukanod dvostrukih grobarskih aršina… Nastasić je govno, a Aca Jovanović je heroj?
Pa slučaj Jovanović je valjda dovoljan da zaključite zašto igrači sa izgradjenim karijerama i imenom ne žele da se vrate u ovu kanalizaciju od “države”.

Pa jedan Želimir prolazi “toplog zeca”, a niko od njih nije ni 1/100 veličine i ugleda jednog Želimira.

Није проблем што се не враћају и што не желе да се враћају. То уопште није проблем и ја то не могу да замерим било коме. Проблем је што смо им вечита резерва у случају да не нађу бољи ангажман. Прво дозволе себи да постану опција па кад им улете бољи ангажмани пуштају нас низ воду. Непоштовање клуба и ништа више. А Аца Јовановић јесте херој и лично мислим да су његови разлози за одлазак све само не финансијски тако да не бих рекао да је то упоредива прича са осталим бившим играчима.

Ne znam kako ste zaključili da smo im rezerva. Ja bih pre rekao da niko od njih ne bi došao ni da nema gde drugde da igra. Nisam video drugačiji primer

Nastasić i ja smo odigrali isti broj utakmica za Partizan. Što bi rekao Djordje Balašević "nisam ja došao/pošao, di da se vraćam?", samo u malo drugačijem kontekstu.

U poslednjih tridesetak godina može da se vrati samo onaj ko nema gde (izuzev možda Saleta), a mi kao navijači očekujemo neku romantičnu priču sa njihove strane.

Dečko nije bio dovoljno dobar da zaigra za Partizan ali jeste bio za Fiorentinu i ubrzo za Siti. Veći deo svog života je proveo u inostranstvu gde je imao i više nego obezbedjen život sa svojom porodicom, ne čudi me da ne želi da se vrati u državu u kojoj je stanje kakvo jeste a i, bogami, klub kakav jeste, gde sportski direktor izlazi i od 30 igrača od kojih su 70% menadžerske kombinacije, izdvoji jednog, imenuje ga pred svima i kaže da je upravo taj menadžerska kombinacija, upravo jer nam izgleda taj menadžer ne odgovara.

Ljudi zaboravljaju da ti igraču, da bi se vratili u Partizan, moraju da se vrate i u Srbiju. Gde svako nešto očekuje od njega, jeste/nije podržao ovaj pokret, jeste/nije rekao ono što želim da čujem. Bilo gde drugde na svetu on igra fudbal, zaradjuje pare i to je to. Pritom smo već pisali više puta o tome šta je Partizanovac trenutno u Srbiji: neprijatelj pristojne i slobodarske Srbije.

Gde god da je otišao, u Saudijsku Arabiju ili gde već, će imati veću platu, bolje uslove i zabole će ga ona stvar za politiku a i za sportsko stanje tog kluba. A kod nas bi bio spasioc koji bi bio odgovaran za sve što je negativno a došao "iz ljubavi".

Nikad se neće desiti da igrač ode mlad i perspektivan, napravi karijeru i vrati se u iole dobrim godinama (ispod 34), vraćaju se povredjeni, umorni, nemotivisani a način na koji su napustili naš klub je već bio diskutabilan i većinom negativan za njih.

Uvek sam želeo da se vrati Jovetić recimo, ali zaboravljam da je on proveo dve godine u Partizanu a 16 po ostalim klubovima. Pa je pre izabrao Kipar eto, i ako se bude vratio, biće više nego istrošen sa problemima koje je imao sa povredama a uz to će imati 36, 37 godina.

Kao šlag na tortu: ovo je za njih posao, a nama znači sve. Sinoć sam pričao prijatelju, da sam ja neki Bogdanović ja bih u NBA iskoristio svaku priliku da pričam o Partizanu, kačio bih stalno slike, dolazio stalno da gledam svoj klub. Ali mi nismo Bogdan niti je Bogdan mi, za njega je ovo posao i pored toga je proveo godine i u Feneru a najbolje i verovatno najbitnije godine u NBA.

Mi čitav život bodrimo jedan klub, oni ih menjaju, šta da se radi.

Pitanje je da li smo mi u ovom momentu uopšte i hteli i zvali Matiju Nastasića. Pogotovo sad, posle ispadanja iz Evrope. Čisto sumnjam. A on nas, kao, odbio i utišao kod Arapa.

Статус
Затворена за писање одговора.