Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga šampiona 2012/13

Статус
Затворена за писање одговора.

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.430
Reaction score
2.168
I svetla da gasimo vise je djaba. Crni mesto da pricas nebulozne stvari uzmi za ruku naseg predsednika i zajedno podnesite ostavke na funkciji koji obavljate. od aviona se videlo posle prve utakmice da cemo ispasti od ove kiprane. Nazalost mi nismo u kanalu nego u veliku rupu od koje tesko cemo izaci. Para ce biti sve manje vrednost igraca jos manja mislim za prodazbu sponzor na dresu nece da bude i u buduce. Mozda i to da bude razlog pa da se snajder smiluje i ode sa funkcije. Ako crni baksuz i dalje nastavi da radi u FKP unistise se i trio koje moze bar malo da unese svetlosti za nas Partizan a to je L Markovic Ninkovic i Mitrovic. Po ovome nazalost mi jos navijaci simpatizeri i oni koji zaista volimo ovaj klub da smo jedini krivci za to sta se desava u fudbalskom klubu. Jos jednom te crni molim da uzmes predsednika i da ides iz kluba.
 

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.156
Reaction score
18.261
Локација
U Kinšasi
Od kada je Azurni promovisao Babonju u Isusa, izgleda svi u timu poceli da poste.

Nije mi jasno kako imaju obraza da kazu da su dali sve od sebe. Scepovic nije mrdnuo celu utakmicu, prati lopte pogledom dok njihovi ginu na terenu. Od nase dece mi se sere. Kakvo nepostovanje saigraca, navijaca, sudija, protivnika od strane Scepovica, Ninkovica, Aksentijevica, Markovica.. Ko tu decu vaspitava, nije mi jasno.
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Da se ne rasplinjujemo i da ne pišemo jedno isto na dve teme, a o utakmici više nema šta da se kaže - diskusiju nastavite na temi FK Ðurgarden.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Samo da dodam da se tema "Liga Evrope 2012" neće otvarati sve dok i ako se plasiraju u nju. Znači, plejof neće biti ispraćen sa naše strane, ali svakako treba da se ode na stadion i jebe keva bahatoj upravi, nesportskoj struci i splavarima.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top